sveikos
nu ilgai nesirodziau pas jus, o dabar vel bedos uzklupo...
prima kart islindo nemalonus skonis burnoj, ale rugstokas ale kartokas, nesuprantu.. ir sona pamaudzia po desiniu sonkauliu, toks vazidas lyg ten apmire butu... ar kaip taip buna? kalu nospa tris kart dienoj, tai ta sona atleidzia...bet kartumas siandien nepraeina... ka daryt? o poryt turiu i komandiruote isvykti, ka as ten valgysiu neisivaizduoju...
Papildyta:
QUOTE(daivushkina @ 2013 03 10, 12:34)
Lygiai tas pats ir man, man irgi tulzies pusle sukele kasos uzdegima, tooki stipru, kad eina sau.. o dabar valgau viska, ir alhoholio pavartoju per vakarelius, ir valgau cepelinus ir pica ir t.t.

Tikiuosi neprisikalbesiu .. pfu pfu pfu...
kas tas OI?
Papildyta:
QUOTE(Nadruvė @ 2013 03 05, 22:04)
gali..... aš galiu
prieš tris metus kokius tOOOOkį uždegimą turėjau, kad OI..... nesiplečiant, pašalino tulžies pūslę, kuri kaip ir buvo išprovokavus uždegimą, tyrimai kai atvažiavau ir buvo OI
dabar galiu valgyt ką noriu ir kiek noriu, nieko man nesidaro tik aišku po ligos dar ilgai buvo likęs baimės jausmas ką nors daugiau suvalgyt vis tik jau bijojau to skausmo, bet pasimiršo ir jis su laiku
aišku aš žinau, kad jei jau sykį buvo sustreikavus kasa ji turi daugiau šansų vėl sustreikuot, bet nebūtinai visam gyvenimui nu bent jau aš gyvas pavyzdys, kad sirgau ir baigiu pamiršt
man irgi sako kad reik salinti tulzi, nors ten tik smelis byra ir grudo dydzio akmenukai. man jos ne neskauda tik pamaudzia... ale bijau operuotis, vis neprisiruosiu, nors gal ir padetu?