Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 161 tema

Apklausa: Kiek pinigų bendrai išleidote Kalėdinėms dovanoms? (338 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
4u.gif Bet juk visos prekes turguje, nesvarbu- Kauno bazes, Gariunai, Klaipedos muge ir t.t, is Kinijos, labai mazai yra, bet yra ir is Lenkijos. Taciau nereiskia, kad kinieciu prekes yra blogos, gal tos pigios striukutes ir nekokybisko, pvz, as manau, kad tos e-bejuje nuotraukos yra is vieno kinieciu tinklalapio, kur jos kainuoja nuo 60 %, o gal ir daugiau,( bet itariu, kad ir realybeje jos taip atrodys), o ebejaus pardavejas gali atsiusti tik analoga, t.y- plonesne, nekokybiska, be naturalaus kailio ir t.t. Priedo, dar ir su pukais islindusiais. Žinau ką kalbu, tikrai negali gera pukinuke kainuoti 10$ mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 01 02, 21:12)
As dar gruodzio 3 dienos negavus doh.gif

Tai vadinasi del savo 12/14 dar nepergyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 02, 22:01)
Dėl kitaicų striukių - nu reikia ir man ph34r.gif Bet tai ką su dydžiu daryti?!

Aš žiūriu į jų duotus cm, bet netikiu jais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 01 02, 20:54)
o jums leidžia po vieną siuntinėt?

as visus 5 pasiunciau vienu metu
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 02, 23:51)
Aš žiūriu į jų duotus cm, bet netikiu jais  ax.gif

Man keisčiausias rankovių ilgis. Kai pamatavau, tai iki mano bet kurio palto rankovės ilgio mažiausiai 5 cm trūksta. Biškį daugoka g.gif
Atsakyti
Atitinka tie ismatavimai tik mazutems ir trumputems lietuvaitems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 02, 23:51)
as visus 5 pasiunciau vienu metu

Visaip interpretuoti šitą sakinį galima lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 02, 23:02)
Atitinka tie ismatavimai tik mazutems ir trumputems lietuvaitems tongue.gif

Čia man bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos
esu dar visiskai zalia ebejuj, bet labai noreciau pabandyt parsisiust viena is tu pigiu striukiu. Truputi atbaido patikimumas ar tikrai atsius ? g.gif Pataisykit ar klystu - 30 dienu laikotarpis ir jei negauni reiktu rasyt pardavejui ir tada kazkaip grazintu pinigus g.gif ? ar yra tikimybe kad galima pinigu ir neatgauti?
Ebay temoj truputi buvo diskutuota apie tas striukes, tai kazkuri forumiete rase, kad uzklause pas viena striuke pirkusia rusaite kuri buvo palikus pardavejui teigiama, tai atsake kad striukes kaip ir negavo g.gif bet matyt pinigus atgavo tai paliko teigiama...
na ir vedama to pradejau narsyti ir ziureti atsiliepimus, tai tikrai nemazai visokiu neigiamu ir neutraliu yra kad item not recieved, bad communication, vienas isvis rase kad ir pinigu neatgavo, na bet cia aplamai, cia ne del tu striukiu... ir siaip jei pardavejas turi 99.1% atrodo lyg ir patikimas, bet paziurejus atsiliepimus per menesi virs 8000 teigiamu, virs 100 neutraliu ir apie 80 neigiamu... na mano akim ziurint is tokio nesinoretu pirkt, bet gal cia tik lasas juroj tie neigiami kai tiek daug parduoda...

Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2013 01 02, 20:33)
manes dar 11 dienos siunta nepasieke, nors iki svenciu uztekdavo 7-10 dienu

QUOTE(gretuxxx @ 2013 01 02, 21:12)
As dar gruodzio 3 dienos negavus doh.gif

doh.gif o as jau sedizu ir svaigstu, kaip sia savaite gausiu siuntini biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2013 01 02, 23:27)
sveikos
esu dar visiskai zalia ebejuj, bet labai noreciau pabandyt parsisiust viena is tu pigiu striukiu. Truputi atbaido patikimumas ar tikrai atsius ? g.gif Pataisykit ar klystu - 30 dienu laikotarpis ir jei negauni reiktu rasyt pardavejui ir tada kazkaip grazintu pinigus  g.gif ? ar yra tikimybe kad galima pinigu ir neatgauti?

Pirkti tik per Paypal! Taip, lyginant su tokiu skaičiumi teigiamu, tai neigiamų lašas jūroj, be to reik skaityt dėl ko tie neigiami. Pardavėjų yra daug, ne vienas ten tas nebrangias parduoda.
Terminas yra ne 30d, o 45d. Svarbu nepamiršti ir nepavėluoti smile.gif atgauti pinigus jei perkate per Paypal kaip ir 99%. Bet kol kas nesu susidurus su tokiu atveju, tik teoriškai esu skaičius.
Rizika visada yra, todėl palikau viena procentuką.
Atsakyti
Apsiprekinau, pirma karta ebay einu i lova lotuliukas.gif o papirkau pirmam kartu ne sau striuke, o kombinzona savo ciucikui hihihi.gif
Atsakyti