Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Mergytes, linksmai sutikite naujuosius metus. Linkiu jums daug laimes, sveikatos ir didelio noro shopintis lotuliukas.gif wub.gif

Susitiksim kitais metais, nes ryt nei as, nei mano komanda nedirba, visos ruosiames baliams. Pas mane namuose grand balius, turiu isvalyti visus kampus, perstatyti kaikuriuos baldus ir tt. Zodziu darbo iki kaklo umn.gif:
Atsakyti
baigiu sutikrinti pavedimus 4u.gif
Atsakyti
o 12.29 siuntos jau nebus skaiciuku ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 31, 01:29)
o 12.29 siuntos jau nebus skaiciuku ?  4u.gif

Nebe, nebent isknisiu dar kazka is dezes, kur nedasiusta, bet ten jei ir isknisu, tai viena kita uzsilikusia, o pagrindas baigtas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, Taure patikrino mao pavedimus - jau zaliuoju bigsmile.gif Begalinis ACIU Taurei uz patikrinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazin kaip man cia dabar atsekti kur mano kalnas prekyciu? g.gif Pasiimciau, kad nepakrati daiktais...
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 31, 10:35)
Nebe, nebent isknisiu dar kazka is dezes, kur nedasiusta, bet ten jei ir isknisu, tai viena kita uzsilikusia, o pagrindas baigtas  4u.gif

Aciukas, lekiu i banka smile.gif
Atsakyti
Tauryt,
Ar paimtumet smugini Gymbo, atsiusciau -20 proc koduka.... Yra superiniu kainu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2012 12 31, 09:50)
Tauryt,
Ar paimtumet smugini Gymbo, atsiusciau  -20 proc koduka.... Yra superiniu kainu  thumbup.gif

prisidėčiau ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Taure, ar mano pavedima patikrinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2012 12 31, 08:50)
Tauryt,
Ar paimtumet smugini Gymbo, atsiusciau  -20 proc koduka.... Yra superiniu kainu  thumbup.gif

as jau prisijungiau, kazkaip nepamaciau, kad siandien nepirks.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2012 12 31, 00:08)
Kaip A|X dydziai? Ar nepamazinti, nepadidinti? Labai rupi, nes nusiziurejau si ta ir prisijungciau prie uzsakymo ax.gif

Mano plosciukas net labai pamazintas.. Geru vienu dydziu..
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 31, 02:35)
tik ne uz tokia kaina  blink.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif dar tik domiuosi dydziais, o tada lauksim timkamos kainos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 12 31, 03:18)
Mergytes, linksmai sutikite naujuosius  metus. Linkiu jums daug laimes, sveikatos ir didelio noro shopintis  lotuliukas.gif  wub.gif 

Jums taip pat gerų Naujųjų 4u.gif
Noro shopintis visada yra, tik kad dar visada pinigu būtų...tada jau Rojus žemėje lotuliukas.gif
Atsakyti