Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 241

Koki dydi reiktu imti vyr. batu, jei nesioja 46 rolleyes.gif
Kalbu apie siuos http://www.sierratra...;colorFamily=01
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 06, 23:00)
turim smile.gif
desiu netrukus

Manes lukterkit, tuoj,atsiusiu, tik prie kompo reik nulekt, telafas iskraipo nuorodas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2013 01 06, 23:53)
Is ON neturit uzsakymu? Maciau 'piktu pauksciuku' kepures dalina 'uz aciu'. Gi reiktu vaikus pradziugint smile.gif

Gal butu galima kepuryciu nuoroda? Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite siuos batus, galit pakomentuoti dydi ar atitinka bigsmile.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=01

Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2013 01 06, 23:03)
Gal butu galima kepuryciu nuoroda? Aciu  4u.gif

Uzeikit i ON saita ir i paieskos laukeli irasykit angry birds ismes viska ka turi, man telefonas neteisinga nuoroda ismes
Atsakyti
Desiu www.levis.com krepsiuka ne uz ilgo, gal butu norinciu prisijungti ? sale duoda 25 % nuolaida drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 06, 23:03)
http://m.hautelook.c.../7297151/images
Situos man nupirko  bigsmile.gif
Mackage luggnes pasimatavau, aciu jai, xs medziosiu bet tiks ir s....

Grazuciai dzinsiukai wub.gif As nusiunciau Rich and skinny juodus,tokio modeliuko kaip tik nieko neturiu wub.gif Jau isivaizduoju,kaip tiks prie daug ko thumbup.gif
Aha,as ir manau ,kad tau Xs maziausia tiktu,S irgi butu gerai manau.Rasiau tau ismatavimus,matei gal.
Atsakyti
Ar gap pirksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 06, 23:18)
Spygliz, ar teisingai supratau, kad uosvio kojos dydis 12 ?  ax.gif

QUOTE(jottauute @ 2013 01 07, 00:35)
Grazuciai dzinsiukai wub.gif As nusiunciau Rich and skinny juodus,tokio modeliuko kaip tik nieko neturiu wub.gif Jau isivaizduoju,kaip tiks prie daug ko thumbup.gif
Aha,as ir manau ,kad tau Xs maziausia tiktu,S irgi butu gerai manau.Rasiau tau ismatavimus,matei gal.

Ziurejau ir as tuos ir VVaivai rodziau, bet kazkaip del dydzio suabejojau nes vienus dzinsus turiu tai 24 laisvoki...pabijojau wink.gif o khan aisku viskas wink.gif)))

Jei nepagausiu kokios mackage su dygliais iszysiu luggnes parduot... tongue.gif labiausia melynos noreciau kokios...buvo kazkada uz 200$ ;((((
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 07, 00:41)
Ziurejau ir as tuos ir VVaivai rodziau, bet kazkaip del dydzio suabejojau nes vienus dzinsus turiu tai  24 laisvoki...pabijojau wink.gif o khan aisku viskas wink.gif)))

Jei nepagausiu kokios mackage su dygliais iszysiu luggnes parduot... tongue.gif labiausia melynos noreciau kokios...buvo kazkada uz 200$ ;((((

Turbut jos melyna,kaip mano raudona,bent esu macius tokias pat.Su metaliukais ant peciu?Ziauriai jos grazios,ismodeliavimas,liuks thumbup.gif Tik mokejau ne 200,aisku cool.gif Hautelook nemete tada dar Mackage,bet puslapiukyje ju buvo nuolaidele,tai dvi griebiau biggrin.gif
As turiu ryskiai melynus Rich and skinny dzinsiukus ,maniskiu dydis atitiko,26 kaip visu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 01 06, 23:38)
Ar gap pirksit  4u.gif

taip smile.gif
Atsakyti
Dedu www.polo.com krepsiuka, - 10 % nuolaidele, prisijunkit drinks_cheers.gif
Atsakyti