Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

tęsiam
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 13:08)
Kai žodis neskrodžia erdvės, tai dar nereiškia, kad mintis galvoje neatlieka savo pikto darbo.  tongue.gif  biggrin.gif  Ir ne taip būna suformuluotas klausimas mintyse (ne apie lygias, ar nelygias teises), o lašas po lašo ima kauptis suvokimas, kad klodamas po kojomis karalienei gėles ir gėrybes, nė kiek nepriartėji prie sosto, kuriame nors akimirkai galėtum pasijausti Karaliumi.  tongue.gif  Kai kartelė pasiekiamumo vis paskutinę akimirką kilstelėjama ir tai tampa nuolatiniu reiškiniu.  biggrin.gif  biggrin.gif

Netaikau niekam asmeniškai, šiaip hipotetinė mintis sudraskymui.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ar mylimam vyrui nieko nereiskia, jei del jo yra padaroma daug kitu dalyku, o ne duodama puse sumos litais? tarkim as kaip duotybe turiu sugebejima myleti su visu atsidavimu ir visa savimi. argi tai nebeturi vertes, jei jis vistiek tures visa finansine atsakomybe?
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 14:08)
Kai žodis neskrodžia erdvės, tai dar nereiškia, kad mintis galvoje neatlieka savo pikto darbo.  tongue.gif  biggrin.gif  Ir ne taip būna suformuluotas klausimas mintyse (ne apie lygias, ar nelygias teises), o lašas po lašo ima kauptis suvokimas, kad klodamas po kojomis karalienei gėles ir gėrybes, nė kiek nepriartėji prie sosto, kuriame nors akimirkai galėtum pasijausti Karaliumi.  tongue.gif  Kai kartelė pasiekiamumo vis paskutinę akimirką kilstelėjama ir tai tampa nuolatiniu reiškiniu. biggrin.gif  biggrin.gif

Netaikau niekam asmeniškai, šiaip hipotetinė mintis sudraskymui.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Super mintis, Sizifo darbas itikti karalienei.

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 14:25)

ar mylimam vyrui nieko nereiskia, jei del jo yra padaroma daug kitu dalyku, o ne duodama puse sumos litais? tarkim as kaip duotybe turiu sugebejima myleti su visu atsidavimu ir visa savimi. argi tai nebeturi vertes, jei jis vistiek tures visa finansine atsakomybe?

Persuk klausima ir pritaikyk ji tik kitai pusei. Tuomet aiskiai pamatai, jog su karaliais ir karalienem sunku gyventi, nes jie linke naudotis, o salimais esancius zmones vertina pagal naudigumo koeficienta.

O kiek kainuoja meile?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 13:25)

o vyras? Jei jis irgi atsidavęs visu savimi, vistiek turi už viską mokėt?
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 03, 13:33)
Persuk klausima ir pritaikyk ji tik kitai pusei. Tuomet aiskiai pamatai, jog su karaliais ir karalienem sunku gyventi, nes jie linke naudotis, o salimais esancius zmones vertina pagal naudigumo koeficienta.

O kiek kainuoja meile?

tai ne karaliai, ir ne karalienes, tai yra zmones, gyvenantys su skurdo psichologija, nesvarbu kiek anieji pinigo turi/neturi.

meile nekainuoja. ji yra arba ne. myli ne uz tai, kad kitas kazka padare, bet uztai, kad jis yra Toks.

bet. meile iseina, jei esi vertinamas pagal pinigines turini. jei yra vertinama moteris - jai bnus pasakojama apie lygias teises. jei vyras - jis sutiks tik barakudas savam kely.

manau, jei vyras imasi finansines/materialines atsakomybes, jis elgiasi vyriskai. moteris gi imasi dvasiniu reilau tuomet. ir tada yra pusiausvyra.

bet cia tik mano nekompetetinga, is patirties paimta nuomone biggrin.gif

plia kiek klaidu, tingiu taisyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 03 sausio 2013 - 13:38
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 13:25)
tęsiam
Papildyta:

