Gal kam pravers.. Gavau SM forume pardavinejancios nares informacija del siu striukiu matmenu:
S: ilgis 96cm, krutine 88, peciai 37, rankove 59.
M: 98,92,38,60.
L: 100,96,39,61.
XL:102,100,40,62.
XXL:104,104,41,63.
siaubas as jau prarandu vilti, banke buvau pinigus padejau ir vistiek raso:
An error occurred after your payment information was submitted. Please check the information for your payment method and try again. Your payment has not been submitted yet.
gal tikrai crocs.eu turi bedu, kitaip nezinau ka blogai darau. Prasykit gal kam nors buvo taip?
Parasysiu cia, nes matau, kad tas nikas vaikstineja tame puslapyje, bet visaip kaip ignoruoja mano rasliavas i AZ. Mat nesulaukiu jokio atsakymo jau labai daug laiko. Ogi viskas vyko (trumpa as cia) taip: temoje ieskojo Aguonyte kas prisijungs prie tu skaniuju saldainuku dezuciu pirkimo. Prisijungiau, pranese, kad nupirko, norejau persiusti pinigelius uz dezutes, taciau sake kai gaus, tada ir atsiusk skaiciukus. Viskas lygtai liuks, bet taip ir liko jie mano iliuzijose, nors buvo pagalvoti apie juos kaip apie kaledines dovanas. Na bet niekaip ju nesulaukiau, o be to ji ignoruoja mano n laisku. Tiek jau to, plonesni visi bus, kai nesuvalgys tu saldainiu, dovanomis jau pasirupinau kitomis (ir jau isdalintos seniai), bet nesuprantu, kodel negalima atsakyti kas nutike, kad negausiu as ju. Man nenuostabu, kad nebenorejo man ju atiduoti, nes ale kazkam gal uzsireike. Bet juk buciau galejusi prisijungti prie , kitos mergaites kai rinko jau veliau ir kiek maciau gavo daug velesni uzsakyma, ar dar kaip kitaip planuotis dovaneles, jei tik butume viska issiaiskine. Tai ne, i mano laiskus nereaguoja, nors vaikscioja ir aktyvi sm temose. Nesuprantu as tokiu reikalu (man ne penkiolika metu, kad tokius zaidimus zaisciau). As pakankamai suauges zmogus, man visokios naujienos ir visokie nesusipratimai issprendziami. Pati taip nezaidziu ir visada galvoju, kad kiti tokiais niekais neuzsiima. Na manau, kad sitas nikas man parasys, jei ne i AZ, tai bent temoje, nes kitokio budo nesugalvojau kaip prakalbinti. Tiesa, kiek daug laiko cia vaikscioju, prisijungiu, nedaug pati perku savarankiskai, tai tas nikas nesukele man jokios abejones. Na bet man keistas tas poelgis iki siol. Is anksto atsiprasau visu akivaizdoje, jei as neteisi.
Tai galiu pabandyti uzsakyti, noretusi surinkti krepsiuka 45 svaru, nes tada siuntimas nemokamas UK viduje, po to jau PA adresu i LT. Jei atmes uzsakyma, zinosim kad nepriima Siuskit, kas norit jungtis, krepsiukus wwaidutukas@yahoo.com http://www.lasenza.co.uk/ Vilnius
-Menas būti išmintingam - tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio. -W.James-
Planuoju šią savaitę užsisakinėti Twining Taip patiko jų arbatos, kad viską ką buvau anksčiau užsisakiusi baigiau arba išdovanojau Bandysiu naudoti 20 proc. nuolaidą. Varėna, kitur siunčiu.
Tai galiu pabandyti uzsakyti, noretusi surinkti krepsiuka 45 svaru, nes tada siuntimas nemokamas UK viduje, po to jau PA adresu i LT. Jei atmes uzsakyma, zinosim kad nepriima
Siuskit, kas norit jungtis, krepsiukus wwaidutukas@yahoo.com http://www.lasenza.co.uk/
Vilnius