Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Dideja @ 2013 01 05, 07:16)
Turiu XS smile.gif  4u.gif Su 90 cm thumbup.gif

4u.gif

D'esire
raso kad 90 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 05 sausio 2013 - 10:19
QUOTE(D'esire @ 2013 01 05, 11:17)
Tai vat, jaučiu reikes taip ir padaryti g.gif
Papildyta:

O kaip rangovui ilgis? Nes aš platesnių pečių, tai man gali būti trumpos rankoves jauciu g.gif

Rankoves ilgos, net man, ilgarankei, tinkamo ilgio thumbup.gif Rankove ju nuo petuko - 65 cm smile.gif
Nes ,tarkim, kitu tokiu factory snow cat , ar kaip ten vadinasi, marskinuku , tai man rankoves per trumpos...
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2013 01 05, 11:18)
4u.gif

D'esire
raso kad 90 cm  mirksiukas.gif

nesupratau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 sausio 2013 - 10:26
QUOTE(Dideja @ 2013 01 05, 07:25)
nesupratau... ax.gif

biggrin.gif

D'esire, klause po jusu postu, kur rasete man dydi ir apimtis krutines, ji parase kiek cm per krutine. o buvo parasyta 90cm.

tai as ir parasiau, kad jau parasyta biggrin.gif
bet paskiau ji pataise posta, tai ir gavosi kad as viena kalbuosi biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, gal kuri mergina turi megstuką iš factory?

http://factory.jcrew...mp;bmUID=jM4aAV.

Jie atitinka ar padidinti?
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 04, 23:55)
dar gavau kelnes Cafe capri in wool, ėmiau 2 dydį su 96 cm.per klubus, liemuo 80  blush2.gif  kaip tik, bet tik prie batelių jas įsivaizduoju  smile.gif

Tikrai įdomiai su dydžiais g.gif Mano klubai, sakykim, tokie patys -95 cm, liemuo gerokai mažesnis. Turiu Cafe capri in wool ir Café capri in colorblock 4 dydį, tai ir taip žiūrėjau, ir anaip, priėjau nuomonės, kad man jos mažos (aišku per liemenį reikia įimti, bet taip jau su dauguma kelnių man).
Šiandien gal prisiruošiu fotoreportažą padaryti, nes, berods, Dzintei esu skolinga rankinės ir megztuko foto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 05 sausio 2013 - 10:50
QUOTE(vaniline24 @ 2013 01 05, 11:48)

http://factory.jcrew...mp;bmUID=jM4aAV.

Jie atitinka ar padidinti?

As turiu, atitinka, su 90 cm turiu S dydi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2013 01 05, 11:42)
biggrin.gif

D'esire, klause po jusu postu, kur rasete man dydi ir apimtis krutines, ji parase kiek cm per krutine. o buvo parasyta 90cm.

tai as ir parasiau, kad jau parasyta  biggrin.gif
bet paskiau ji pataise posta, tai ir gavosi kad as viena kalbuosi  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aisku dabar biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 sausio 2013 - 11:46
Labukas,

mergiukai, kaip dydziai Factory Charley sweater in leopard? Su 84cm tiktu XXS? g.gif

http://factory.jcrew...~~~~~/23052.jsp

Atsakyti
[quote=vaniline24,2013 01 05, 11:48]

Su 85 turiu XS, telpa ir maikiuką po juo pasivilkt, manau ir XXS būtu tikęs, šiaip labai smagus, bet jau burbuluojasi doh.gif po kiekvieno pasivilkimo tenka pūkelius nuiiminėt.
Atsakyti
ačiū dievuliui spėjau pasikeisti dydį- o tai per mažą būčiau nusipirkus.
Va kad burbuliuojasi tai nelabai gerai..
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 01 05, 13:26)

Su 85 turiu XS, telpa ir maikiuką po juo pasivilkt, manau ir XXS būtu tikęs, šiaip labai smagus, bet jau burbuluojasi  doh.gif  po kiekvieno pasivilkimo tenka pūkelius nuiiminėt.

as tai dar nedevejau ax.gif gaila, aisku, kad burbuluojasi...
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 01 05, 09:43)
Vat aš ir iki galo nežinau kokias pirkti su tokiais klubais. Nors man mergaites patare pirkti 4 dydį, bet aš jas mėgstu labiau prigludusias bet nepertemptas g.gif  bet čia spėju, kol nenusipirksi tol ir iki galo nežinosi, kurios geriau ziuretusi g.gif 
Dar idomu tall dydžiai lyginant su įprastais yra didesni g.gif

QUOTE(Temidė @ 2013 01 05, 10:49)
Tikrai įdomiai su dydžiais g.gif Mano klubai, sakykim, tokie patys -95 cm, liemuo gerokai mažesnis. Turiu Cafe capri in wool ir Café capri in colorblock 4 dydį, tai ir taip žiūrėjau, ir anaip, priėjau nuomonės, kad man jos mažos (aišku per liemenį reikia įimti, bet taip jau su dauguma kelnių man).
Šiandien gal prisiruošiu fotoreportažą padaryti, nes, berods, Dzintei esu skolinga rankinės ir megztuko foto. 4u.gif

na tikrai įdomiai...va šios cafe capri in wool
http://www.jcrew.com...~~~~~/49398.jsp
tai ėmiau paprastą 2 dydį, bet turiu kitas ne vilnones cafe capri, ten 2P, tai sudėjau abi, vilnonės ilgesnės, reikėjo ir vilnonių imti 2P, bet nieko, patrumpins siuvėja manau be problemų.. šiaip visa kita atitinka, o Tall, net nežinau matomai dar ilgesnės g.gif ar platesnės...
o va šių 2 dydis didelis, ir plačios, suprask kaip nori doh.gif doh.gif
user posted image

v
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 01 05, 01:06)
O man dirzas nepatiko  schmoll.gif guli stalciuje  doh.gif laukia savo pardavimo eiles  lotuliukas.gif

man sitei dirzai irgi schmoll.gif
Atsakyti