Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 240

Super laikrodukas VYR wub.gif wub.gif Ruelaloj Shveicariskas wub.gif Ir kaina unreal ..

Dalinuos gal kas susigundys 4u.gif ax.gif

http://www.ruelala.c...42086/0/DEFAULT

As per kelias dienas jau tuoj priklausomybe pajusiu prie jūsų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 30, 23:48)
lotuliukas.gif jau bandau isivaizduot... uzsideciau as kokia bliuske su blizguciais,  vyras sakytu i karnavala issiruosei  lotuliukas.gif sorry, isivaizdavau ka gavai  rolleyes.gif pagal tavo pasakojima  cool.gif

Nu, ir dar 50 lt mokejau, tokia ir uz 10 lt neimciau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(spygliz @ 2012 12 30, 21:54)
Pasakykit ar su manim kazkas negerai pasidare ar isparduotuvese nieko neuzmatau..Rapoja atverk akis  bigsmile.gif

Žinok ir aš neužmatau,bet ir nesistengiu užmatyt drinks_cheers.gif biggrin.gif
Spygliuk,o gal mums jau nieko nebereikia unsure.gif Ar gali taip būt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 12 30, 23:42)
Aj tokia bliuska raudona biggrin.gif Tik nuotraukoj ji kitaip kazkaip atrode, pirkau po namus su timpom nesiot, ale kai atkeliavo, ziuriu gi su blizguciais, daug trumpesne, ir isvis, nu sakau, kazkokia nesamone totali biggrin.gif

bet nuotraukoj man tai nera jinai baisi kazkokia , o ten tie karoliukai blizga ?

Maikiukas
Atsakyti
7 d http://www.thewalkin...ight-blue/22149 kaip džinsiniams visai gal nieko kaina ax.gif

čia padielkos? - http://www.softmoc.c...em_i1000462 lbl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 gruodžio 2012 - 23:08
QUOTE(daliux78 @ 2012 12 31, 00:03)
bet nuotraukoj man tai nera jinai baisi kazkokia  , o ten tie karoliukai blizga ?

Maikiukas

Zinok Daliukai neatitinka vaizdo realybeje ir foto, ir blizgalu nemazai, ir spalva cia tokia koralo labiau, o pas mane raudona, ir foto ji kokia ilga, o man vos iki klubu, nors as esu zemo ugio 4u.gif Na bet velniai jos nemate, tiek to smile.gif Po namus sutampysiu smile.gif
Atsakyti
Dar speciau su fragrance shop ???

Kol kas man tai visko reikia biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2012 12 30, 23:13)
Dar speciau su fragrance shop ???

Kol kas man tai visko reikia biggrin.gif  blush2.gif

labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 12 31, 00:11)
Zinok Daliukai neatitinka vaizdo realybeje ir foto, ir blizgalu nemazai, ir spalva cia tokia koralo labiau, o pas mane raudona, ir foto ji kokia ilga, o man vos iki klubu, nors as esu zemo ugio  4u.gif  Na bet velniai jos nemate, tiek to smile.gif Po namus sutampysiu smile.gif

bet ziuriu ir atsiliepime raso, kad tikrai ne tokio ilgio kaip parodyta, pirkeja irgi raso, kad iki klubu tik :

Beautiful colors BUT it is in NO WAY a tunic top! I am 5'2" so I sometimes wear petite and sometimes a regular. I ordered this in a size regular small and it barely comes to my hips. It is much "boxier" than the one displayed in the picture.
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 31, 00:20)
labai laukiam  4u.gif

Super thumbup.gif Nusiunčiau ..

Man rodos dežės sulauksiu šį kart blush2.gif Bet tai fainiai lotuliukas.gif

Man dar reikia batų.. piniginės .. kelnių ... Marškinėlių .. apatinių .. balto laikrodzio ... Ir Dar daug visko ... doh.gif Kol kas reikia Visko lotuliukas.gif ir jaučiu kad viską internetu ir susipirksiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 30 gruodžio 2012 - 23:29
Sveikos, mergaitės, o coastal Scents perkate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 12 31, 00:20)
bet ziuriu ir atsiliepime raso, kad tikrai ne tokio ilgio kaip parodyta, pirkeja irgi raso, kad iki klubu tik :

Beautiful colors BUT it is in NO WAY a tunic top! I am 5'2" so I sometimes wear petite and sometimes a regular. I ordered this in a size regular small and it barely comes to my hips. It is much "boxier" than the one displayed in the picture.

Ooo, neskaiciau atsiliepimu, nepagalvojau unsure.gif Ot apgavikai biggrin.gif
Atsakyti