Sveiki ESU RAIMIS man 24m, turiu beda,su mergina draugauju jau 8 metus.per ta laika pastovei iskeicia arba susirasineja su kitais vaikinais kazin ka,BENDRAUJA 100 KARTU MEILISKIAU NEI SU MANIM BENDRAUDAMA.Apie6-8 kartus skiremes,bet laksciau paskui ja budamas nekaltas ir prasiau grizti atgal.Kazkiek laeikui praejus grizdavo,bet tas skausmas patirtas iskeitinejimu lieka gilei sirdi ir nebepirmas kartas.pastovei prisiekineja jok to nepasikartos mane lb myli ir nori but kartu...Deja nzn kuo tiketis ir ar tiket?! nes praradau pasitikejima ir vilti , Per 8 metus draugistes as nepakeliau ant jos rankos,viska megindavau ir meginu LB grazei paaiskinti ka ji blogai daro kas man nepatinka ir panasei...kad pagailetu manes nebekankintu toliau,nes nebepajegiu to iskest skausmo.kuris tikrai kankina ir sunku uzmirsti tai per toki draugistes laikotarpi patiriau tiek skausmo ir isgivenimu kaip kaikurie per 40 metu to neregieja ar jau tai patire.Niekam to nelinkiecia iskest bet as ja myliu ir laukiu stebuklo,laimes dziaugsmo. Jai esatesusidure tokioje situacijoje ar galit patart pasakyt ka daryt kaip elgtis??? Galit i gmail parasyt busiu lb diekingas raimis19880929@gmail.com
Tavo mergina su tavim taip elgiasi, nes tu jai leidi taip elgtis, priimdamas ja atgal. Beprotyste daryti ta pati ir ta pati, dar ir dar karta, tikintis vis kitu rezultatu.
Neišbandėt dar vieno - suaugti ir pradėti savo gyvenimą gyvent.
Sutinku su kitom, panele taip elgiasi, nes jokiu pasekmiu, visvien aplink ja sliauzioji keliais. Tegu turi proga irodyt savo jausmus, o jei ne, tai kam tokie santykiai? Kaip tai atrodytu seimoje jei zmona ir mama lakstytu paskui kitus vyrus?!
Per 8 metus jūsų santykiai jau perdegė, jūs jau viską patyrėt, ką galima patirti. Pradėjot draugauti labai anksti ir nieko kito nepažinoję. Jūs tiesiog neišsilakstę, nematę gyvenimo, neturėję laisvės... Viso to žmogus anksčiau ar vėliau nori patirti.
Siūlau pradėti gyvenimą iš naujo, be jokių ilgalaikių įsipareigojimų, tiesiog pasimėgaukit, kol jaunas, pašėlkit... po kokių 2 metų nusižiūrėkit kokią merginą ir, ilgai nelaukęs, jai pasipirškit. Neverta ilgai draugauti, dažnai po to laukia išsiskyrimas.
Daugumas čia esančių yra patyręs meilę ir išsiskyrimus ir tuomet atrodo, kad pasaulio pabaiga... deja pabaiga tik vieno etapo, po kurio visuomet seka kitas, kitas potyris, kito pradžia.
Sėkmės
Siūlau pradėti gyvenimą iš naujo, be jokių ilgalaikių įsipareigojimų, tiesiog pasimėgaukit, kol jaunas, pašėlkit... po kokių 2 metų nusižiūrėkit kokią merginą ir, ilgai nelaukęs, jai pasipirškit. Neverta ilgai draugauti, dažnai po to laukia išsiskyrimas.
Daugumas čia esančių yra patyręs meilę ir išsiskyrimus ir tuomet atrodo, kad pasaulio pabaiga... deja pabaiga tik vieno etapo, po kurio visuomet seka kitas, kitas potyris, kito pradžia.
Sėkmės

Susirask kokį įdomų pomėgį,ar naują panelę,juk ties šita pasaulis nesibaigia.Šiaip tai gyvenimas duotas tik vienas,jei matai kad nieko nesigauna,kam gaišti laiką
Sėkmės

Raimi,as tau siulau,dar syki paciam persiskaityt ka parasei,pabandant tai padaryti kito zmogaus akimis,ir pagalvot ka gi patartum savo draugui,kolegai,broliui...Manau ilgai nereikes mastyti,sekmes tau uzverciant siu metu paskutini lapeli kalendoriuje,ir isileidziant naujus pilnus sekmes,meiles,supratimo metus

QUOTE(p@uksTelis @ 2012 12 31, 20:36)
Pagal rašliavą sprendžiant, autoriui ne daugiau 15 metelių. Autoriau, vietoj to, kad lakstot paskui tą mergą, gal verčiau pastudijuokit gramatikos vadovėlį
nes klaidų klaidelių 

labiausiai tai man patinka tokie komentarai

QUOTE(Pabaiga @ 2013 01 01, 08:18)
Kokie "tokie"?