Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2013 01 02, 17:28)
kitos spalvos yra 4T jei reikia didesnio smile.gif

aha rodo kad yra bet kai dedi į krepšą tai jau nebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmen @ 2013 01 02, 17:31)
Ar galit palaukti sierra iki kokiu 20.00 kol grisiu is darbo (cia su 60-90 proc.)
aciu

Aš ir norėčiau iš sierros papirkti truputį su 60-90 proc. nuolaida ax.gif
Ar Jums, taure, siųsti savo krepšį ir pritaikysit užsakydama tą kodą? Kaip ten reikia daryti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 01 02, 18:04)
Aš ir norėčiau iš sierros papirkti truputį su 60-90 proc. nuolaida  ax.gif
Ar Jums, taure, siųsti savo krepšį ir pritaikysit užsakydama tą kodą? Kaip ten reikia daryti? Ačiū.

Pasitikrint galima ir prieš siunčiant-
susidedat norimas prekes į krepšą,atsidarot jį-susirandat eilutę Keycode: SPK0703M
Edit Keycode
Spaudžiat Edit Keycode-Įrašot kodą-šiuo atveju pvz. SPK0703M,spaudžiat Apply-ir matot,kam nuolaidą pritaiko,pasikeičia kainos... 4u.gif
Taip galit pasitikrint savo krepšelį su visais šiandien paskelbtais kodais(surašyti temoj geltonai)-skirtingi kodai dažnai skirtingoms prekėms nuolaidą duoda. Ir siunčiat užsakymą kaip visada,nurodžius ,už kokią kainą norėtumėt ,kad pirktų,jei susirinks užsakymas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 02 sausio 2013 - 18:17
http://www.amazon.co..... XXIV Women's

O cia tai grozis, mano skonio ir forma laikrodzio gera wub.gif Mano nuomone laikrodziui ziauriai duoda apyranke daug i ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 02, 19:15)
Pasitikrint galima ir prieš siunčiant-
susidedat norimas prekes į krepšą,atsidarot jį-susirandat eilutę Keycode:  SPK0703M 
Edit Keycode
Spaudžiat Edit Keycode-Įrašot kodą-šiuo atveju pvz. SPK0703M,spaudžiat Apply-ir matot,kam nuolaidą pritaiko,pasikeičia kainos... 4u.gif
Taip galit pasitikrint savo krepšelį su visais šiandien paskelbtais kodais(surašyti temoj geltonai)-skirtingi kodai dažnai skirtingoms prekėms nuolaidą duoda.

Labai Jums ačiū. Einu "dirbti". Nebūčiau niekad pagalvojus, kad reikia įvesti visus per dieną duotus kodus g.gif
Atsakyti
As i batu tema smile.gif. O jus randat analogisku Ecco, Geox, Clarks modeliuku LT pardese kokiu yra USA? Siandien praejau "ant greicio" Vilniuj Panoramoj minetas parduotuves - nu nera ka pirkt ir ziuret, bei matuotis doh.gif. Modeliai kazkokie negrazus, bent jau mano skoniui, online tikrai didesnis pasirinkimas, mano galva. Todel ir perkames cia 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 02, 18:11)

Nieko neradau sierroj, tai mano uzsakymo nelaukit schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmen: 02 sausio 2013 - 18:46
Pazistamiems zvejams prireike apsishopinti Amerijkej, priminkit is kur perkate zvejams zaisliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2013 01 02, 18:52)
Pazistamiems zvejams prireike apsishopinti Amerijkej, priminkit is kur perkate zvejams zaisliukus biggrin.gif

Žvejams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 01 02, 20:00)

Aciukas, Dilmuk 4u.gif
Atsakyti
Renkame 4u.gif
AX
Carters
Shopbop kodukas EXTRAOFF
VENUS
Hautelook
Crocs
RL -10%
JuicyCouture kainos su nuolaida jau krepsiuke smile.gif
Gymboree
Landsend
Gap/OldNavy
B&B
Luckyvitamin
Uniformadvantage
Stockngo
Drjays
LaSenza
Aeropostale
Fleecefootwear
Iherb
Jcpenney
Loft
Macys

Temos išparduotuvė 4u.gif

LOFT truksta iki freeship ax.gif

Sierros kodukas -35% KKY6455H dedu dabar 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 02, 18:40)
O jus randat analogisku Ecco, Geox, Clarks modeliuku LT pardese kokiu yra USA?

as per paskutine savaite "dirbu" ecco klausimu..ziurineju konkreciai ilgaaulius, tai dauguma pas mus parduotuvese yra, tik daznai ne visi modeliai toj pacioj parduotuvej buna..va siandien vieno modelio, kuri akropoly matavausi, oze nebuvo
Atsakyti