QUOTE(saintlina @ 2013 01 06, 20:13)
pala pala. Kaip neauginsi? Neskanūs,
štoli?
QUOTE(saintlina @ 2013 01 06, 21:42)
kaip gali nenorėt, jeigu po nosim tokį vaizdelį pakišo..
Ateinu į temą su šviežia rytine galva

pasiskaičiau vakarykščius tauzalus, ir nusprendžiau bandyt aprašyt
Sibiro Karaliaus skonį. Nu rusaitės jį labai liaupsina, pernai kažkuri mūsiškė pomidorienė į temą buvo įmetusi YouTube vaizdo įrašą apie šiuos pomidorus su visais aikčiojimais, bet aš parašysiu savaip.
Pomidoras (pagal mano skonį) nei labai saldus, nei rūgštus, sakyčiau kažkokios stipriai išreikštos skonio savybės neatradau. Jis labai mėsingas, bet man jį valgyti vieną neišeina, norisi druskos, pipiro, dešros ar dar kokio priedo.. Bet į salotas su grietine ar aliejum jis laaaabai tinkamas. Labai tiktų ir padažų gamybai, jei jums nesvarbu, kad tai geltonos spalvos pomidoras.
Negaliu pasakyti, kad neskanus. Tikrai skanus, bet savotiškai. Mano mama ir brolienė net griūna, kaip joms skanu, bet kad aš pati "mirčiau" dėl jo skonio, tai tikrai ne...
Todėl šiais metais ir pasirinkau auginti geltonąjį Drakoną ir Medovy Spas iš Loretossodų. Ypač Drakonas atitinka mano skonio "kaprizus"
Taigi, auginkit, bandykit, ragaukit, bus labai įdomu išgirsti įvairius atsiliepimus
QUOTE(Asese @ 2013 01 06, 22:44)
Naujų reikia po du daigus auginti, o tai jei vienas nusprogęs koks pasitaiko vieslę visai galima nurašyti, jei vieną teaugini.
Pritariu
Jei tamstai seilė vis dar tebetįsta -