Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Dideja @ 2013 01 04, 18:06)
biggrin.gif
as vaziuoju siandien i biblioteka knygu priduot, o mintys galvoje tik sukasi "tai kiek gi db valandu? ojej...gi j.crew papildymas...nu nieko tokio, man gi jau nieko nereikia...", nuvaziuoju visgi, o ten pietus, strimgalviais lekiu atgal...na ir vel pirkinys is j.crew biggrin.gif  doh.gif

thumbup.gif doh.gif

QUOTE(linamog @ 2013 01 04, 18:07)
long torso reiketu.

taip, long torso butinai, as su 178 ugiu toki emiau tikrai ne per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 01 04, 17:09)
Koks ugis jusu? tada jauciu man reikia 12  g.gif
o regular trumpas bus?  ax.gif

172cm, regular gali buti trumpokas.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 01 04, 18:09)
o koki kaip manot reikia?

nes as silkinukes 12 perku. tai gal ir maudomo reikia 12  g.gif
nes 8 tikrai bus mazas. radau ebay. bet ten nera Long torso, visi tik Regular.

kazin uz teks ugiui?  g.gif
Papildyta:
Koks ugis jusu? tada jauciu man reikia 12  g.gif
o regular trumpas bus?  ax.gif

suku pasakyti, as siaip iprastai nesioju S dydi, 4 dydi marskinuku, silkinukiu neruriu, bet pvz Blythe imciau 2 dydi pagal atsiliepimus, apimtys krutine 75B (90cm), liemuo nzn, klubai apie 92 cm, ir emiau maudymke long torso 6, man ji kaip tik, nezinau su didesnem apimtim manau butu labai apspausta, nes ji tokio tvirto audinio, aisku tampri yra, gal pasitemptu dar kiek g.gif
linamog raso kad matavosi 6 su didesnem apimtim ir buvo gerai, gal dar ir nuo modelio priklauso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 04 sausio 2013 - 17:14
QUOTE(RII @ 2013 01 04, 15:03)

Rankine wub.gif Uzsisakius ja,kilo dvejoniu del tu auksiniu detaliu.Bet gyvai gavus,apziurejus,jos net puosia biggrin.gif Labai patogi,graziai ziurisis,talpi..Laukiu jau pavasario -vasaros.Jauciu,bus pati nesiojamiausia bigsmile.gif
user posted image
ir dar gavau Sparkle cami wub.gif Oi grazi wub.gif Dvi spalvas pirkau.Sau pasilikau mint wub.gif

man tas pats buvo kai pirkau dar gavus laikiau kokį ,mėn. pasidėjus, o po to visą praėjusią vasarą pratampiau, labai patogi, lengva, talpi, prie labai daug ko derėjo wub.gif wub.gif tikrai dar nepabodo, kaip nekeista dėvėsiu ir ateinančią vasarą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 04, 18:15)
man tas pats buvo kai pirkau dar gavus laikiau kokį ,mėn. pasidėjus, o po to visą praėjusią vasarą pratampiau, labai patogi, lengva, talpi, prie labai daug ko derėjo  wub.gif  wub.gif  tikrai dar nepabodo, kaip nekeista dėvėsiu ir ateinančią vasarą thumbup.gif

labai grazi rankine wub.gif gal galima nuoroda ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 04, 14:17)
labai grazi rankine  wub.gif  gal galima nuoroda ?  4u.gif

http://factory.jcrew...p;bmUID=jJphKA1

ir as i ja ziuriu. kazkaip suabejojau kaip bus papildoma nuolaida, nepirkau. dabar gailiuosi doh.gif
Papildyta:
Merginos o kada buna papildomas kodukas FACTORY? ax.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

o kaip del teplumo toji rankine, nes kai oda galima pavalyti, o cia medziaga unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2013 01 04, 18:26)
Merginos o kada buna papildomas kodukas FACTORY?  ax.gif

yra dabar -15% mirksiukas.gif
kodukas pries naujus buvo, dabar jau nzn ...
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 04, 14:28)
aciu  4u.gif

o kaip del teplumo toji rankine, nes kai oda galima pavalyti, o cia medziaga  unsure.gif
Papildyta:
yra dabar -15%  mirksiukas.gif
kodukas pries naujus buvo, dabar jau nzn ...

aciukas 4u.gif

ir as va galvojau del teplumo. kaip valyti reiks. del to ir suabejojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 01 04, 18:30)
aciukas  4u.gif

ir as va galvojau del teplumo. kaip valyti reiks. del to ir suabejojau  ax.gif

valosi puikiai, ploviau tik po sezono rugsejo mėn, ten kur medžiaga paėmaiu su sudrėkinau su valdeniu, tik nelėčiau odos, su šepetuku pratryniau ir nuskalavau su šiltu vandeniu ir gerai išpurčiau ir išdžiuvo thumbup.gif kaip nauja ji dabar kitam sezonui stovi, oda nepaliesta thumbup.gif rankinė švari,
jei būčiau į skalbenkę kišus tai nežinau kas būtų likę, todėl ir pabijojau, kad ta oda nesusidažytų su medžiaga ar dar nesusitrauktų, smile.gif
šiaip ji netepli, man visą sezoną puikiai atlaikė aš net prie jūros buvau nusitempus kokius 3 sykius, nes ji be galo talpi thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2013 01 04, 18:26)
http://factory.jcrew...p;bmUID=jJphKA1

ir as i ja ziuriu. kazkaip suabejojau kaip bus papildoma nuolaida, nepirkau. dabar gailiuosi  doh.gif
Papildyta:
Merginos o kada buna papildomas kodukas FACTORY?  ax.gif

bet dabar išparduota ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 04, 18:15)
man tas pats buvo kai pirkau dar gavus laikiau kokį ,mėn. pasidėjus, o po to visą praėjusią vasarą pratampiau, labai patogi, lengva, talpi, prie labai daug ko derėjo  wub.gif  wub.gif  tikrai dar nepabodo, kaip nekeista dėvėsiu ir ateinančią vasarą thumbup.gif

drinks_cheers.gif O dar pasiilgina bigsmile.gif
Tikrai lengva thumbup.gif
Atsakyti
Gavau šitą diržiuką, žinokit, visiškai tobulas ir vertas milijono! Čiupkit, kas dar neturit, aš užsakysiu sau ir kitos spalvos biggrin.gif
Dydis atitinka nešiojimui ant klubų (kelnes perku 30 d., L tiko ir čiut į didumą), ant liemens reiktų imti dydžiu mažesnį.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 01 04, 18:57)
drinks_cheers.gif O dar pasiilgina  bigsmile.gif
Tikrai lengva thumbup.gif

taip ji reguliuojasi
aš ją nešiodavau, per petį persimetusi, tokią ilgesne rankena pasidarius thumbup.gif ir stilingai ir labai plati rankena, prisidėdavau daiktų ir peties nespausdavo, kaip būna kitos, pjauna petį g.gif ax.gif
aš taip pat dvejojau praeitų metų balandį aš ją nusipirkau, tai sakau šiaip man tos auksinės, metalinės rankenos kėlė abejonių, bet kai LT nieko gero vasariško neradau, tai vieną kartą užsidėjau, kitą ir taip prilipo, kad visą vasarą pratampiau ir jokių savo odinių nebenorėjau blink.gif schmoll.gif
Atsakyti