QUOTE(Glamour @ 2013 10 11, 11:48)
T. P. Keberiokšt, o tai kaip dabar tau dėl imunologinių dalykų, kokius nors vaistukus paskyrė, ar tiesiog viskas savieigai palikta. Gal skaitosi, kad jau nebeturite tos bėdos. Aš vis prisimenu , kokius kelius jums teko praeiti. Stipriai kumščiai suspausti už sklandų tavo nėštumą. Kad taip daugiau tokių stebuklų gyvenime būtų. Džiaugiuosi nuoširdžiausiai už visas nėštukes, ypač iš nesulaukiančių gandro skyrelio.
Justuteee, mes iš pajūrio važinėjom savo benzininiu automobiliu ir tiksliai negaliu pasakyti sumos, bet maždaug iki 9000 Lt su trumpu protokolu išsivertėm. Čia įskaičiuota viskas, pradedant nuo vizito pirmai konsultacijai ir tyrimų abiems prieš IVF. Tik realiai išleidom daugiau dar apie 2000 Lt, nes buvo komplikuotas nėštumas ir persileidimas. Reikėjo pinigėlių tyrimams, konsultacijoms, vaistams.
Taip taip,vartoju vis dar vaistukus ir i ryga pas bykova vazineju.Tik pastojus is kart emiausi aspirino,clexano,aukstos dozes folines,leidziamo progesterono ir is kart lit.Gerai,kad lt buvau kai suzinojau,tai greitai visur aplaksciau.O grizus i londona pasidariau imuninius,tai kita savaite turetu buti atsakymai ir bus aiskiau kokia situacija.Viena aisku,kad lit reikes,nes tam tikri antikuniai yra per zemi.
Bet buvau pasimatyme,tai kol kas viskas kaip ir gerai.Na reikia tiketis,kad taip ir toliau.
Lalabamba,nu nuostabios naujienos...Negalima nesinaudoti.Kad tik pasisektu jums
Virusiukai jums visoms