QUOTE(romaievamatilda @ 2013 02 25, 21:51)
cia jus be ironijos
galima nusivaziuoti visai ir dar gyvai esant sau paminklus statyti
fe, niekad vien del to kad esu gimusi
moteriska lytimi - sau onoru be reikalo nestaciau....

cia tas pats kaip saipytis is vyro: tu nesugebi pagimdyti...arba vyrui is moters: nesugebi pakelti 100kg....
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2013 02 26, 06:49)
na žinai, nenorėtų to vieno, manai gerai būtų tau?

na ką su tokiu vyru veikti? nelabai jis vyras tada jau. žmogus ir tiek...
pažiūrėk tango. valsą. rumbą. kas yra vyras ir kas yra moteris šokio sukūryje. negražu, mm? man tai labai gražu
nu cia jau ziauriai ziauriai pavirsutiniskai. uztat pati dziaugiuosi kad negimiau vyru. tada tikrai lb suprantu vyrus. ir kad nuolat nuolat njie turi buti pinigu kapsai, uzdirbineti, jauciu kaip mano brolis, aria, nervinasi...aina sau...nes jei kas, jis bus tik zmogus. o, wowo. faina taip mastyti.
ko noreti kad ir apie mus taip masto? o, nukario papai...ji, deja, tik jau zmogus...
nu ziuriu tango. nu grazu visa tai. nu ir ka. vis tiek liudna. vis tiek abi lytys tame socialiniame zaidime kuri isvardijai daug kuo nukencia. todel ir moterys vis galva pametusios del grozio, plastiko, kaip islikti su visa forma, o vyrai aria uz tuos pinigus, kuriu moteriai niekad bus negana. pazeidziamumas ir nuolatine itampa vyrauja, nervai ir tt.
o is kur tos baisios kalbos, anekdotai, is kur tai kad moterys tik akimis zibina...? is kur tiek nepelnytos pati kritikos sulaukiu savo atzvlilgiu - nusivyle, aopgauti vyrai yra man guodesi, kad ex merginos ju kreditines issiurbdavo...

ane, galvoju?

gyvenime man neateitu i galva, cia tas pats kaip matuotis svetimus apatinius...

uz svetimu moteru kaltes atkentet turedavau...priimti ju kartelio doze...pikta ant savo lyties padaru, ju net moterimis nevadinu....pikta kad pagal auto marke zmogu vertina. vadina, arba vyru. arba zmogumi.
o kodel pikta tuomet kai vyrai ivertina uz mumis grazesnes, be striju ir oda lygesne? gal viska vel suplakiau i viena, bet esme ta pati. jei atidedam morale ir dvasinguma i sali, lieka viena - funkcijos.
as irgi, rodos, tureiau vertinti vyra pagal funkcijas - bet, man ziauriai ziauriai nepatinka kai mane vertina pagal funkcijas.
dabar pagalvojau rimtai: ka pati galiu vyrui duoti pagal stereotipini paveiksla moters?

NIEKO, tik seksa nebent. bet ir tai nezinia, ar jam tinkanti

o ka dar? sliauziot ir dekot uz dovanas nemoku. valgyt gamint gal ir moku beT KASDIEN NENORIU.... kas darz/ moteriskai viliot, kiaukset-irgi nemoku....

prastos funkcijos is manes....