Aš ne apie pusę, ketvirtadalį ar kokį tais procentą nuo pajamų. biggrin.gif Aš iš viso ne apie pinigus. Aš apie sąlygas, kuriomis nuolat jauti, kad į tavo pastangas visada atsakoma su tokia "buferine zona", ne iki galo ir nuolat sugalvojama 100+1 priežastis tam patesinti ir vakar ir šiandien ir rytojus su porytojumi bus toks pat, nu nuolatinė nepasiekiama perspektyva. biggrin.gif biggrin.gif Imi jausti, kad tave nuolat maitina viltimi ir tik tam, kad išlaikyti tą kažką gerą, kas teikia patogumo, nes kitaip viskas dingsta. Todėl visada reikia palaikyti tą "miražą", kad ištroškęs žmogus vis eitų į jį, kitaip judėjimas baigsis ir..........."energija" kuri kuriamo jo judėjimu ir apšviečianti gyvenimą, baigsis kartu su juo. biggrin.gif biggrin.gif

Sugebėjimą mylėti visu atsidavimu ir visa savimi kieno vertinimu??? g.gif Tavo??? g.gif O jei "studentas" pamato, kad tai nėra "visu" ir "visa"??? Kad turi užsislėpusi rezervų, o bet tačiau, neeeeeee šito aš neatiduosiu, šitą aš pasilaikysiu, gal atsiras vertesnis šio "prizo". biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokiu rezervu biggrin.gif as gi rasiau is ko gyvenu + mezgimas ir darbas neoficialus, koki gali dirbti moteris, turinti nepagydoma liga biggrin.gif jei nuo situ pajamu vyras nori paimti kazkiek - jis ne vyras biggrin.gif

o viltimi maitinti miela berniuka galima tik pasimatymu periode, ar ne? netgi butina kaip supratu. kates-peles zaidimas tatai vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 03 sausio 2013 - 13:47
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 13:37)
tai ne karaliai, ir ne karalienes, tai yra zmones, gyvenantys su skurdo manau, jei vyras imasi finansines/materialines atsakomybes, jis elgiasi vyriskai. moteris gi imasi dvasiniu reilau tuomet. ir tada yra pusiausvyra.

Kiekviena pora turi atrasti, kas jai yra pusiausvyra. Man pusiausvyra, kai abu stengiasi ir dėl materialinės ir dėl dvasinės gerovės, o ne kai vienas 100% priklauso nuo kito. Ne dėl kokių tai teisių lygių ar dar kažko, dėl savęs...
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 13:46)
*kokiu rezervu biggrin.gif as gi rasiau is ko gyvenu + mezgimas ir darbas neoficialus, koki gali dirbti moteris, turinti nepagydoma liga biggrin.gif jei nuo situ pajamu vyras nori paimti kazkiek - jis ne vyras biggrin.gif

**o viltimi maitinti miela berniuka galima tik pasimatymu periode, ar ne? netgi butina kaip supratu. kates-peles zaidimas tatai vadinasi.

* biggrin.gif biggrin.gif Pasikartosiu, aš ne apie materialųjį gėrį. tongue.gif

** Tu nustebtum. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 03, 13:54)
Kiekviena pora turi atrasti, kas jai yra pusiausvyra. Man pusiausvyra, kai abu stengiasi ir dėl materialinės ir dėl dvasinės gerovės, o ne kai vienas 100% priklauso nuo kito. Ne dėl kokių tai teisių lygių ar dar kažko, dėl savęs...

drinks_cheers.gif ir man.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 13:56)

** Tu nustebtum.  smile.gif

pasakok smile.gif noriu zinot daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 14:57)

Ir aš noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 13:57)

Ne. biggrin.gif Tai reikia patirti, kitaip tai tik vadovėlio skaitymas. biggrin.gif

Pasakyk man, ar tiesa, kad moteris visada turi galimybę padaryti vyrui dovaną, net jei neturi nė cento kišenėje???
Atsakyti