Kur perkate vaikams batus pavasariui?Panašaus tipo kaip šitie.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 01 03, 23:38)
Manau kad atsiranda. FB va taip atrodo "versliukas"..
Pypec kainos

ir kiek to puslapio fanų..
Papildyta:
QUOTE(liumcikas @ 2013 01 03, 21:18)
TURIU PRASYMA, nepykit jai kur ko nenuskaiciau, norejau pasitikslinti siunciant is http://www.lightinthebox.com
muita ir pvm turbut reikia moket ? siuma apie 80Eu.
aciu labai uz ats
muita ir pvm turbut reikia moket ? siuma apie 80Eu.
aciu labai uz ats

Šitas light'as siunčia ne iš ES, tai
21 proc. PVM, jei siuntos vertė (skaičiuojama su siuntimo išlaidomis) viršija 75 Lt (min 75 Lt lengvata netaikoma akcizais apmokestinamoms prekėms);
- muitus, jeigu siuntos vertė viršija 150 eurų (muito dydis priklauso nuo prekės ir jos pagaminimo šalies);
QUOTE(Ramaskaaa @ 2013 01 03, 22:01)
Norejau paklausti,kas uzsakinejot is kinieciu BuyinCoins.com kokios dienos gaunat siuntinukus? 

Man šią savaitę gruodžio 10 d parėjo, o gruodžio 1 d nei kvapo dar

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 01 04, 00:38)
Aš tai nesuprantu, kaip ta verslininkė sugeba tą vardinę prekę įkišti pirkėjai, kai jau ta prekė būna gauta ir realiai matosi, kad tai yra ššššš... už baisius pinigus, o ne avies oda ar lapės kailis? Užhiponotizuoja ar ką?
Papildyta:
QUOTE(Kamilita @ 2013 01 04, 00:15)
MERGAITES,SOS...ieskau kas galetu kuo greiciau uzsakyti is asos,atsirado norima preke,reikia dabar ir cia.Miestas nesvarbu,aisku jeigu nesunku butu persiusti
Buciau labai dekinga

Buciau labai dekinga

Tarpininkės gali
QUOTE(kregzde @ 2013 01 03, 19:08)
Bandykite susikurti kitą akauntą ir tada pirkite
Gal padės, man buvo padėję.
Vikruole, jei kalba apie Aguonytę (avatare dažniausiai aguonos ar kažkas su jomis), tai ji čia senbuvė, nebuvo iki šiol jokių skundų dėl jos elgesio, maloni, mandagi mergina. Žinoma, jei išties sunku žmogui paaiškinti, įspėti, kad negausi, nelauk, tai ir man nepatiktų taip
Kažkoks nesusipratimas gal čia 

Vikruole, jei kalba apie Aguonytę (avatare dažniausiai aguonos ar kažkas su jomis), tai ji čia senbuvė, nebuvo iki šiol jokių skundų dėl jos elgesio, maloni, mandagi mergina. Žinoma, jei išties sunku žmogui paaiškinti, įspėti, kad negausi, nelauk, tai ir man nepatiktų taip

Taip taip taip, buvo aguonos, dabar kazkokia mergina. Ir as rasiau, kad nesukele jokiu abejoniu. Bet juk nesunku paaiskinti. As tai manau taip. O dabar????
QUOTE(EDTA67 @ 2013 01 03, 22:53)
aišku, apsipirkau neblogai 
Papildyta:
Deja, ne taip ir mažai, 4 gaminius. O taip lyg ir knietėjo pinigus iš sąskaitos išimti, kol dar nebuvo jų rezervavę. Kažkaip įtartinai pasirodė, kai sąskaita atsiųsta buvo doleriais, ne svarais. Cheles temoje užmačiau, kad ši tarpininkė gali nupirkti iš šios parduotuvės, todėl ir išdrįsau užsisakyti

