Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 04, 18:07)
Ir parėjus matai ,kad nėra ko valgyti iš nusipirktų produktų . Vien mėsos gabalas kainuoja apie 20 lt .

cai jau netiesa. 50lt savaitei ant maisto savaitei yra realu, ne tik pigiausiois is kruopu ( i ir ta nenuzudys jei ka). pirkti tai, is ko galima gaminti pigesnius, bet neprastesnius patiekalus.
siek tiek gali pritrukti higienos ir svaros prekems,cia is j igudziu, praktikos kasdeinines. itin svarbu tureti greizta plana, valia jo laikyis , reik labai smukiliai apssiskaiciuot tu padarytu izdabu laikytis drausmingai ir zinolt laika, kada jas pirkt, ir kokiais kiekiais

as dabar mokausi dar ir asmeninio biudzeto planavimo, tai gi negailia pasidalingiti mintinis, kurios man atrodo vertos. gal kas ir kitas perskaitys, o jam bus tai laiku.

veliau truputi ikelsiu jei kas nores. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 04, 21:36)
cai jau netiesa. 50lt savaitei ant maisto savaitei yra realu, ne tik pigiausiois is kruopu ( i ir ta nenuzudys jei ka). pirkti tai, is ko galima gaminti pigesnius, bet neprastesnius patiekalus.
siek tiek gali pritrukti higienos ir svaros prekems,cia is j igudziu, praktikos kasdeinines. itin svarbu tureti greizta plana, valia jo laikyis ,  reik labai smukiliai apssiskaiciuot tu padarytu izdabu laikytis drausmingai  ir zinolt laika, kada jas pirkt, ir kokiais kiekiais

Bet vaikuo menesiui wc valiklio nereikia gi?Cia apie pinigus vaikui snkejom. Aisku viskam tik 400lt neuzteks,bet is dvieju tevu jau 800lt. Tai normaliam vaiko maitinimui per akis jugi cia
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 04, 21:02)
Kaip tu gali leisti pinigus internetui ? Dar pakvies koks vyras susitikti - už ką tada jį vaišinsi ?

As uzsidirbu viskam mirksiukas.gif
Vyru nevaisinu, galiu nuosava sugyventini pavaisint, jei sumastau kokia pramoga as tongue.gif
Nera mannuejimas i kavine tik tada,kai kazkas kitas sumoka,galiu sau leist ir pati tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi galiu sau leisti pasisėdėjimą kavinėje , bet leidžiu sumokėti tam kas mane pakviečia . Ir nesiruošiu elgtis kitaip .
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 04, 20:43)
Bet vaikuo menesiui wc valiklio nereikia gi?Cia apie pinigus vaikui snkejom. Aisku viskam tik 400lt neuzteks,bet is dvieju tevu jau 800lt. Tai normaliam vaiko maitinimui per akis jugi cia

ai del tai vaiko poreikiu. as statau tokius prioritetus, kaip jo saugumas, pasitikejimas, seima, patenkinti fiziniaii bet socialinia poreikai (det ant sociumo laikinai) gales daug daug metu veliau

Atsakyti
Taigi cia Savarankiska teigia, kad 700-800 Lt vaikui menesiui - siemkos...
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 04, 20:36)

as dabar mokausi dar ir asmeninio biudzeto planavimo, tai gi negailia pasidalingiti mintinis, kurios man atrodo vertos. gal kas ir kitas perskaitys, o jam bus tai laiku.
veliau truputi ikelsiu jei kas nores.  4u.gif

Noreciau labai tai pamatyti, ne todel, kad pinigu truktu, o todel, kad uzknisa besaikis vartojimas, kai perki ko reikia, ir ko nereikia, o paskui neturi kur det doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 04, 21:09)

matai kaip . ji neturi vyro ir vaku, kuri nors dakadize galejo buti. jos isvis katas poziuris, kurio as negaliu suparasti, nes egzoizmas persmelkia esme. tik nenoreciau kad butu butu venos ar kitu vars bufo gyvenit aptarimu. teatrsiriboja tai svelnesnem priemonem.
man o vaikui gana 450lt. tai ma nsukelia tik dekingma.

tik as sau manau is tiesu: vyriskas vyras imasi spresti materiliau problemu, cia jis - siena, i kurai gali atsiremti.savo ruoztu as busiu jam duosiu geriausia ka galiu ir dar virs to smile.gif oe jei ttfr yfu leiki be to zmogaus, ti, kuo uzsiiminejau iki tol *kas nebutinai nese dideli pelna), tai bus issigelbejimas. patirtis, patirtis.
Papildyta:
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 04, 21:12)
Papildyta:
Noreciau labai tai pamatyti, ne todel, kad pinigu truktu, o todel, kad uzknisa besaikis vartojimas, kai perki ko reikia, ir ko nereikia, o paskui neturi kur det doh.gif

kai susitemisiu atsiusiu. man tai sio gyvinemo trapsnio usduotis. nr yokis dunku ksip gsli psidogyt
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 04, 22:12)
Papildyta:

