Jėga, einam einam, opapa, Arvydas Vilčinskas, jis šįkart jėga
Anžela - pirmiausia, tai jai labai tiko tokia šukuosena. Tokia daug ryškesnė, nei lygiais plaukais. Nes lygiais - blankoka moterytė bent jau man

Viskas būtų gerai, bet energija ne ta. Jau geriau reikėjo perspausti šiuo atveju, geriau jau padusti nei parodyti mažiau. Neišnaudojo šanso
Tadas R. - gerai, tik kiek prislopęs. Gal kitaip nepavyko žmogui
Nijolė - visai gerai. Ir nesutinku su komentarais, kad Irma jau ten ima pilnus stadionus ir visus žmones. Nebent kai vėliau išnaglėjo, jei taip nutiko aišku, nežinau to. Bet kai aš buvau jaunutė, esu buvusi jos koncerte. Tai sakyčiau net Brokas daugiau dominavo, o Irma tarsi šalia taip. Atidainuodavo ir viskas.
Valinskienės tie vieši išsireiškimai apie figūras, apie dainų nežinojimą - nelaiku ir ne vietoje. Su savo Arūnu gali kalbėti taip, bet viešame eteryje sakyčiau kiek neprotinga. Vieni pavagia vištą su keliais kaiušiniais ir visos kaimo bobos apie tai kudakuoja, kiti gi milijonus pavagia ir tyli, rodo ant tų, kurie vištą su kiaušiniais. Geriau jau patylėtų
Tadas J. - šauniai, tik kojos per ilgos, taip ir norėjosi nurėžti

bet net odos baltumas toks, veido specifika grimerių buvo pagauta, šaunuoliai.
Valentinas - pagaliau galėjau įvertinti jį

Šaunuolis. Nemaniau, kad jam pavyks akcentą pralaužti ir tokį neva lietuvį Alaną išgauti, bet pavyko
Vytenis - man labai patiko. Toks kitoks atrodė, tvirtass. Gal tik trūko tų mergaičių pakedenimo. Bet iš kitos pusės ten praktiškai vaikai, tai ir negalima jų ten kedenti
Laisva - visai nieko, nesakyčiau, kad ten visai į Petrą nežiūrėjo

Nebeturėjo jau prie ko komisija prikibti tiesiog. Kažkam gi reikia mažus balus duoti.
Carol - judesiai rasti, balsas nei kiek nepagautas. Iliuzijos žlugo, kad nori berniuko, nebenorės
Rūta - super dainavimas, bet trūko liaunų, išsportintų rankelių bei pasilankstymo iš klubų. Na ji pati žino tai, manau