QUOTE(Dzenete @ 2015 10 24, 22:07)
Man Martynas šiandien labai, labai. Kažkaip jį vis komisija nuvertina. O Audrius tarkim dažnai gauna "su avansu"
Faina, kad nepamiršta senų atlikėjų ir grupių. Nors nesivaizduoju ka galima "Aqua" įsikūnyti bet man smagu girdėti 90' tūjų ir toliasnių keletos metų muzika prisiminti. Man lyg Aqua kasetė dar buvo pas mus.
Tai kad kaip tik sakyčiau labai nuvertina Audrių

Man tai jis buvo grynas Janavičius, tik be to galvos judesiuko, bet gal būtent toje dainoje, tame klipe jo ir nebuvo? Ir šį kartą, jei ne kolegėlės, tai jis kone paskutinis būtų
Man tai vėl visi visi labai patiko, žiauriai visi šaunuoliai

tik jei išsakyti kritiką, tai Vaidai ne visai pavyko, nes pritrūko tokios vidinės energijos, didesnės šypsenos, kaip ir Donatui truputuką pritrūko. Kariną, jei vertinčiau visiškai vieną ir atskirai, tai sakyčiau gerai, bet kai aš mačiau pernai Šedžiuvienę Kofą, tai bliamba, Monika 100 kartų geriau ir įtikinamiau Kofą padarė.
Ir nesupratau žinokit Inetos

net nusivyliau ja

Ji juk aktorė, tai ką ji išsidirbinėjo? Labai neprofesionaliai elgėsi

Juk ne jos motiną nužudė, kad šitaip jau pliekti tą Irmą, tiek jau perdėti ir t.t. Aktorius žmogus, mano galvą privalo suvaidinti bet ką ir tiksliai ir negali prasiveržti jokie ten asmeniški dalykai

Aš kai buvau jaunutė, tai buvau Irmos koncerte, tai nieko panašaus Irma neišdarinėjo, netgi labai santūri palyginus buvo

Žodžiu, nusivyliau Ineta kaip žmogumi
Martyną atskirai dar reikia pagirti, šaunuolis

Numeris buvo nerealus. Mano vyras yra savu laiku buvęs Bilano koncerte, tai sakė, kad Bilanas labai treniruotas, per visą koncertą juda, šoka, tai įkūnyti jį tikrai sunku.
Violeta gerai, panašiai ją aišku ir padažė, tik į klubus reikėjo kišti po pagalvėlę į šonus, nes labai nesižiūrėjo ta suknelė

bet nenorėjau, kad ji laimėtų, nes man tie dinamiški pasirodymai kaip Martyno, Audriaus, Rūtos atrodo daug vertesni pergalės