Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 161 tema

Apklausa: Kiek pinigų bendrai išleidote Kalėdinėms dovanoms? (338 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 31, 15:10)
as sakau kad jau nebepriima. anksciau taip, dabar uzdraude. bet jusu tikrai neatkalbinesiu, kraukit, mokekit, man negaila.

o nuo kada cia taip g.gif , as lapkriti pirkau, tik ne is pacio argos, o is ebay kur argos prekiauja - ir praejo kortele (paypalas ne)
Atsakyti
QUOTE(ggia @ 2012 12 31, 15:04)
Sveikos, uz poros valandu galvoju pirkt is everything5puonds  4u.gif
as kauniete, kvieciu jungtis  smile.gif
rasykit i giedre.gedaminske@gmail.com
turiu savo 5 daiktelius...

Ar galiu prisijungt?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 31, 17:32)
o nuo kada cia taip  g.gif , as lapkriti pirkau, tik ne is pacio argos, o is ebay kur argos prekiauja - ir praejo kortele (paypalas ne)

O kada jau išaiškėjo, kad paypalas nepraeina, nes man leido susimokėti paypalu is Argos outleto (čia ebay)? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2012 12 31, 18:11)
O kada jau išaiškėjo, kad paypalas nepraeina, nes man leido susimokėti paypalu is Argos outleto (čia ebay)? doh.gif

man iskart neleido mokant nurodyt UK adreso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 31, 18:13)

na Linos temoje mergina rase apie gruodzio viduri, kad suveda duomenys ir neduoda moket, tai Lina jau ir pries tai rase, kad nebepriima korteles, cia is pacio puslapio ju. is ebay irgi esu pirkusi, viska ok buvo.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 31, 18:21)
na Linos temoje mergina rase apie gruodzio viduri, kad suveda duomenys ir neduoda moket, tai Lina jau ir pries tai rase, kad nebepriima korteles, cia is pacio puslapio ju. is ebay irgi esu pirkusi, viska ok buvo.

o gal nepriima tik kai kuriu korteliu g.gif

Merginos - gavau musu paklydusius batu tepalus thumbup.gif , apkeliave Libana spejo dar siais metais pas mane (todel bus tik brangesni lotuliukas.gif ) - jums visoms, kurios buvo dave adresus issiusiu ketvirtadieni, kuriu neturiu adresu - ryt bandysiu susisiekt - irgi stengsiuos issiust rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 31, 18:13)

O man leido susimoket paypal'u unsure.gif keistai čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2012 12 31, 18:25)
O man leido susimoket paypal'u unsure.gif keistai čia g.gif

gal cia nuo korteles priklauso, gal nuo jos uzregistravimo paypale budo - nzn, sunku pasakyt. Bet ne pirma parde - kur vieniem leidzia atsiskaityt, o kitiem ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ar čia niekas nepasikeitę? Siuntimas toks? Labai jau didelis unsure.gif
http://www.everything5pounds.com/ siuntimas £15.99
Ir dar... Kur rasti drabužių dydžius?
Atsakyti
Su artejanciais Naujaisiais 2013-iais metais 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 31, 19:44)
Norėjau pasiteirauti, ar čia niekas nepasikeitę? Siuntimas toks? Labai jau didelis unsure.gif
http://www.everything5pounds.com/ siuntimas £15.99
Ir dar... Kur rasti drabužių dydžius?

Niekas nepasikeite 4u.gif
Atsakyti
Su artejanciais mergaites!!! newyear.gif

Sakykit,ar is cia imanoma paciai nusipirkti,kaip su siuntimu?:
http://www.chemistdi..._9003_5200.html
Aciu 4u.gif

Atsakyti