Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveiki,ar crocs turit 25%koduka?
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2012 12 29, 21:15)
Sveiki,ar crocs turit 25%koduka?

Viesas SAVE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(levandike @ 2012 12 29, 20:46)
Taure,
gal LASENZA parinktumėt  ax.gif 

QUOTE(Taurė @ 2012 12 29, 21:15)

thumbup.gif thumbup.gif prisijunkit
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2012 12 29, 22:22)
Viesas SAVE mirksiukas.gif

Aciu
Atsakyti
Merginai, o gymboree dydžiai atitinka? Mano 8 m. merginai pagal svorį ir ūgį tinka 9 dydis, taip ir imti? Niekad nepirkau gymboree, praktiškai nekalta esu tame brande biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 29, 22:27)
Merginai, o gymboree dydžiai atitinka? Mano 8 m. merginai pagal svorį ir ūgį tinka 9 dydis, taip ir imti? Niekad nepirkau gymboree, praktiškai nekalta esu tame brande biggrin.gif

Aš imu ne pagal metus, o pagal išmatavimus 4u.gif Kol kas pasiteisino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilte1212 @ 2012 12 29, 22:04)
Sveikos, merginos,

Pirma karta perku is Ralph Lauren. Renkuosi palaidine. Ar atitinka dydziai?

Nesioju S/M dydi. Toki dydi nesiojancios, koki RL rinkotes dydi?
Taip pat neraukiu visai kelniu dydziuose:) Jei klubai 98 cm, koki dydi rinktis 28X32???
Is anksto dekoju patarusioms!!!

Priklauso nuo linijos.As esu pirkus Lauren ir Lauren jeans, tai Lauren visu dydziu didinta, nesioju S/m, pirkau S ryskiai per didele doh.gif Suknele Lauren linijos pirkau XS, tiko thumbup.gif Kiek girdejus Blue label ir Black label atitinka.Gal kitos mergaites patrs daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 29, 21:27)

Žiūrėk pagal vaiko dydį ir tuo vadovaukis. Nes mano L pvz.iki šiol per didelės kelios gymbo 2t suknelės,o tu gi žinai,kad jai 3 su uodegyte. smile.gif
Atsakyti
Junkites:

Kohls.com truksta 30$ gauti -20% nuolaida
RalphLauren.com -10%
Rugby.com
Atsakyti
Taure, gal jau tikrinot pavedimus? bigsmile.gif Gal jau zaliuoju? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 29, 22:27)

as taip imu visad ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 29, 23:11)
Gal jau zaliuoju? blush2.gif  biggrin.gif

Na paaiškinkit, prašau, man, visiškai žaliai nuo naujumo šioj temoj, ką jūsiškiai žaliavimai reiškia? blush2.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti