Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Mirabella turi blaivų protą ir sveiką humoro jausmą. Manau, ji atsakys į šį klausimą.

O pats klausimas man kilo dėl ryškaus kontrasto tarp žodžių sakinyje - liga ir šuns vedžiojimas.

Vienu atveju ne visada būna jėgų arbatos pačiai pasiruošti, antru atveju - reikia jėgų kur kas daugiau, nei arbatą išsivirti.

O klausimas gavosi gana rimtas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 01 24, 10:46)
O kam reikia vedžioti šunį?

Tam, kad isigijus gyvuna kartu isigyji atsakomybe. Sita neregima atsakomybe tave veda savaime, jeigu esi zmogus, o ne menkysta.
O minetu atveju vedziojimas dar pasitarnaudavo tuo, kad labai gerai "issivedina" plauciai, judant pagereja kraujo cirkuliacija, sirdies darbas. Vedziojimas yra dar nuostabi, pasyvaus sporto rusis, prevencija nuo virusu, nusigulejimo, depresiniu minciu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2013 01 24, 11:38)
Mirabella turi blaivų protą ir sveiką humoro jausmą. Manau, ji atsakys į šį klausimą.

O pats klausimas man kilo dėl ryškaus kontrasto tarp žodžių sakinyje - liga ir šuns vedžiojimas.

Vienu atveju ne visada būna jėgų arbatos pačiai pasiruošti, antru atveju - reikia jėgų kur kas daugiau, nei arbatą išsivirti.

O klausimas gavosi gana rimtas...  smile.gif

kuo rimciausias klausimas drinks_cheers.gif ir labai taikliai pasaket, kad sergant iseiti i lauka reikia sukaupti, kad ir visas paskutines jegas, (as nekalbu apie sloga, bet apie totalini silpnuma, galvos svaigima ) Tau atrodo, kad negali, bet kai sau pasakai, kad reikia, tie jegu resursai atsiranda savaime, tu valios jega priverti savo organizma "dirbti", o tai yra ir sveikti... jeigu mes turim uzduoti issprest matematini uzdavini, tai mes sutelksim visa logini mastyma ir isspresim susikaupe, taip pat ir sutelke jegas mes pasveiksim smile.gif
musu organizmas pritaikytas savo paties labui, jeigu tau reikia nakti isvykti ar paziureti serganti vaika, tu pabusi net be zadintuvo, kelias minutes pries nustatyta valanda,tad jeigu tau reikes atlikti kazkokius darbus ir tu neleisi sau sirgti, kunas taipogi automatiskai prades sveikimo procesa.
ir cia jokia ne teorija, esu jau menejus, sirgdama ne tik suni vedziodavau bet ir eidavau i paskaitas, o tai buvo pries pora metu. Kad nevaidinti budos tai pridursiu, kad taip, gerdavau parecetamoli, cesnaka su pienu, arbatas su namine uogiene. Sirgdavau max 3 dienas. Pirmas dvi dienos siaip sau, trecioji jau kai jautiesi gana neblogai, nebelenkia prie lovos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 24 sausio 2013 - 11:50
mergaitės,siųskit man kokius nors sveikatos angelus ar ką... sad.gif praėjusi naktis prilygo košmarui, vos neuždusau..jau geriu antibiotikus..gydytojų požiūris fainas-ai..čia "tik" bronchitas.. visą naktį meldžiau pagalbos ir sveikatos..
Mirabella, aš turėjau galvoje nestilizuotus angeliukus smile.gif tokius realistiškus,kaip maži vaikai būdavo vaizduojami, ir būtinai linksmo, šilto žvilgsnio ir t.t. nemoku piešti, nusipieščiau smile.gif
Owlet,kaip faina,kad papasakojai, smagu buvo skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 24, 13:49)
Tam, kad isigijus gyvuna kartu isigyji atsakomybe. Sita neregima atsakomybe tave veda savaime, jeigu esi zmogus, o ne menkysta.
O minetu atveju vedziojimas dar pasitarnaudavo tuo, kad labai gerai "issivedina" plauciai, judant pagereja kraujo cirkuliacija, sirdies darbas. Vedziojimas yra dar nuostabi, pasyvaus sporto rusis, prevencija nuo virusu, nusigulejimo, depresiniu minciu.  smile.gif

Taigi, mano klausimo esmė vis gi buvo-

kam labiau reikia vedžioti šunį?
-ar šuniui?
-ar šeimininkui?

Ar vedžiojami šunys po gatves ir parkus, gyvenantys nuosavuose namuose?

Ar visi šunų šeimininkai nuosavuose namuose yra menkystos?
Ar šunis mažiau myli?

