Paprasta suknele is serijos ''Siulu dieta'' Kazkada kazkam buvau pirkusi siuos siuliukus,bet netiko,ilgai sukau galva,ka is ju padaryti ir stai dukrytei gavosi suknyte. Siulai-Ailze Ecolana.Mezgasi labai smagiai,lygios akys,o kaip nesiosis dar neaisku.
Paprasta suknele is serijos ''Siulu dieta'' Kazkada kazkam buvau pirkusi siuos siuliukus,bet netiko,ilgai sukau galva,ka is ju padaryti ir stai dukrytei gavosi suknyte.
Siulai-Ailze Ecolana.Mezgasi labai smagiai,lygios akys,o kaip nesiosis dar neaisku.
Paprasta suknele is serijos ''Siulu dieta'' Kazkada kazkam buvau pirkusi siuos siuliukus,bet netiko,ilgai sukau galva,ka is ju padaryti ir stai dukrytei gavosi suknyte.
Siulai-Ailze Ecolana.Mezgasi labai smagiai,lygios akys,o kaip nesiosis dar neaisku.
o aš rodaus su prieš Kalėdas baigtu darbeliu, tačiau reikėjo greit atiduot, todėl nuotraukas turiu tik tokias, kokias atsiuntė klientė siūlai Katia Peru pusvilnė