Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

o manajam MK jau beveik pusantrų metų, nešioju dieną iš dienos. Aukso spalva visaaaaai nepasikeitė. Tikrai neturiu jokių priekaištų wub.gif
Massimo Dutti tikrai nepirk 4u.gif jų papuošalai jau po poros dienų nusitrina, netikiu, kad laikrodžiai kokybiškesni 4u.gif
Atsakyti
digelyt, jei nori pasilepint tai ir pirk biggrin.gif 4u.gif man laikrodziu parduotuvej iskart pasake,- MK yra mados, o ne specializuota laikrodziu firma, nesitikekit is ju amzinumo. Man pvz. siule rinktis is Tissot, nes ju visai kitoks stiklas, apyrankes (yra is titano, lengvuteles..), kaina palyginus su kitom firmom normali. Bet as nusipirkau rudeni MK, ir irgi nei kiek nesigailiu, labai prilipo prie rankos smile.gif nesioju kokius 2-3 kartus i savaite, jau siek tiek yra ibrezimu ant apyrankes sasagos, speju kad ten ranka pastoviai su stalu trinas (dirbu ofisini darba) g.gif , bet jie vos matomi.
Atsakyti
Kiekvienas patarimas brangus ,aciu lb 4u.gif

Gal turit minciu ir apie DKNY laikrodzius?
Keramikinius laikrodzius (bijau duzimo)

is Dkny dabar favoritas sitas:
http://www.amazon.co...=A2E7J74KJYV9ZH
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 11, 20:48)
O tai ka pirkti? g.gif  Taip noriu vieno vienintelio laikrodzio kasdienai,saugoti nemoku. Man jis kainuotu 151$ su viskuo,nes atves draugai.

Ziurint kiek pinigeliu norisi isleist. Is pigesniu as tikrai antrakart Fossil pirkciau. Nors dabar noriu kazko rimciau ateiciai, tai ziuriu i Seiko, dar niekaip is galvos neiseina Bulova. Vyras Invicta pora laikrodziu turi - jokiu priekaistu jiems. Is pigesniuju dar man rimtesni Citizen atrodo. Pasilepunimui i kokius Montblanc ziureciau - didele kaina, bet galima ir zymiai pigiau nupirkt (pvz neseniai pardese buvo iki 70% nuolaida jiems, pasirinkimas mazas tik, bet kainos geros).
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 11, 21:37)

Sitas labai grazus thumbup.gif O apie keramikinius tik atsiliepimu teke girdet, pati neturejus, tai skundu negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 11, 22:46)
Ziurint kiek pinigeliu norisi isleist. Is pigesniu as tikrai antrakart Fossil pirkciau. Nors dabar noriu kazko rimciau ateiciai, tai ziuriu i Seiko, dar niekaip is galvos neiseina Bulova. Vyras Invicta pora laikrodziu turi - jokiu priekaistu jiems. Is pigesniuju dar man rimtesni Citizen atrodo. Pasilepunimui i kokius Montblanc ziureciau - didele kaina, bet galima ir zymiai pigiau nupirkt (pvz neseniai pardese buvo iki 70% nuolaida jiems, pasirinkimas mazas tik, bet kainos geros).
Papildyta:
Sitas labai grazus thumbup.gif O apie keramikinius tik atsiliepimu teke girdet, pati neturejus, tai skundu negirdejau.

Tu SM forumo gidas visais klausimais thumbup.gif
Noriu isleisti 100-200$
Invicta radau su kokia nuolaida bigsmile.gif biggrin.gif
http://www.amazon.co...d watches women
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 12, 01:08)
Tu SM forumo gidas visais klausimais  thumbup.gif
Noriu isleisti 100-200$
Invicta radau su kokia nuolaida  bigsmile.gif  biggrin.gif
http://www.amazon.co...d watches women

Matyt ne veltui draugas vis man siulo i fashion srity darbo dairytis lotuliukas.gif

Sis laikrodukas tikrai labai grazus + firma gera. thumbup.gif Dar Invicta ir kitu gali paziuret worldofwatches.com
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 11, 13:25)
parodykit modeli smile.gif

stai smile.gif

user posted image
Atsakyti
kaip jums sis laikrodukas? Zvalgiausi vasari nude, beige spalvos, bet va uzkabino sis. Gal kas turit? kazi, ar labai nepraktiskas g.gif idomi faktura apyrankes
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 14 kovo 2014 - 11:16
QUOTE(kavamale @ 2014 03 14, 10:46)
kaip jums sis laikrodukas? Zvalgiausi vasari nude, beige spalvos, bet va uzkabino sis. Gal kas turit? kazi, ar labai nepraktiskas  g.gif  idomi faktura apyrankes

Turėjau tokios faktūros odos MK rankinę. Tikrai buvo kažkas įdomaus ir neįprasto. Buvo juoda ir tas raštas suteikė tokio matiškumo. Man tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 14, 14:16)
Turėjau tokios faktūros odos MK rankinę. Tikrai buvo kažkas įdomaus ir neįprasto. Buvo juoda ir tas raštas suteikė tokio matiškumo. Man tai labai patiko wub.gif

taip, grazu saffiano odos rankines wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 03 14, 13:46)
taip, grazu saffiano odos rankines  wub.gif  smile.gif

Kavamale, nepirkot dabar bloome rankines? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 03 14, 16:48)
Kavamale, nepirkot dabar bloome rankines? smile.gif

nepirkau, kaip suprantu 50dol nuoldai, ar ne? brangu tada verysad.gif
nebent kooperuotu iki kokiu 1000 dol, jei tiek susirinktu biggrin.gif bet vistiek 25 proc, noris bent 30 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 14 kovo 2014 - 15:23