Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

JCREW -30% off Sale nedaug truksta iki freeship rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mutinela @ 2013 01 03, 20:26)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 03, 19:36)
JCREW -30% off Sale nedaug truksta iki freeship   rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

As su maziuku jungiuos prie Jcrew 4u.gif
Atsakyti
YOOX dedu 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, o gal kas turit Aeropostale striukyte XS dydzio? Ar 150cm ugio kudai merginai tuktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 03 sausio 2013 - 18:46
QUOTE(mutinela @ 2013 01 03, 16:46)
second.gif

Tai gal parenkam Boscovs ? Gerų kainų yra bigsmile.gif

Pabandykit koduka GET15, bent man nuolaida minusuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 03 sausio 2013 - 19:28
Boscovs renkame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2013 01 03, 19:27)
Pabandykit koduka GET15, bent man nuolaida minusuoja  ax.gif

Man neminusavo, bet gal del to kad ir taip didele nuolaida. Nusiuskit Taurei, pritaikys kam tiks 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 03, 19:37)

Dar pora Tokiutashiuku ir susirinks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 03, 20:40)
Man neminusavo, bet gal del to kad ir taip didele nuolaida. Nusiuskit Taurei, pritaikys kam tiks 4u.gif.
Papildyta:

Labai mazytis 4u.gif

http://www.boscovs.c...emNumber=161983as turiu sita (tik mano kur su bordo spalva) nu koks fainas negaliu wub.gif as priskirciAU NEI PER mazas nei per didelis, bet su 3 skyreliais ir dar somuose kiseniukai kur tie sniuriukai, o pamusaliukas tai isvis wub.gif wub.gif Tik jis be uztrauktuko is isores, o viduje skyrius su uztrauktuku ir sone dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 03 sausio 2013 - 19:51
QUOTE(kriisti @ 2013 01 03, 19:47)
Labai mazytis  4u.gif

http://www.boscovs.c...Web/Product.bos? as turiu sita nu koks fainas negaliu  wub.gif  as priskirciAU NEI PER mazas nei per didelis, bet su 3 skyreliais ir dar somuose kiseniukai kur tie sniuriukai, o pamusaliukas tai isvis  wub.gif  wub.gif  Tik jis be uztrauktuko is isores, o viduje skyrius su uztrauktuku ir sone dar 4u.gif

Na, 14x10" man neatrodo mazytis g.gif. O jusiskio nerodo nuoroda...
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 03, 20:50)
Na, 14x10" man neatrodo mazytis g.gif. O jusiskio nerodo nuoroda...

pataisiau, nes nebera pardavime idejau kur kitos spalvos dar syki spustelkite. As pradzioje ir ziurejau kaip jus, bet finala issirinkau kur su bordo spalva tai man 4u.gif nes man ir forma rankinuko grazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 03, 19:52)
pataisiau, nes nebera pardavime idejau kur kitos spalvos dar syki spustelkite. As pradzioje ir ziurejau kaip jus, bet finala issirinkau kur su bordo spalva tai man  4u.gif  nes man ir forma rankinuko grazesne ax.gif

Dailutis tas Tignanello wub.gif. Tik man didelis trukumas kad ner "zip closure". Ir spalvu man kitu prireike blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 03, 21:40)

gražus šitas smile.gif

bet man šitas įkrito į akį http://www.yoox.com/...p...FN&sizeId=1 ir neiškrenta... tik spalvytės gal norėčiau kitokios... Gal matėt kas nors, kažką panašaus tik kitokios spalvos... Aišku tiktų ir už mažiau pinigų biggrin.gif
Atsakyti