Permečiau per atmintį. Žinau vieną šunį, kuris yra virš visko ir visų. Teko apie tą šunį girdėti tokius žodžius:"Pats šuo iš savęs nėra blogas, bet dėl to jam suteikto statuso jis man nepatinka". Štai ir šis šuo išvedamas tik gamtiniams reikalams atlikti ne ypač ilgam laiko tarpui. Po gatves ir parkus specialių promenadų nebūna. Promenadai būna tik kartu su šeimininku pagal šeimininko poreikius. Nors namie paskui jį laksto, kaip... smile.gif Visi jo norai tenkinami smile.gif

Bet, tarkim, jei šuns šeinininkas pakeičia gyvenamąją vietą iš buto į namą, promenadai tęsiasi. Jau įprotis. Kieno - šuns ar šeimininko?

Va, judesių ir "horizontų" trūkumas uždaroje erdvėje ir sukuria tam tikrą poreikį tai patenkinti, rasti kitur.
O save apgaudinėjama, kad to reikia šuniui...

Saviapgaulė, bet šventa... Naudinga žmogui saviapgaulė.
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2013 01 24, 13:38)

Tai parašiau taip pat ir su kita potekste.
Nors tiesioginis tavo atsakymas buvo teisingas.

Kas tau šiandien labiau pakėlė nuotaiką - ar kokia nors afirmacija, ar mano pacituotas gabaliukas iš google? ( smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 24, 11:36)
nereikia saves prievartauti, jeigu su afirmacijomis sekasi geriau, tai problemu ir nera. Ne visi zmones yra vizualikai  4u.gif

kituos dalykuos sekasi geriau
nors aš tokia tai pradedanti tai metanti
abejojanti
nesuprantanti
ir nelabai tikinti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena..: 24 sausio 2013 - 12:17
QUOTE(malram @ 2013 01 24, 13:09)
mergaitės,siųskit man kokius nors sveikatos angelus ar ką... sad.gif praėjusi naktis prilygo košmarui, vos neuždusau..jau geriu antibiotikus..gydytojų požiūris fainas-ai..čia "tik" bronchitas.. visą naktį meldžiau pagalbos ir sveikatos..
Mirabella, aš turėjau galvoje nestilizuotus angeliukus smile.gif tokius realistiškus,kaip maži vaikai būdavo vaizduojami, ir būtinai linksmo, šilto žvilgsnio ir t.t. nemoku piešti, nusipieščiau smile.gif

Siunčiu virtualių gėlių, tegu skleidžiasi ir gydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 01 24, 12:10)

-ar šuniui?
-ar šeimininkui?

Ar šunis mažiau myli?

Permečiau per atmintį. Žinau vieną šunį, kuris yra virš visko ir visų. Teko apie tą šunį girdėti tokius žodžius:"Pats šuo iš savęs nėra blogas, bet dėl to jam suteikto statuso jis man nepatinka". Štai ir šis šuo išvedamas tik gamtiniams reikalams atlikti ne ypač ilgam laiko tarpui. Po gatves ir parkus specialių promenadų nebūna. Promenadai būna tik kartu su šeimininku pagal šeimininko poreikius. Nors namie paskui jį laksto, kaip... smile.gif  Visi jo norai tenkinami  smile.gif

Bet, tarkim, jei šuns šeinininkas pakeičia gyvenamąją vietą iš buto į namą, promenadai tęsiasi. Jau įprotis. Kieno - šuns ar šeimininko?

Va, judesių ir "horizontų" trūkumas uždaroje erdvėje ir sukuria tam tikrą poreikį tai patenkinti, rasti kitur.

Vienodai labai reikia abiems.
Dazniausiai nevedziojami.
Taip, is dalies, ypac jeigu suo laikomas voljere. Yra laiko, bet meiles apraisku tame laikyme nebuna.
Nepazistu jusu mineto atvejo, negaliu komentuot. Pati vedziociau ne is iprocio, o is poreikio ir savo ir suns.
O kodel apgaudinejama, ar jau tam vargsui nieko nebereikia?
Mes turim sodyba,tai pamatytumet koks laimingas maniskis buna ten nusivezus. O poreikio ji veztis tikrai nera, nes pats tai praplestum horizontus ir be suns. Vezuosi, nes sirdis neleidzia palikti namie. Tevai niekuomet nesiveza. Jeigu as nevaziuoju, niekas to klausimo net nesvarsto, nes reikia priziureti, kad darzu neismintu, kad pas kaimynus nenulektu, kad butu pasertas, kad su vietiniu kokiu nesusikautu. Jisai buna net geles uosto vasara... va kaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 01 24, 13:15)

-ar šuniui?
-ar šeimininkui?

Ar šunis mažiau myli?

