QUOTE(evvva @ 2013 01 06, 19:15)
idomiai kaip ,man net MB ,kai pasimatavau,pirmas paklause ar man jos neperdideles kartais ?! , paskui drauge atvare , irgi susimaste ar nereiktu mazesnio dydzio
, dar ir ji pasimatavo ,su 93 krutine ir 100 klubais aisku paskendo visiskai ,kaip maisa uzsidejo .
O dar ,jums neatrodo kad ta musu rauduona suknele didesne nei melyna ? man net rankoves ilgokos, ir zemiau keliu ji
(nors nuotraukoj virs )
as irgi svarstau gal po skalbimo kazkiek pasitrauks sukneles,bet i karsta vandieni baisoka det
(kaip jus norite) Neseniausia netycia isskalbiau merino vilnos LR golfa 40 lapsniu temp. ,kuris man siek tiek per didels irgi buvo ,tai dabar uzsidet sunkiai iseina ,sutrumpejo gerokai 

O dar ,jums neatrodo kad ta musu rauduona suknele didesne nei melyna ? man net rankoves ilgokos, ir zemiau keliu ji

as irgi svarstau gal po skalbimo kazkiek pasitrauks sukneles,bet i karsta vandieni baisoka det

raudonoji tikrai uz melynaja didesne ir man. Bet ta grazuole pilkoji dar uz raudonaja didesne

Tai reik skalbti etapais- jei per mazai susitraukia, kita kart dar i karstesni vandeni imerkt ir taip davaryt iki savo dydzio

As delekaciai isskalbus benetono golfuka nebegaliu nesiot- labai susitrauke, ypac rankoves
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2013 01 06, 19:37)
jei jus tokiu ismatavimu kaip as -paskesit L
tai gi rasau ,kad man M laisvokas.....tik jusu vietoj jau ne Regular, o Tall imciau ...nes ugis aukstas .

tai gi rasau ,kad man M laisvokas.....tik jusu vietoj jau ne Regular, o Tall imciau ...nes ugis aukstas .
as ir siulyciau Tall imti, nes man su 170 cm ilgiai kaip paveiksleliuose.
Evvva, o raudonoji man su keliais lygi- kaip ir norma