Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 240

QUOTE(bumbulas @ 2012 12 31, 12:58)
Rapojuk, nepamiršk, jei pamatysi šitą sijonuką, o gal kuri užmatėt jį
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

Nebegamina gal jau g.gif lotuliukas.gif Gauni kitą pirkt mirksiukas.gif Jei pamatysiu-parašysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai laukiu JCREW-30% 4u.gif
Atsakyti
ACIUUUUUUUUUU DALIUK IR MM clap.gif mano tasiukas nerealus wub.gif pati geriausia dovana thumbup.gif na aisku ir kitos prekytes liuks, bet jau kokia laiminga su tasiuku, tai neisivaizduojat lotuliukas.gif
linksmu ir pinigingu Nauju Metu visoms biggrin.gif kad ir toliau tokie nerealus pirkinukai dziugintu biggrin.gif
Atsakyti
O Ralph Lauren vaikiški rūbai atitinka jų dydžių lentelę?Domina striukės,paltukai... Pasidalinkit patirtim,kas turit tokių rūbelių...Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 31 gruodžio 2012 - 15:54
QUOTE(Indre @ 2012 12 31, 15:36)
ACIUUUUUUUUUU DALIUK IR MM clap.gif mano tasiukas nerealus wub.gif pati geriausia dovana thumbup.gif na aisku ir kitos prekytes liuks, bet jau kokia laiminga su tasiuku, tai neisivaizduojat lotuliukas.gif
linksmu  ir pinigingu Nauju Metu visoms biggrin.gif kad ir toliau tokie nerealus pirkinukai dziugintu biggrin.gif

Rodomes, rodomes, ir tautai idomu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
MM&Daliux ateinu padekoti uz visus siu metu pirkinukus, wub.gif buvo smagu su jumis bendradarbiauti, manau kad ir kitais metais si draugyste nenutruks biggrin.gif
Jus saunuoles thumbup.gif
Visom mergaitem linkiu linksmu Naujuju, putojancio sampano ir daug dziugiu akimirku apsipirkinejant
user posted image
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2012 12 31, 14:05)
brokas, tai pazastyse yra dvi skylutes  verysad.gif  siaip labai grazi suknyte, graziai paryskinanti figura wub.gif noreciau S dydzio smile.gif

4u.gif Tai Jusu defektuka gal galima pataisyti - graziai susiuti ax.gif , vieta nelabai matoma ir medziagyte tamsi. . O mano tai neissivalys su niekuo verysad.gif verysad.gif - paciame sviesiu bateliu priekyje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ltwai: 31 gruodžio 2012 - 16:13
Jei kas noretumet parduot toki M dydzio, mielai perpirkciau smile.gif
user posted image

Visas su artejanciais naujaisiais! Kad ateinantys butu neblogesni nei sie!
Aciu, mergaites, uz pirkinukus ir malonu bendravima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 31 gruodžio 2012 - 16:12
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 31, 14:59)
mergytes, atsiliepkite, gal kas netycia turite tokio golfuko L dydi ir galetumet pamatuoti?
user posted image

M ismatavimus jau gavau, dabar idomu, ar stipriai L didesnis ax.gif

ir siaip ar atitinka jis jums dydi ar labiau i mazesne puse?
aciuu 4u.gif

pirkau xs atitinka tikra xs wink.gif gal kita karta net s pirkciau, nes per kakla smaugia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaip visur puikiai atrodo, netrumpas, rankoves ilgos smile.gif eisiu naujuju svest jauciu su juo

QUOTE(Indre @ 2012 12 31, 16:36)
linksmu  ir pinigingu Nauju Metu visoms biggrin.gif kad ir toliau tokie nerealus pirkinukai dziugintu biggrin.gif

Indrut, viena nesidziaug, pasirodom lotuliukas.gif

QUOTE(ltwai @ 2012 12 31, 17:10)
4u.gif  Tai Jusu defektuka gal galima pataisyti - graziai susiuti ax.gif , vieta nelabai matoma ir medziagyte tamsi. . O mano tai neissivalys su niekuo verysad.gif  verysad.gif - paciame sviesiu bateliu priekyje blink.gif

Kad per deme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 31, 17:21)
Kad per deme  unsure.gif

user posted image
Realiai ji ryskesne truputuka nei foto ir fotikas biski sufokusavo ne taip...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ltwai @ 2012 12 31, 17:26)

4u.gif nelabai matau ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 31, 17:31)
4u.gif nelabai matau  ax.gif  doh.gif

As ir neteigiu, kad ten kliockas. Bet kazkaip nefainai rolleyes.gif . Juolab, kad man jie per dideli ir kai teks pardavineti kazin ar kam patiks. Nes deme isigerusi i laka. Gal kas zinote priemoniu kaip isimti? doh.gif
Atsakyti