Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

Maždaug prieš mėnesį užsienyje MK parduotuvėje įsigijau Hamilton'ą. Labai norėjau, labai džiaugiausi, bet...
Noriu pasiteirauti, ar man vienai taip tragiškai atsilupo spynelė?Ta matinė dalis, kai nusipirkau jau buvo kažkokia paskilinėjus, bet nekreipiau per daug dėmesio. O dabar vaizdelis tragiškas doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2014 11 07, 14:27)
Maždaug prieš mėnesį užsienyje MK parduotuvėje įsigijau Hamilton'ą. Labai norėjau, labai džiaugiausi, bet...
Noriu pasiteirauti, ar man vienai taip tragiškai atsilupo spynelė?Ta matinė dalis, kai nusipirkau jau buvo kažkokia paskilinėjus, bet nekreipiau per daug dėmesio. O dabar vaizdelis tragiškas doh.gif

Hamiltona su sidabrinem detalem turejau, tai po kokiu 4-5 menesiu viskas idealiai tebebuvo. Bet pas tave manau nuo trinties lupasi g.gif Nezinau ar paguos, bet pvz mano Dolce & Gabbana tasyte pirkta liepa irgi pasibraiziusiu metalu jau - tiksliau tos vietos, kur rankenos metalai lieciasi su metaliniais ziedais (toks modelis). Aisku pas mane nematoma ta vieta ir jei netyrineji prisikisus, tai nesimato, o pas tave atviresne vieta.
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2014 11 07, 13:27)
Noriu pasiteirauti, ar man vienai taip tragiškai atsilupo spynelė?Ta matinė dalis, kai nusipirkau jau buvo kažkokia paskilinėjus, bet nekreipiau per daug dėmesio. O dabar vaizdelis tragiškas doh.gif

aš du metai turiu, kasdien "drožiu", bet man visaaai niekas neatsilupo g.gif Mano spinelės auksinės, tai ties užraktu (kur metalas trinasi vienas į kitą) gal kiek spalva pablukusi (sidabriškumas lenda), bet tikrai nesimato unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 07 lapkričio 2014 - 15:41
Idomu ar auksines spalvos Michael Kors laikrodis dazniau nesiojant neapsitrins ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2014 11 07, 16:42)
Idomu ar auksines spalvos Michael Kors laikrodis dazniau nesiojant neapsitrins ? g.gif

Du metai nešioju kasdien biggrin.gif visai neapsitrynė thumbup.gif gaaal šiek ties narelių sujungimu iš vidinės pusės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 11 07, 17:35)
Du metai nešioju kasdien  biggrin.gif visai neapsitrynė  thumbup.gif  gaaal šiek ties narelių sujungimu iš vidinės pusės  4u.gif

Tai super tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2014 11 07, 16:42)

Beveik kasdien trinu 3 metai, gal kur uzsegimas patamsejo kiek, ps mane rose gold, bet visa kita thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 07 lapkričio 2014 - 21:40
QUOTE(citanika @ 2014 11 07, 21:39)
Beveik kasdien trinu 3 metai,  gal kur uzsegimas patamsejo kiek, ps mane rose gold, bet visa kita thumbup.gif

Tai gerai tada, busiu rami, galesiu nesioti kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
Zmones gerieji, skubiai apsvieskite, prašau, ar siame psl. Originalai...?
http://www.careforla...her-p-1196.html
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2014 11 15, 22:25)
Zmones gerieji, skubiai apsvieskite, prašau, ar siame psl. Originalai...?
http://www.careforla...her-p-1196.html

Žinoma, kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 11 15, 21:59)
Žinoma, kad ne 4u.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif bijau.gif fear.gif

Pamaniau, kad jau Black Friday prasidejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute555: 15 lapkričio 2014 - 22:12
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 04, 18:45)
Tai, kad ebay kainos tikrai ne ka zemesnes nei parduotuvese - kiek pati ziurejus esu, tai kartais baigiasi dar brangiau nei siaip sumoketum. Jei zinai norima spalva, tai susirask kelias parduotuves ir stebek jose. Dar paguglink nuolaidu kodu tose parduotuvese ir pan. Nezinau kiek gali leist sau, bet uz $200-250 tikrai galima nupirkt hamiltona. Macy's kazkada si menesi bus Friends&Family, tai bus 25% viskam. O ir Black Friday, Cyber Monday arteja, tai vistiek bus online pilna nuolaidu, specials ir sale.

o sakykit Black Friday arba Cyber Monday didesnes nuolaidos buna? ir tik akcijinems prekems ar viskam? nes siaip macys daznai buna nuolaidos 15 % ar 20% ax.gif
Atsakyti