Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

QUOTE(lullu @ 2015 03 15, 08:54)
MK ilgaauliu dydziai atitinka?

user posted image

turiu tokius tik visus odinius. su 25,5 cm peda tinka 8 dydis, tai sakyciau i didesne puse siek tiek ax.gif
Atsakyti
Vakar gavau slip-on baciukus,labai meciausi tarp dydziu. Nezinojau imti ar 7 ar 7.5 (su 24cm peda) nes dauguma basuciu turiu 7.5dydzio,bet paemiau 7dydi ir neapsirikau,labai grazus ir patogus,realiai zymiai geriau atrodo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ir as jungiuosi i Jusu bureli. Nerealiai man patinka sio brand'o tiek drabuziai,tiek rankines, tiek juvelyrika. Turiu 1.5 metu laikroduka su kristaliukais rose gold, nesioju kasdien,buvo ir nukrites kelis kart, neiskrito nei akutes,nei apsibraizes.
Taip pat turiu keleta drabuzeliu isigijus is 2014 metu pavasario-vasaros kolekcijos linini plona megstuka,ir nerealiai grazios melynos spalvos palaidine. Kokybe tikrai nesiskundziu..nesu labai liekna, bet man xs kaip tik,net noretusi dar mazesnio dydzio.

Dabar mastau, kad noreciau rankines, apsistojau ties medium selma ir medium sutton modelio.. ir neapsisprendziu doh.gif Kaip Jums,kuri atrodo geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bounty9 @ 2015 03 23, 23:13)

Dabar mastau, kad noreciau rankines, apsistojau ties medium selma ir medium sutton modelio.. ir neapsisprendziu  doh.gif  Kaip Jums,kuri atrodo geriau? smile.gif

tai jau rinkitės, kuris modelis jums dailesnis 4u.gif
aš turiu large sutton, tokia gana klasikinė, prie daug ko tinkanti rankinė. Retesnis modelis nei selma, turbūt, ir mažiau plagijuojamas, jei tai aktualu.
Atsakyti
Matavausi 'cindra' modeliuka - puse dydzio mazesnius reiketu imt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
padekite prasau 4u.gif
http://www1.macys.co...1#BVRRContainer
koki dydi imti su 26cm peda,deviu 39 europietiska
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 03 23, 22:29)
tai jau rinkitės, kuris modelis jums dailesnis 4u.gif
aš turiu large sutton, tokia gana klasikinė, prie daug ko tinkanti rankinė. Retesnis modelis nei selma, turbūt, ir mažiau plagijuojamas, jei tai aktualu.

o kokie ismatavimai large sutton MK rankines, kur pigiau ju galima rasti ? kokia kaina skaitosi jau gera?
4u.gif
Atsakyti
Naujas, originalus, iš JAV, MK5945.
vaizdo medžiaga: https://www.youtube....h?v=OaoBYUfHEUU
Galima pamatyti Kaune. Kaina 185eur

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šiandien gavau savo išsvajotus MK snikerius, vis nepavykdavo nusipirkt nes išpirkdavo... doh.gif
Superiniai thumbup.gif dydi nešioju 39, ir 39 puikiai tinka.. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 04 12, 17:16)
o kokie ismatavimai  large sutton MK rankines,  kur pigiau ju galima rasti ? kokia kaina skaitosi jau gera?
  4u.gif

pagooglinkit, aš nepamenu tiksliai išmatavimų. Savo, manau, pagavau už tikrai neblogą kainą iš lastcall 168 dol., tuo metu (spalio mėn.) litais gavosi ji 587lt, ir spalva man labai graži - navy. Tai praktiškai dvigubai pigiau nei pas mus City jos parsiduoda.
Atsakyti
O aš dabar ir pasimečiau, man tie snikersiukai lyg ir gerai tinka bet jei aš jų neužsirišu tai prie kulno klapsi, nu tai gaunasi kad visgi didoki? bet jei užsirišus tai viskas ok.. na bet jei daugiau prasitampys tai bus kaip kaliošai.. doh.gif nors oda atrodo gan tvirta ir stabili.. atsisiunčiau dabar 38 dydi nu tai šitie jau labai kaip tik, pirštas truputuka atsirėmęs bet nespaudžia na bet jei prasitampys būtų kaip tik, ir dabar negaliu nuspręst kuriuos atgal išsiūst.. vyras sako vasara koja patinsta, tai tų 38 dydžio gali neužsidėt.. g.gif
gaila 38,5 išpirktas, šis būtų kaip tik.. unsure.gif gal kuri turit panašios patirties? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amedea: 17 balandžio 2015 - 22:36
QUOTE(Amedea @ 2015 04 17, 22:34)
O aš dabar ir pasimečiau, man tie snikersiukai lyg ir gerai tinka bet jei aš jų neužsirišu tai prie kulno klapsi, nu tai gaunasi kad visgi didoki? bet jei užsirišus tai viskas ok.. na bet jei daugiau prasitampys tai bus kaip kaliošai..  doh.gif nors oda atrodo gan tvirta ir stabili.. atsisiunčiau dabar 38 dydi nu tai šitie jau labai kaip tik, pirštas truputuka atsirėmęs bet nespaudžia na bet jei prasitampys būtų kaip tik, ir dabar negaliu nuspręst kuriuos atgal išsiūst.. vyras sako vasara koja patinsta, tai tų 38 dydžio gali neužsidėt..  g.gif
gaila 38,5 išpirktas, šis būtų kaip tik..  unsure.gif gal kuri turit panašios patirties?  4u.gif

Nezinau pas mane panasiai,pirkau sneakerius be raistuku. Devejau kelis kartus,bet jei padevesiu dar manau kokius 5 kartus jie man klapses smile.gif
Atsakyti