Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 241

QUOTE(Leslie @ 2013 01 08, 00:26)
Tai reikia imti, tik vat del dydzio metausi, nusiunciau M, ir dabar bijau, kad didele nebutu, kaip USA daug kas padidinta buna  g.gif
o atsiliepimu jokiu atn greicio nerandyu cray.gif

Tikiuosi,bus liuks wub.gif Ppagal matmenis,jei atitinka,turetu but gerai g.gif
As sedziu ir dar i ta palta spoksau,jauciu,nieko nesigaus cia man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 01 07, 23:30)
Tikiuosi,bus liuks wub.gif Ppagal matmenis,jei atitinka,turetu but gerai g.gif
As sedziu ir dar i ta palta spoksau,jauciu,nieko nesigaus cia man cool.gif

Sunku cia gaudyt kazkaip, neatsinaujina langas normaliai,
na tikekimes pgauasi,
imesk nuoroda ir as pagaudysiu, vistiek nieko neveikiu kabau laukiu biggrin.gif

as del dydzio del to metausi, kad esu grynai per viduriuka, lygtais S priklausau da rpagal size chart, ant virsutines ribos, pas pas mane (.)(.) DD, tai man su svarkais sunkiai, uztat dazniausiai svarkus nesioju didesnius biski g.gif nors cia pagal matmenis krutine mano S. Neradau nei vieno review.
Atsakyti
dar labai laukiam gilt ax.gif
Atsakyti
Nu marš visos lauk iš GILT, nieko pažiet negaliu, puslapio visai nevarto, stringa vos iš arčiau kažką noriu pažiūrėt protest.gif Per daug matyt ten jūsų susirinko biggrin.gif
Prisipirksit visko, o aš nei vieno skarmaliuko liksiu net nepamačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 07 sausio 2013 - 23:45
QUOTE(Leslie @ 2013 01 07, 23:38)
na tikekimes pgauasi,

as del dydzio del to metausi, kad esu grynai per viduriuka, lygtais S priklausau da rpagal size chart, ant virsutines ribos, pas pas mane (.)(.) DD, tai man su svarkais sunkiai, uztat dazniausiai svarkus nesioju didesnius biski  g.gif  nors cia pagal matmenis krutine mano S. Neradau nei vieno review.

manau,kad su tokiais papuliais tik M rolleyes.gif jau geriau laisvesne,nei ankstoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 01 08, 00:38)
na tikekimes pgauasi,

as del dydzio del to metausi, kad esu grynai per viduriuka, lygtais S priklausau da rpagal size chart, ant virsutines ribos, pas pas mane (.)(.) DD, tai man su svarkais sunkiai, uztat dazniausiai svarkus nesioju didesnius biski  g.gif  nors cia pagal matmenis krutine mano S. Neradau nei vieno review.

http://www.gilt.com/...immed-wool-coat
Kaip suprantu xs dar imanoma pagaut,nes S is vis kazkoks numires biggrin.gif
Ziuriu vis atsisedus,bet netas kazkoks apsnudes siandien,kaip tycia cool.gif
Ai,gerai,gal kad M emei,ji su dirziuku,manau bus gerai,jei per krutine labai apimta butu , irgi nesmagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 01 07, 23:45)
manau,kad su tokiais papuliais tik M  rolleyes.gif jau geriau laisvesne,nei ankstoka mirksiukas.gif

Nuraminot biggrin.gif lauksiu, nu dabar svarbu islaikyt krepsiuky kol pirks megaites ax.gif

QUOTE(jottauute @ 2013 01 07, 23:45)
Ai,gerai,gal kad M emei,ji su dirziuku,manau bus gerai,jei per krutine labai apimta butu , irgi nesmagu  g.gif

Aha S visai mires, o tuo kiti kiek suprantu krepsiukuose laikomi g.gif pabandysim pagaudyt 4u.gif

Del liemenes drinks_cheers.gif manau, bus gerai, jei tik nepapauls dar paididnta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 07 sausio 2013 - 23:48
QUOTE(Leslie @ 2013 01 08, 00:48)
Nuraminot  biggrin.gif  lauksiu, nu dabar svarbu islaikyt krepsiuky kol pirks megaites  ax.gif
Aha S visai mires, o tuo kiti kiek suprantu krepsiukuose laikomi  g.gif  pabandysim pagaudyt  4u.gif

Del liemenes  drinks_cheers.gif  manau, bus gerai, jei tik nepapauls dar paididnta  lotuliukas.gif

Aciukas,uz gerus norus wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 01 08, 00:45)
Ai,gerai,gal kad M emei,ji su dirziuku,manau bus gerai,jei per krutine labai apimta butu , irgi nesmagu  g.gif

Jottauute man xs rodo jau kad nėra ,o S dydis dar yra gal dar įmanoma pagauti unsure.gif As šiandien jau ji pagavau thumbup.gif Ačiū mergaitėms kad nupirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godukxas @ 2013 01 07, 23:50)
Jottauute man xs rodo jau kad nėra ,o S dydis dar yra gal dar įmanoma pagauti unsure.gif As šiandien jau ji pagavau  thumbup.gif Ačiū mergaitėms kad nupirko 4u.gif

paziurejau, man irgi rodo,kad imanomas tik S g.gif
Atsakyti
Jottaute, as ziuriu ten atvirksciai pas tave S yra krepsiuke, visi kiti numire g.gif

bet jau liemene savo ka tik pagavau is tokio dryzuoto dydzio g.gif
Papildyta:
QUOTE(godukxas @ 2013 01 07, 23:50)
Jottauute man xs rodo jau kad nėra ,o S dydis dar yra gal dar įmanoma pagauti unsure.gif As šiandien jau ji pagavau  thumbup.gif Ačiū mergaitėms kad nupirko 4u.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2013 01 07, 23:51)
paziurejau, man irgi rodo,kad imanomas tik S g.gif

Taip taip,
tik S yra sansu pagaut, del XS gali Jottaute jau nebekabot tongue.gif
Papildyta:
Jeigu sita kas nors nukove wub.gif
user posted image
gilt
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 01 08, 00:54)
Jottaute, as ziuriu ten atvirksciai pas tave S yra krepsiuke, visi kiti numire  g.gif

bet jau liemene savo ka tik pagavau is tokio dryzuoto dydzio  g.gif
Papildyta:
Taip taip,
tik S yra sansu pagaut, del XS gali Jottaute jau nebekabot  tongue.gif

Man S dar ir geriau,kad pagaut butu imanoma is vis liuks butu biggrin.gif

Godukxiuk ,nuskilo wub.gif thumbup.gif O kokia jos kaina,ar 99 ar 169 xs buvo?
Atsakyti