Aha ir gyvena su tevais(lyg mama),sese bei dar kazkuo. As suprantu buna zmonem sunku,kam tada detis kuo nesi? jau nuo min algos ar 1000lt,tai tokia suma yra ohoho kokia didele. Plius,kad sia persona daugelis pamena kaip * senmerges* niku, ir visus jos postus ir etc. doh.gif
Bet mes vel ne i tema biggrin.gif
Visur turi buti lygu, bet vyras nemapirsti,kad dzentelmenu buti visgi reikia biggrin.gif
Atsakyti
As uz tai, kad vyras butu dzentelmenu, o moteris butu dama . Praleisti pro duris butina, pavaisinti laikas nuo laiko moteri reikia, bet tai neturi buti prievole ir butina, kai pajamos apylyges.
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 04, 21:42)
As uz tai, kad vyras butu dzentelmenu, o moteris butu dama . Praleisti pro duris butina, pavaisinti laikas nuo laiko moteri reikia, bet tai neturi buti prievole ir  butina, kai pajamos apylyges.

pasalulit. kokia mpteris yra tikra dama. tmano nuosirxiai idomu. nes gidejau labai skirtingu variantu. koks jusiskis?
Atsakyti
Užsinorėjau parašyti rašinėlį. bigsmile.gif

Aš - moteris. Nesu karalienė, nesu piemenė, esu tipiška viduriniosios klasės atstovė. Man nereikia 'brilikų', gėlių ir brangių dovanų - 'briliku' blizgėjimas man negražus, net negalėčiau atskirti tikri ar ne; gėlėms esu visiškai abejinga, o vertingus daiktus mieliau išsirenku pati ir pagal savo skonį. Manęs ir mano dėmesio mano palydovui nereikia užsitarnauti, nes nelaikau jo žemesniu už save - priešingai, jei jau leidžiu su juo vakarą jo kompanija man yra maloni. Jei einu į pasimatymą po darbų ar ilgos ir sunkios dienos, negurkšnosiu visą vakarą vieno arbatos puodelio, kad kažką pamaloninti ir leisti suvaidinti džentelmeną. Priklausomai nuo išbadėjimo laipsnio užsisakysiu, kad ir steiką. Jei atėjau į kiną pirma, nupirksiu bilietus, kol dar liko norimų vietų. Tokiu atveju net nevaidinsiu, jog traukiu sąskaitą į savo pusę po vakarienės. Arba viską darysiu atvirkščiai. Nes damos-džentelmeno žaidimas piniginiuose reikaluose man visai nesvarbus. Nes yra kitų sričių ir būdų pademonstruoti savo švelniąsias/tvirtąsias savybes. cool.gif

Tiesa, taisykles žinau, nes tai vėlgi - etiketas, tiek iš vyro, tiek iš moters pusės. Bet tos etiketo taisyklės, atrodo, lengviau pritaikomos klasikinio pasimatymo situacijose, ir labai sunku jas vertinti kasdienio gyvenimo metu, kai kartais net nerūšiuoji bendravimo su žmonėmis/vyno gėrimo/po-darbo dienos vakarienės į stalčiukus.

Atsakyti
Viena iš didžiausių pasimatymo klaidų - ateiti į pasimatymą anksčiau ir laukti vyro . Sveikinu - jūs alfonsų ir skrudžų svajonė . Elkitės taip ir toliau .
Kitos elgsis kitaip .
Atsakyti
KAzkaip labai daug teorijos ,o gyvenime juk buna paprasta. Jei rysys tikras naturalus, jei yra abipuse meile, tai viskas ir susidelioja, pagal asmenines savybes , galimybes , charakterius, abu prisitaiko vienas prie kito ir abiem gerai.

O jei to nera, tai mastyk nemastes, skaiciuok neskaiciaves, vistiek kazkas kazka isnaudos biggrin.gif

GAlima kita diskusija, koki vyra pritrauksi su vienokiu ar kitokiu nusistatymu g.gif

Bet nei vienas variantas negarantuoja is anksto nei laimes , nei ilgo grazaus gyvenimo kartu, tai greiciau abipusiu pastangu ilgo darbo rezultatas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 03, 15:33)
bet kadangi jau kalbėjom, kad moteris VISADA IR VISOMIS APLINKYBĖMIS TURI DOVANĄ SAVO VYRUI tu nutaisysi veidelį  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir išlemensi: o aš neturiu tau dovanos.
Ar pašnibždėsi į ausį: tavo dovana tavęs laukia vakare.  ?????  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Paziurekit, kaip viskas pas vyrus paprasta, jie viska daro del vieno tikslo gauti ta moteri ir tik nuo vyro ir moters charakteriu priklausys, kaip ja gaves paskui elgsis Viskas paprasta viskas del to pacio biggrin.gif . Cia moterys daznai prisifantazuoja , prisisvaiksta, kad tai daroma del ju... biggrin.gif
Yra subtilesni vyrai, kurie moka graziai viska pateikti, yra tokie kaip buvo pamineti kalhoznikai, tipo uzmokejau uz vakariene kavinei, o tu ka.... dar nepasiruosus doh.gif

VISKAS VISADA TURI SAVO KAINA VIENOKIA AR KITOKIA, NIEKO NERA UZ DYKA.

Tik kaip sakiau anksciau meile viska perkeicia is vartotojiskumo i aukstesi lygi, o jei jos nera gaunasi vienokia ar kitokia prostitucija....
Atsakyti