Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(braske09 @ 2013 01 10, 08:59)
Sveikos 4u.gif
gal kam teko laikyti šiuos dalykus, gal galit atsiliepimų apie dėstytojus:
Baudž proceso teisė - R. Jurka
Europos Sąjungos teisė (konstitucinė) - K. Michailovskytė
Civilinio proceso teisė - A.Drigotas.

Labai ačiū 4u.gif

Laikiau ir pas Drigotą ir pas Jurką, abu normalūs, sakyčiau faini dėstytojai.
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal galite apsviesti kas per dalykas yra konstituciniu gincu teise? ko mazdaug ten mokomasi? ir ar bent kiek naudingas, jei laikomas vastybinis kontitucijos egzaminas?

ir kas per dalykas yra ziniu visuomenes pletra? ax.gif apie ka ten mokoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 10 sausio 2013 - 21:16
Sveikutes, gal turit kas is modles lietuvos konstitucines teises konspekta ir galit persiust?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 01 10, 23:13)
Sveikos, merginos, gal galite apsviesti kas per dalykas yra konstituciniu gincu teise? ko mazdaug ten mokomasi? ir ar bent kiek naudingas, jei laikomas vastybinis kontitucijos egzaminas?

ir kas per dalykas yra ziniu visuomenes pletra?  ax.gif  apie ka ten mokoma?

Ta pati Konstitucine teise. Esu laikiusi pries 3 metus. Nesunku,ypac, jei pries tai mokeis KT. Galiu atsiusti medziagos, jei reikia.Buvo atviri klausimai, destytoja jauna. Islaike berods visi.
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 01 11, 09:32)
Ta pati Konstitucine teise. Esu laikiusi pries 3 metus. Nesunku,ypac, jei pries tai mokeis KT. Galiu atsiusti medziagos, jei reikia.Buvo atviri klausimai, destytoja jauna. Islaike berods visi.

dekui uz informacija 4u.gif medziaga butu ne pro sali, is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 10, 20:43)
Turiu greičiausiai šituos pačius tobulus konspektus. Rašykite el. paštą - persiųsiu nemokamai  4u.gif

Sveika, mama egle, jei gali persiusk ir man siuos KT valstybinio konspektelius 4u.gif
editanava@gmail.com
Ir tiesa, gal turi ikiteisminio tyrimo medziagos, nes man notariatas 01.17d tai turiu is ko mokintis, bet va 01.25d ikiteisminis tyrimas, net nezinau nuo ko pradeti? 4u.gif 4u.gif
Aciukas is anksto ir lieku dideli...dideli...sokolada...skoloje... ax.gif
Atsakyti
labas mergaites,
gal galetumet padeti su aplinkosaugos teises ir tarptautines privatines teises medziaga?
labai reikia, aplinkosaugos knygos negaunu jau nuo lapkricio sad.gif nes vis bibliotekoje paimta, o gal tarptautines privat turit koki konspektuka gera. Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 01 11, 15:25)
Sveika, mama egle, jei gali persiusk ir man siuos KT valstybinio konspektelius 4u.gif
editanava@gmail.com
Ir tiesa, gal turi ikiteisminio tyrimo medziagos, nes man notariatas 01.17d tai turiu is ko mokintis, bet va 01.25d ikiteisminis tyrimas, net nezinau nuo ko pradeti? 4u.gif  4u.gif
Aciukas is anksto ir lieku dideli...dideli...sokolada...skoloje... ax.gif

išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Atleistas V. Valatkta, Ir dar
Atsakyti
bet cia superines mergaites lankosi 4u.gif nemaniau,kad tiek pagalbos sulauksiu, aciu visoms notworthy.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtumėte pasidalinti ES (institucinės) teisės konspektu? mieloji1989@inbox.lt iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 12, 18:26)

nu man tai jo gaila. jis superinis destytuvas, mokiaus as logika pas ji doh.gif verysad.gif
Atsakyti