Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2013 01 03, 09:15)
ne šitas  schmoll.gif  bet firma lyg ir ta  g.gif  ir tikrai ne e-bags.... kažkokia kita pardė buvo  doh.gif  tada dar žiūrėjau, galvoju nereik  schmoll.gif  po kelių dienų prireikė.... juodo nebebuvo  verysad.gif  galvoju vėl pačekinsiu  blush2.gif  bo šianakt susapnavau, kad tikrai būtent tokio šiuo metu ir reikia  hihihi.gif  kiek mažesnio nei standartinis bulvių maišas, juodo zomšo, be formio...  wub.gif
boscovs ten buvo  cool.gif

Mutinela  4u.gif  užvedei ant kelio biggrin.gif va šitas biggrin.gif tik kaina nebegraži  rolleyes.gif

tep ir maniau, kad sitas bus jei ne anas pirmas, as pirmaji turiu tik kitos spalvos ziauriai patenkinta juo, o kita siuntesi kaip jusu norima ir liko patenkinta. As ji pirkau tasa boscovs.com maniskis buvo 54 doleriai, taviskis 52 4u.gif

http://www.boscovs.c...emNumber=161995 mano sitas, bet tavo modelio jau nebematau, nes buvo tikrai ir juodas ir rudas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2013 01 03, 09:48)
mergaites, gal kuri pirkot Columbia kombinzonines kelnes vaikams? Man idomu kaip dydziai ar atitinka? ir jei raso dydis 6/6x tai cia suprast 6-7metu vaikui?  g.gif

sitie jau nepamazinti smile.gif maniske viska nesioja 4 T, pirkau kelnyts 4/5, tai maniske paskendo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2013 01 03, 10:33)
As atsiminiau kad sitas, tik neradau "ant smugio" blush2.gif. Na, teks laukt geresniu kainu, gal sausio pabaigoj-vasario pradzioj galima tiketis g.gif.

man jis wub.gif bet kad mazokas, butu didesnis, butu liuks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2013 01 03, 10:48)
įlindau į yoox, ten dar daugiau gėrio  wub.gif  unsure.gif  turėsiu galvos skausmą  biggrin.gif  ir papildomas kodukas kaip tyčia yra  doh.gif

kiek ? nes mano telikas padidejo doh.gif reikia kitu kelniu, arba tokiu kurios super duper tempiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 03, 09:57)
sitie jau nepamazinti smile.gif maniske viska nesioja 4 T, pirkau kelnyts 4/5, tai maniske paskendo smile.gif

dekui, nes galvoju ar 7metu ieskot ar uzteks sito.. nes is landsend 6 turi budamas 5 nesioja tik tik
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 01 03, 09:44)
Labas rytas,

man jau kuri laika per jokia narsykle neatidaro KOHLS g.gif ? Jie dar egzistuoja  lotuliukas.gif ?

neleidžia ir manęs... gal nebeveikia unsure.gif

QUOTE(kriisti @ 2013 01 03, 09:48)
tep ir maniau, kad sitas bus jei ne anas pirmas, as pirmaji turiu tik kitos spalvos ziauriai patenkinta juo, o kita siuntesi kaip jusu norima ir liko patenkinta. As ji pirkau tasa boscovs.com maniskis buvo 54 doleriai, taviskis 52  4u.gif

jo, boscovs juodo nebėr, tik mėlynas yra smile.gif

QUOTE(proksi @ 2013 01 03, 09:57)
kiek ?

-13%
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2013 01 03, 09:48)
mergaites, gal kuri pirkot Columbia kombinzonines kelnes vaikams? Man idomu kaip dydziai ar atitinka? ir jei raso dydis 6/6x tai cia suprast 6-7metu vaikui?  g.gif

kur columbia ziurit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 01 03, 08:44)
Labas rytas,

man jau kuri laika per jokia narsykle neatidaro KOHLS g.gif ? Jie dar egzistuoja  lotuliukas.gif ?

šitą pamėginkit
http://o53xo.nnxwq3d...9MzAwMDAwMzQwOQ
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 03, 10:06)
kur columbia ziurit  blush2.gif

sieroj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 01 03, 09:17)

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gerdulka , ar greit jamsit wilsonsleather.com ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su naujais šopinimosi metais biggrin.gif drinks_cheers.gif
Mergikės, o iš Crazy8 pirksit neužilgo gal?
ax.gif
Atsakyti
Idomu ar nekvepia siuntinuku 12.29 ? smile.gif as irgi vakar vakare gavau dar skaiciukus smile.gif uzsilikusius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2013 01 03, 11:19)

Aciu 4u.gif o pas juos papildomi kodukai yra doh.gif nespeju as cia jusu tempu sugaudyti blush2.gif
Atsakyti