Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 14:03)
Ne.  biggrin.gif  Tai reikia patirti, kitaip tai tik vadovėlio skaitymas.  biggrin.gif

Pasakyk man, ar tiesa, kad moteris visada turi galimybę padaryti vyrui dovaną, net jei neturi nė cento kišenėje???

TAIP!!!
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 14:04)

Ką tada gali reikšti moters pasakymas: " blink.gif blink.gif O aš neturiu tau dovanos"??? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 14:12)
Ką tada gali reikšti moters pasakymas: "  blink.gif  blink.gif  O aš neturiu tau dovanos"???  g.gif  g.gif

tai reiskia tik tai, kad arba ji pati save vetrtina pagal pinigines turini, arba vyras ja taip vertina.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 14:18)
tai reiskia tik tai, kad arba ji pati save vetrtina pagal pinigines turini, arba vyras ja taip vertina.

Aš vėl ne apie pinigus. biggrin.gif biggrin.gif Aš apie situaciją, kad moteris, nesvetimam vyrui visada turi DOVANĄ ir išsisukti iš bet kokios padėties (gavusi netikėtą dovaną) gali, o bet tačiau.......... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai menkas pavyzdys, kai netgi ne draugystės stadijoje moterys manipulioja (laiko "buferinę zoną") netgi tada, kai puikiai žino, kaip išsisukti iš tokios situacijos. tongue.gif Tokių gyvenimo pavyzdžių yra apstu, todėl nereikia supaprastinti visko iki katės ir pelės žaidimo. Tai žaidimas kur kas aukštesnio lygmens. biggrin.gif
Atsakyti
kokia dovana vertintum? biggrin.gif (as galvoju apie savo mezginius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 15:23)
Aš apie situaciją, kad moteris, nesvetimam vyrui visada turi DOVANĄ ir išsisukti iš bet kokios padėties (gavusi netikėtą dovaną) gali, o bet tačiau.......... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tai menkas pavyzdys, kai netgi ne draugystės stadijoje moterys manipulioja (laiko "buferinę zoną") netgi tada, kai puikiai žino, kaip išsisukti iš tokios situacijos.  tongue.gif T

Nu nebūtinai. Pavyzdžiui aš neturiu tiek fantazijos ar išmonės, kad gavusi netikėtą dovaną vat taip ekspromtu sugalvočiau kažką įdomaus, kaip atsidėkoti ar "atsidovanoti". Gražiai padėkočiau ir tiek. Ir jokios čia manipuliacijos.

Kita vertus, jei dovana būtų tarkim kalėdinė ir man žmogus dovanotų, o aš neturėčiau nieko atgal, vadinasi aš tiesiog nelaikiau to žmogaus pakankamai svarbiu, kad į traukčiau į savo kalėdinį sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 14:26)
kokia dovana vertintum? biggrin.gif (as galvoju apie savo mezginius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif)

biggrin.gif biggrin.gif Vėl nesupratai. biggrin.gif Megztinis puiki ir nuostabi dovana, bet netikėtai iš rankovės jo neištrauksi, tam reikia ruoštis ir tai jau bus ruošiama dovana, o aš kalbu apie netikėtumą: šventinis periodas ir ........gauni netikėtą dovaną (realia apčiuopiamą), netikėtą, nes nebuvo tradicijų dovanoti dovanas. Tai tave pastato į keblią padėtį, bet kadangi jau kalbėjom, kad moteris VISADA IR VISOMIS APLINKYBĖMIS TURI DOVANĄ SAVO VYRUI tu nutaisysi veidelį blink.gif blink.gif blink.gif ir išlemensi: o aš neturiu tau dovanos. Ar pašnibždėsi į ausį: tavo dovana tavęs laukia vakare.

????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu tai biggrin.gif jeigu myli zmogu, tai is anksto ruostis ner kas biggrin.gif tai malonumas biggrin.gif

o jei ans man uz kava sumoka ir tikisi dovanos (materlialios ar labai dvasingos) tai klysta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 03, 14:29)
Nu nebūtinai. Pavyzdžiui aš neturiu tiek fantazijos ar išmonės, kad gavusi netikėtą dovaną vat taip ekspromtu sugalvočiau kažką įdomaus, kaip atsidėkoti ar "atsidovanoti". Gražiai padėkočiau ir tiek. Ir jokios čia manipuliacijos.

Kita vertus, jei dovana būtų tarkim kalėdinė ir man žmogus dovanotų, o aš neturėčiau nieko atgal, vadinasi aš tiesiog nelaikiau to žmogaus pakankamai svarbiu, kad į traukčiau į savo kalėdinį sąrašą.

Taikliai. Apie tai aš nepagalvojau. Nuojauta. g.gif Bet nesusimaterializavo iki tokios minties.
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 14:35)
nu tai biggrin.gif jeigu myli zmogu, tai is anksto ruostis ner kas biggrin.gif tai malonumas biggrin.gif

o jei ans man uz kava sumoka ir tikisi dovanos (materlialios ar labai dvasingos) tai klysta  tongue.gif

Tai ne klaida. biggrin.gif Tai naivumas. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 14:35)
Taikliai. Apie tai aš nepagalvojau. Nuojauta. g.gif  Bet nesusimaterializavo iki tokios minties.

bet tai yra tiesa. siemet kaledines dovanas turejau tik tiems, kas man ypatingai svarbus. ir logiskai tai nebut buve paaiskinama biggrin.gif
Atsakyti
Dovanos dovanojamos ne tam, kad gautum atgal ar kad tau už ją kažkaip atsilygintų... tik kuom tai susiję su tema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 03, 14:50)
Dovanos dovanojamos ne tam, kad gautum atgal ar kad tau už ją kažkaip atsilygintų... tik kuom tai susiję su tema?  blush2.gif

Ne tam, tai tiesa, bet ir ne tam, kad pasijaustum nesvarbiu, jas dovanodamas. O su tema tai susiję tuom, kad lygių teisių principu.. g.gif g.gif ...kaip čia dabar išvarčius į temą?? biggrin.gif g.gif g.gif .....visi žmonės turi teisę dovanas gauti. biggrin.gif biggrin.gif Va kaip. biggrin.gif
Atsakyti