Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 241

QUOTE(Indre @ 2013 01 06, 19:20)
jei is gaivesniu, tai man labai aqua kiss  thumbup.gif  dabar pasiimsiu mango pabandyti ir dar man laaaabai skanus pure seduction wub.gif

aha, aqua kiss nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 06, 17:33)

Daliux, o is sitos pardes ugg prieziuros rinkinukai atkeliavo, ar jau nebus?
nes nupirkot senokai, skaiciuku tik dar nebuvo ax.gif

reiks paskambinti pirmadieni i parduotuve, nes tikrai ilgai neatsiuncia, o accounte nera jokios info, nei kad issiusta nei kad cancelinta doh.gif
QUOTE(Indre @ 2013 01 06, 20:20)
jei is gaivesniu, tai man labai aqua kiss  thumbup.gif  dabar pasiimsiu mango pabandyti ir dar man laaaabai skanus pure seduction wub.gif

turiu labai daug sviestuku, po 30 lt, rasykit i pasta, kokiu norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2013 01 06, 21:03)
sveikos,
ką nors žinot apie šių gražuolių firmą - irregular choice?
kokybiški, atitinka dydžiai ir pan.?

o taip, tai laaabai faini, originalus ir kokybiski baciukai thumbup.gif turiu gal 3 ar 4 poras, paprastai apsiavus, visada sulaukiu daug demesio, nes jie tikrai gerai atrodo thumbup.gif dydziai tikrai atitinka, as turiu 8 usa su eur 37-38, tik basutes per pirsta 8usa dydis platokos, tai nesiau pas batsiuvi siaurinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2013 01 06, 21:22)
o taip, tai laaabai faini, originalus ir kokybiski baciukai  thumbup.gif turiu gal 3 ar 4 poras, paprastai apsiavus, visada sulaukiu daug demesio, nes jie tikrai gerai atrodo thumbup.gif dydziai tikrai atitinka, as turiu 8 usa su eur 37-38, tik basutes per pirsta 8usa dydis platokos, tai nesiau pas batsiuvi siaurinti mirksiukas.gif

super, belieka laukt kokio rimtesnio išpardavimo 6pm'uose
ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
mergaites,koki sepeteli hoolai naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2013 01 06, 20:12)
Aciu MM,Daliux ir Netei  4u.gif

Gal kas pasidalins kaip Olai naudoti  blush2.gif

Ar sigma galiu siusti?

aciu Jums 4u.gif

laukiam sigma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 01 06, 20:21)
reiks paskambinti pirmadieni i parduotuve, nes tikrai ilgai neatsiuncia, o accounte nera jokios info, nei kad issiusta nei kad cancelinta  doh.gif

aisku 4u.gif
keista, kai parduotuves neteikia informacijos.
bet gali buti, kad ir neatsius, nes kaina tai labai gera buvo. o dabar jau stock'e nera.

na bus matyt smile.gif
Atsakyti
Panos pleaseeeee prisijunkit prie Hautelook nes mano dzinsiukai dings oh notworthy.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 06 sausio 2013 - 20:43
QUOTE(jottauute @ 2013 01 06, 20:49)
Dydziai atitinka ju?Maciau as ju nemazai kerziuku,visokiu geletu.

Dėl dydžių nepatarsiu, tik paauglystėj kerzuota vaikščiojau biggrin.gif Bet turėtų būt labai daug atsiliepimų jav forumuose.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2013 01 06, 21:42)
Dėl dydžių nepatarsiu, tik paauglystėj kerzuota vaikščiojau biggrin.gif  Bet turėtų būt labai daug atsiliepimų jav forumuose.

uosviui pirkau, 12 dydi toki visu kitu ir nesioja atitiko jam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 06, 20:41)
Panos pleaseeeee prisijunkit prie Hautelook nes mano dzinsiukai dings 

labai reiktu vieno uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 06, 21:35)
aisku 4u.gif
keista, kai parduotuves neteikia informacijos.
bet gali buti, kad ir neatsius, nes kaina tai labai gera buvo. o dabar jau stock'e nera.

na bus matyt smile.gif

ne visos parduotuves neteikia informacijos, ne daug tokiu pasitaiko, bet pasitaiko ax.gif uggsus kur jusu pirkom, irgi nesiunte jokio laisko apie uzsakymo issiuntima, tik kad uzsakymas priimtas ir viskas doh.gif
na pirmadieni paaiskes kas ir kaip smile.gif
Atsakyti