Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(mazojiR @ 2013 01 16, 19:49)
kvapas irgi ne tas

Gal ne tą Agentą purškėt parduotuvėj? Jų ne vienas yra
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 16, 18:55)
Gal ne tą Agentą purškėt parduotuvėj? Jų ne vienas yra

Tikrai ta - 2 kart ta pati bandziau, sutikrinau pavadinimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 16 sausio 2013 - 17:59
QUOTE(mazojiR @ 2013 01 16, 19:57)
Tikrai ta - 2 kart ta pati bandziau, sutikrinau pavadinimus

Pigu.lt pardavinėja orignalius, ir dėžutė man atrodo tokia kaip visada - o kokia ji turėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 16, 19:43)
Pigu.lt pardavinėja orignalius, ir dėžutė man atrodo tokia kaip visada - o kokia ji turėtų būti?  g.gif

Tada paaiskinkite - ant ju kodo neturi but? Kodel kvapas neissilaike net 2 val. Vienas riesas pakvepinimas (pigu ir dougles) Agentu 20 min tarpu. Douglas vis dar kvepia, Pigu jau senai nebe. Net namiskiams duodu pauostyt, ta pati pasako. Nesu experte, busiu dekinga uz paaiskinimus.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 01 16, 20:50)
Tada paaiskinkite - ant ju kodo neturi but? Kodel kvapas neissilaike net 2 val. Vienas riesas  pakvepinimas (pigu ir dougles) Agentu 20 min tarpu. Douglas vis dar kvepia, Pigu jau senai nebe. Net namiskiams duodu pauostyt, ta pati pasako. Nesu experte, busiu dekinga uz paaiskinimus.

Mano vienas buteliukas Made in Italy, kodas ant lipduko užrašytas juodu šriftu, o kitas buteliukas - Made in U. K., kodas įspaustas, abu originalūs.
Rašėte, kad kodas irgi yra? O dėl kvapo laikymosi gali būti daugybė priežasčių - šaltis/šiluma ir pan., o gal jums tiesiog sloga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 16, 19:56)
Mano vienas buteliukas Made in Italy, kodas ant lipduko užrašytas juodu šriftu, o kitas buteliukas - Made in U. K., kodas įspaustas, abu originalūs.
Rašėte, kad kodas irgi yra? O dėl kvapo laikymosi gali būti daugybė priežasčių - šaltis/šiluma ir pan., o gal jums tiesiog sloga?  g.gif

Kodas A1026, juodu sriftu
Ne sloga - sunerimus nulekiau i douglas paziureti gal ne taip suziurejau, tad desinis riesas pakvepintas douglas, grizus i darba kairi pakvepinau - pigu.lt (laiko tarpas 20min). Jau ruosiantis namo daviau kolegei pauostyt - ji irgi praktiskai kairio (pigu.lt) nejaute, po to ir namiskei patvirtino ta pati. po sio experimento praejo 6val. Dougla (aisku ne toki intesyvu), bet vis dar puikiai jauciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 16 sausio 2013 - 19:04
QUOTE(mazojiR @ 2013 01 16, 21:02)
Kodas A1026, juodu sriftu

Nežinau. Man čia viskas atrodo normalu. Bandykit kitą dieną, gal kitaip pasirodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 16, 20:08)
Nežinau. Man čia viskas atrodo normalu. Bandykit kitą dieną, gal kitaip pasirodys  g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
mazojiR, gali būti dar ir toks variantas...Kurią ranką pirma uostote? Pamėginkite tais pačiais kvepalais papurkšti abu riešus. Tą, kurį uostysite pirmiau, visada atrodys, kad kvapas intensyvesnis. tongue.gif

Ir dar...Vienas buteliukas gali purkšti didesne srove, kitas mažesnė. Automatiškai ant vieno riešo galėjo pakliūti didesnis kvepalų kiekis. Teoriškai didesnis kiekis skleidžia daugiau kvapo.

Be to, kai kuriose parduotuvėse kvepalai laikomi po lempomis. Jų temperatūra žymiai didesnė. O ir kvapas gali būti pakitęs dėl įvykusių cheminių reakcijų. Todėl ir atrodo, kad yra nežymus skirtumas tarp kvepalų 4u.gif

Dar įtakos turi tai, kiek kvepalų buvo likę tame buteliuke, kurį purškėtės parduotuvėje. Sunku paaiškinti kodėl, tačiau dažnai tenka girdėti ir patirti, jog likęs mažas kvepalų kiekis kvepia gerokai intensyviau.
Atsakyti
viskas ok su tais kvepalais originalus tikrai!
Atsakyti
Mano drauge irgi vienus kvepalus testavo Kristianoj, ir nusipirko 100ml (Kristianoj). Ir ka? Ogi irgi visai kitaip (trumpai) laike, tai sakau" ne du pshykus, o- 5 purksk, ka cia taupai" Ir laikesi visa vakara, o ji sako, "as neuzuodziu". Bet buvo viskas gerai. Nuraminau, sakau ne fufelis. Buteliukas ledinis, dezute grazuole, vnz...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 01 16, 20:40)
mazojiR, gali būti dar ir toks variantas...Kurią ranką pirma uostote? Pamėginkite tais pačiais kvepalais papurkšti abu riešus. Tą, kurį uostysite pirmiau, visada atrodys, kad kvapas intensyvesnis. tongue.gif

drinks_cheers.gif Jus visiskai teisi. Man panasiai buvo su TM Alien edp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 16 sausio 2013 - 22:20