Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

QUOTE(Joviva @ 2012 12 31, 10:55)
oficialioje MK parduotuveje US kainos tikrai mazesnes, dar jei pasinaudojant ispardavimais...Tik vat idomu, kaip su siuntimu per tarpininkes, ar nesigauna mazdaug tas pats? Gal merginos siunciates is UK? Is kokiu parduotuviu?

Mano atveju ir su visais siuntimais ir %, kaip ir minejau, butu gavesi ~20% pigiau. Kazkada neseniai ziurinejau nordstrome, berods, tai isvis juokingos kainos, MK trench coat mazdaug 250 lt smile.gif Ne reguliari kaina, o akcijos.
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2012 12 31, 12:12)

Ir dar idomu, kaip MK batai? Kadangi auginu leliu, tai mano apsilankymai parduotuvese del laiko ir pan. stokos apriboti iki minimumo, tad idomu, koks MK batu pasirinkimas LT, ar ne skurdus?

Mane taip pat domina MK batai. Gal kas galetu pakomentuoti ar atitinka dydziai (padidinti, pamazinti)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taina: 31 gruodžio 2012 - 12:24
QUOTE(Joviva @ 2012 12 31, 12:12)

As isimylejau rankine nuotraukoje virsuje, nors jos nesu apziurejusi parduotuveje, bet gal geriau pirkti tokia nei Jet set, aisku sios ir kaina didesne  blush2.gif
Gaila, Kaune ir jos nebeliko belaukiant sale g.gif Sakiau kad ir kiek vyras beburbetu, vis tiek bus mano smile.gif
Gal kuri mergina turi?

Hamilton'ą nemažai merginų čia turi ax.gif.
Pati turiu šitokią juodą, tai labai patenkinta, prie visko ir visad ji man tinka thumbup.gif, kokybiška wub.gif . Žodžiu, pirkinys vertas kiekvieno cento smile.gif
Atsakyti
Turiu Hamilton tote ryza ir laikroduka.VIskas puikiai,imciau dar po viena kitu spalvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2012 12 30, 12:52)
Bent jau Kaune Premium prekiauja MK drabuziais, rankinemis, batu ne per didziausias pasirinkimas, dar neteko nieko is ten pirkti, bet jau keli daiktai yra planuojamu pirkiniu sarase  smile.gif

Na gi merginos, kas turite drabuziu, rankiniu - pasigirkite  4u.gif

o Kaune kur?akropolyje ar megoje?
dekui
Atsakyti
QUOTE(ingriuxs @ 2012 12 31, 16:40)
o Kaune kur?akropolyje ar megoje?
dekui

Laisvės alėjoje smile.gif
Atsakyti
user posted image

Dizainas Hamilton tote tikrai be priekaistu smile.gif Daug foto internete perziurejau su siuo modeliuku svarstydama ar jos noriu ir dvejones del pirkimo kelia tai, jog nuo svorio (speju!!!) rankines rankenos issoka (sorry, nezinau kaip issireiksti tongue.gif , bet foto matosi tai), man asmeniskai nelabai patinka, kai praranda savo tikslia forma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 01, 18:18)

Dizainas Hamilton tote tikrai be priekaistu smile.gif Daug foto internete perziurejau su siuo modeliuku svarstydama ar jos noriu ir dvejones del pirkimo kelia tai, jog nuo svorio (speju!!!) rankines rankenos issoka (sorry, nezinau kaip issireiksti tongue.gif , bet foto matosi tai), man asmeniskai nelabai patinka, kai praranda savo tikslia forma blink.gif

Na taip, čia jau Hamilton modelio bėda, nes ir pati rankinė sunki, o dar jei ją prikrauti pilną, tai rankenos tempia odą rankinės
Aš saviškę labai saugau, nekraunu ko nereikia į ją ir kol kas su rankenom ir forma viskas gerai, atrodo kaip nauja wub.gif
Atsakyti
Idomu kokiu Jet set ir Hamiltonu beliko Vilniuje ir Kaune. Gal merginos uzmatete?
Atsakyti
gavau savo MK, dedu realias foto, gal kam bus įdomu 4u.gif modelis 5658
Nuoroda: http://www1.blooming...uct...=1&rid=52
Mažinti teko 3 narelius, dabar norėtųsi dar vienu pamažinti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 02 sausio 2013 - 13:12
Gisana, labai gražus wub.gif už kiek pagavot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 01 02, 14:05)
Gisana, labai gražus wub.gif  už kiek pagavot? bigsmile.gif

431Lt gavosi su viskuo thumbup.gif
Atsakyti