Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 03 17, 01:10)
Ziurekit kita savaite,prasides ten su tuo irasu bajeriai mirksiukas.gif

nu lauksim,nes jau atsibodo istestiniai siuzetai ax.gif
Atsakyti
Jau pradėjo rodyti nesąmones, tas Danielis viska gali,visiems grasina, labai jau nerealu smile.gif siužetas buvo neblogas, kad moterį skriaudžia vyras, kad ji bijo, niekam nesako, bet dabar jau truputį persistengė mano manymu smile.gif
Atsakyti
Man ir atrodo, kad persistengė... Jau net nelabai įdomu darosi...
Atsakyti
Jokios logikos. Danielius tartum Dievas viską gali doh.gif Nesąmonė. Serialo kūrėjai visai nusivažiavo.
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 03 16, 15:49)
Aham... Šiaip gerą aktorę parinko, nes ji man iš natūros atrodo tokia suvargus  g.gif

Jo... bet ta ko visi diedai aplink ja laksto, ...
O del Danieliaus. Tai, matyt, uzuomina, kad visi LT musu laidu vedejai "visagaliai", pradedant Nomeda, baigiant Mikutavicium hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2013 03 20, 10:06)
Jo... bet ta ko visi diedai aplink ja laksto, ...
O del Danieliaus. Tai, matyt, uzuomina, kad visi LT musu laidu vedejai "visagaliai", pradedant Nomeda, baigiant Mikutavicium  hihihi.gif

Pralinksminai. Dar Šapras toks prie visagalių.
Atsakyti
po reklamos net negrįžau žiūrėt, nebeįdomu...... schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi pradedu galvoti kad jau nebegaišti laiko.
Atsakyti
Nesamonė biggrin.gif Pažiūrėjau vakarykštę laidą... biggrin.gif Net policiją valdo kažkoks laidų vedėjas... biggrin.gif Tai galėjo tada daryt, akd jis koks mafijozas, politikas... Nu ebt ne laidų vedėjas... biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir nusivaziavo serialas verysad.gif
Atsakyti
įlindau į temą pažiūrėt ar nieko nepraradau nepradėjus žiūrėti,pasirodo iš komentarų turbūt,kad nieko.. ax.gif dažnai pastebiu,kad serialų kūrėjai tikisi kad žiūrovui reikia kažko vis daugiau,rodytų elementariai ir žiūrėtų žmonės,bet vis bando perspausti patys save.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 03 20, 11:18)
įlindau į temą pažiūrėt ar nieko nepraradau nepradėjus žiūrėti,pasirodo iš komentarų turbūt,kad nieko.. ax.gif  dažnai pastebiu,kad serialų kūrėjai tikisi kad žiūrovui reikia kažko vis daugiau,rodytų elementariai ir žiūrėtų žmonės,bet vis bando perspausti patys save.. doh.gif

Ir perspaudžia viską ir gaunas šnipštas verysad.gif
Atsakyti