Permečiau per atmintį. Žinau vieną šunį, kuris yra virš visko ir visų. Teko apie tą šunį girdėti tokius žodžius:"Pats šuo iš savęs nėra blogas, bet dėl to jam suteikto statuso jis man nepatinka". Štai ir šis šuo išvedamas tik gamtiniams reikalams atlikti ne ypač ilgam laiko tarpui. Po gatves ir parkus specialių promenadų nebūna. Promenadai būna tik kartu su šeimininku pagal šeimininko poreikius. Nors namie paskui jį laksto, kaip... smile.gif  Visi jo norai tenkinami  smile.gif

Papildyta:

Tai parašiau taip pat  ir su kita potekste.
Nors tiesioginis tavo atsakymas buvo teisingas.

Kas tau šiandien labiau pakėlė nuotaiką - ar kokia nors afirmacija, ar mano pacituotas gabaliukas iš google? ( smile.gif  )

Elysa, bandau jus suprasti. Jūs turite labai daug ir didelių problemų, kad čia esate ar jūs tokia iš dyko buvimo? smile.gif
Jums taip svarbu kodėl žmonės vedžioja šunis? Ogi tai pareiga. Žmogus nueis į wc, nuleis vandenį, sutvarkys po savęs, o šuo? Jo wc laukas. Vadinasi, jis vedamas nesvarbu lietus, vėjas, saulė, temperatūra ar gera nuotaika. Kitas dalykas yra vedžiojimo ilgumas. Tai jau priklaso nuo žmogaus užimtumo ir jei labai esi užimtas, kad ir kaip žinotum, kad šuniui lauko reikia ilgiau, deja, jei negali suteikti, tai negali.
O prie ko čia sodyba ir butas? O netgi jei ir prie ko, tai vieno šuns lakstymas po sodyba yra lygus šuns bukinimui. Pastebėkite, todėl ir loja kvailai ant kiekvieno lapo. Šuniui reikia vedlio, prie šuns nuolat turi būti šeimininkas. Gali jie kartu nors ir taigoje gyventi, vistiek reikia vaikščioti kartu su šuniu, o ne jį vieną paleisti.
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 24, 12:09)

Mano tevukas dabar uzsibronchitines. Jis netiki jokiom vizualizacijom, tai net nesiulau to. Kelis kartus gere vaistus ir zymiai pagerejo, daug maziau kosti, o buvo jau visai blogai...Jeigu nepraeis Jums ir noresit, galesiu pasiklausti jo kaip tie vaistai vadinami 4u.gif

Jeigu jums patinka mano darbu stilistika, tai galeciau nutapyti nedidelio formato tikroviska angeliuka uz nedidele kaina. Ar domintu? Pati issirinktumet internete kokio noretumet. Nutapyciau su meile, jei nepatiktu galetumet nepirkti, rasciau kur realizuoti. 4u.gif Jeigu ka i az.

Elysa jeigu turi omeny lotuliukus, tai man jie nuotaikos tikrai nepakele. Nuotaika uzsilikusi gera nuo vakar. Esu ikvepime taip sakant, darau nauja darbeli ir jis eina i pabaiga. Vadinsis "parfumerio muza". As kai bunu ipusejus darba arba ji baigineju apima pakili nuotaika , toks entuziazmas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 24 sausio 2013 - 12:32
Elysa, uztenka vampyriauti smile.gif Cia ne šuniuku tema. Jei neaisku kas apie gyvunu vedziojima ar prieziura, yra tam skirtos temos, kur galesi placiau padiskutuot apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 24, 14:25)

O prie ko čia sodyba ir butas? O netgi jei ir prie ko, tai vieno šuns lakstymas po sodyba yra lygus šuns bukinimui. Pastebėkite, todėl ir loja kvailai ant kiekvieno lapo. Šuniui reikia vedlio, prie šuns nuolat turi būti šeimininkas. Gali jie kartu nors ir taigoje gyventi, vistiek reikia vaikščioti kartu su šuniu, o ne jį vieną paleisti.

O ar tai neprilygsta šeimininko bukinimui?

" Šuniui reikia ........ turi būti šeimininkas".
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 24, 12:36)
Elysa, uztenka vampyriauti smile.gif Cia ne šuniuku tema. Jei neaisku kas apie gyvunu vedziojima ar prieziura, yra tam skirtos temos, kur galesi placiau padiskutuot apie tai.

Vampyriavimas vyksta tik tada, jeigu zmogus susierzina, reiskia atiduoda energija. Kai pagalvoji gi nera ko erzintis. Idomus klausimas kam ko labiau reikia ar zmogui suns, ar suniui zmogaus. As kai pirkau saviski man jo "mirtinai" reikejo smile.gif Ir su juo atejo ir rupestis ir prasme. Nu gal kazkam juokinga, stai merga neturi kitu prasmiu biggrin.gif

Nu einu kibti i darbus. Grazios dienos visoms, sveikatos malram ir kitoms. smile.gif
Atsakyti