QUOTE(inmatuse @ 2013 10 16, 12:26)
sveiki. aš taip pat netekau savo mylimiausiojo vyro. savo dviejų vaikučių tėvo. pati prieš mėnesį nupjoviau virvę... bandžiau gaivinti, bet buvo per vėlu. per kelias minutes mano gyvenimas tapo suluošintas negrįžtamai. mane visi laiko labai stipria, didžiuojasi, kaip viską atlaikiau, kaip tvarkausi toliau viena, bet... jie nežino, neįsivaizduoja koks stiprus tas smaugiantis skausmas. jis buvo tobulas tėvas, jis apskritai buvo man autoritetas. visada šalia jo buvau silpna, trapi bet kartu mylima ir saugi. jam patiko manimi rūpintis ir visada sakydavo: viena diena tu tapsi labai stipri šiame gyvenime ir pamatysi koks jis yra žiaurus. vis kartodavo: žiūrėk, mokykis, jei viena liktum ką darytum ir pan. amžinai kankins kaltės jausmas, kad galėjai kažką pakeisti. aš Jį labai mylėjau, visada tai kartodavau, vis glaustydavausi, bučiuodavau pastoviai- bent tiek lengviau, kad neliko kažko neišsakyto, jis kasdien būdavo mano išmyluotas. jam labai patikdavo, tik maivydavosi. tik laikas gali man padėti, bet jis tarsi sustojęs, pažiūriu į laikrodį, o dar tik 15 min praėjo, o atrodo kad 2 val. vaikai suteikia stiprybes, bet tuo pačiu dar sunkiau, nes suvokiu, kad ne tik man jo truks, kad jiems jo truks dar labiau, kad jų gyvenimas klostysis jau kitaip, nei visada svajojom. sūnus vis laukia kada tėtis grįš, širdis plyšta kai kas kart bėga durų atidaryt. laukia sunki ir ilga žiema.

Uzuojauta inmatuse. Skaitau o pries akis stovi tas nepamirstamas vaizdas, rusys, vietoj virves dar siaubingesnis laidas ir vyras beveik suklupes ant keliu

Maniskis taip pat mane mokindavo isgyventi, tarsi tikrai zinodamas, kad paliks ir, kad man butu nors kiek lengviau, kad ismokciau tvarkytis. bet juk vaikai kurie liko be tecio, jiems buvo smugis ir nors mano buvo siek tiek didesni, tai neparodymas, kad buvo lengviau. Turejau po kiek laiko tvarkytis ir su dukros gyvenimo problema
( kuri viena diena buvo pasakius, kad jei nebijotu padarytu taip kaip tevas padare
)
Kiek nervu, laiko kainavo viska sutvarkyti. Dabar ji jau beveik baigianti magistra ir pati taps psichologe, o buvo laikas kai jai paciai jo reikejo. Vienu zodziu su MB isejimu pasipyle daug problemu ir ne tik kaip isgyventi o dar kaip ir dukras isgelbeti. Tai buvo siaubingas laikas. Aisku dabar mane niekas negali pavadinti silpna, bet ar man nuo to lengviau, kad tapau gelezine
Rasyk kaip tau sekas brangioji, klausk jei ka visad man rodos siam skyrelyje tau pades. Aisku tustumos neuzpildys ir meiles niekas neduos, bet vienisa nebusi
Papildyta:
Nuo jo isejimo negaliu ziureti filmu kur pakarokliai, laidotuves ir neapkenciu leliju kvapo. Sios geles man laidotuviu geles ir kvapas ju iskart akyse karstas ir aplink tos geles
Papildyta:
QUOTE(Ara @ 2013 10 16, 16:56)
Aš užėjau irgi atsisveikinti su šiuo skyreliu. Merginos JŪS ŠAUNIOS. Čia labai stipri palaikymo komanda

Kartojau, jog jau niekada nerasiu tokio, kuris taip stipriai mane mylės, kaip mano vyras. Radau. Mes buvom kartu prieš 20 metų. Dabar, po 20 metų - mes vėl kartu. Pasirodo, jis manęs nepamiršo, mylėjo, geidė. Net tatiruotę turi su mano pirma vardo raide (o aš nežinojau

) Žodžiu, dabar vėl gyvenu, myliu, esu mylima, džiaugiuosi. Visoms linkiu tą patirti
Ara sekmes ir tau. As irgi gyvenu su vyru su kurio kaip ne keista susitikom po 20-ties metu. Jis ir mano pirmas buvo draugai. Aisku jis nezinojo kas nutiko maniskiui, jo telefono tuo laiku as neturejau. jau palaidojus savo vyra ir po metu beveik netekties susitikom su dabartiniu su kurio dabar as turiu suneli bendra ir gyvenu toli nuo savo vaiku. Mano dukros jau dideles, pacios tvarkosi, mes tik padedam. Bet as vis negaliu palikti sio skyrelio. Neesu vienisa bet negaliu ir tiek. Manau man cia bus vietos