Papildyta:
Deja, ne taip ir mažai, 4 gaminius. O taip lyg ir knietėjo pinigus iš sąskaitos išimti, kol dar nebuvo jų rezervavę. Kažkaip įtartinai pasirodė, kai sąskaita atsiųsta buvo doleriais, ne svarais. Cheles temoje užmačiau, kad ši tarpininkė gali nupirkti iš šios parduotuvės, todėl ir išdrįsau užsisakyti
Tikraisiais swarovskiais gali prekiauti tik oficialūs platintojai. Tokie platintojai turi turetu sertifikatus, todėl iškilus neaiškumams, galima visada užklausti jų dėl sertifikatų.
Swarovski firma yra austrijoje www.swarovski.com
Vieni iš oficialių platintojų - www.strass.com
aišku, jų yra ir daugiau
Tačiau.
Austro Swarovskio išradimo paslaptis ir buvo tame, kad jis į stiklą įdėjo švino, kuris suteikia stiklui nenaturalų blizgesį ir minkštumą stiklui, todėl iš jo padaro tokių gražių formų dalykėlių. Tas švinas ir toliau dedamas, ir swarovskius kopuojantys kiniečiai naudoja tą pačią techniką. Mokslo jau įrodyta, jog švinas gali patekti į organizmą ne tik per maistą, bet per sąlytį su oda. Todėl pažangiose šalyse vartotojai turi būti įspėjami, kai perka gaminius su swarovskiais, kad tas gaminys yra žalingas, ypatingai neščiosioms ir vaikams.
Labas rytas,
Gal būtų norinčių jungtis prie pirkimo iš aposparer.de. Klaipėda. Galiu persiųsti.
http://www.unserekleineapotheke.de/
Viena mamytė praėjusį kartą sugundė Šiuslerio druskomis. Galvoju reikia ir man išbandyti
Siųskit krepšiukus d.kvasnia@gmail.com
Prašysiu į AŽ nesiųsti užsakymų, nes taip nutiko, jog praėjusį kartą pamiršau įtraukti vieną mamytę, su kuria per AŽ bendravom
Gal būtų norinčių jungtis prie pirkimo iš aposparer.de. Klaipėda. Galiu persiųsti.
http://www.unserekleineapotheke.de/
Viena mamytė praėjusį kartą sugundė Šiuslerio druskomis. Galvoju reikia ir man išbandyti

Siųskit krepšiukus d.kvasnia@gmail.com
Prašysiu į AŽ nesiųsti užsakymų, nes taip nutiko, jog praėjusį kartą pamiršau įtraukti vieną mamytę, su kuria per AŽ bendravom

Turiu gerą žinią: norėjau patikrinti, ar HM po metų pertraukos jau vėol siunčia PA adresu ir adariau mažytį užsakymą. Mano nuostabai jį šiandien rašo kad išsiuntė! Gal per anksti džiaugtis, gal palauksiu kol PA gaus, bet vistiek gerai kad iškart neatmetė - iškart nurašė pinigėlius! 
P.S. ir šiand paskelbė kad shipping nemokamas iki sausio 6 UK viduje, su koduku 0307

P.S. ir šiand paskelbė kad shipping nemokamas iki sausio 6 UK viduje, su koduku 0307
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 04, 01:05)
Man daznai SM pastreikuoja
Taigi nebematau, kas klause del Buyicoins
As negavau lapkricio 20
Taigi jau keliu bylas
Taigi nebematau, kas klause del Buyicoins
As negavau lapkricio 20
Taigi jau keliu bylas
Gavau gruodzio 31 d. spalio 20 d. siunta....

QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 04, 10:01)
Turiu gerą žinią: norėjau patikrinti, ar HM po metų pertraukos jau vėol siunčia PA adresu ir adariau mažytį užsakymą. Mano nuostabai jį šiandien rašo kad išsiuntė! Gal per anksti džiaugtis, gal palauksiu kol PA gaus, bet vistiek gerai kad iškart neatmetė - iškart nurašė pinigėlius! 

As jusu vietoj per daug nesidziaugciau, as irgi pirkau is HM lapkriti per PA. Jokiu problemu nebuvo

As taip supratau, kad su sia parduotuve loterija

QUOTE(upucka @ 2013 01 04, 10:09)
As jusu vietoj per daug nesidziaugciau, as irgi pirkau is HM lapkriti per PA. Jokiu problemu nebuvo
O vat drauge gruodi bande pirkti jai iskart atmete
vieniems sekasi ir perka, kitiems ne 

O tai jeigu pirkti ne PA, o pvz. kokiu giminiu adresu, tai atmetineja jie ar ne?