Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2013 01 06, 19:19)
Skanūs, gražūs, derlingi, bet ne-tel-pa.

paprikas išmesk biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 01 06, 12:53)
Kaip jums pernai apkalbėti Kmicic? Gausiai derėjo? Maniškiai neblizgėjo...Pas sesę davė derlių ir po to iš karto visi pradėjo nykt.

Kmicic pas mane derejo be proto... Kibirais skyniau... Jie pas mane siltnamyje gulejo ant zemes-nezinojau is kurio galo risti... Pomidoru kekes buvo apkibusios...
Siemet butinai auginsiu. Bet tik 1-2 daigus smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 06, 18:40)
nuuuu mergai, nu zarazai... botago jums reik, ne kitaip  mad.gif  mad.gif  mad.gif
Jau sėdėjau rami, kad visko turiu pakankamai, tai ne - TĖKŠT Aurea - ir dar su foto!!!!!- nuo kurios net už širdies stvėriausi.
Reik turbūt nebeužeit čia iki gegužės, kai bus sėt per vėlu  doh.gif

Ir dar Ex reik mane 'damušt' su savo Sibiro karaliais, kurie, matot, derėjo tik 'pakankamai' gausiai  g.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jooo, Sibiro karaliai ir mane nukove wub.gif NEpamenu ar turiu... unsure.gif Bet jei turiu-galiu kelias seklytes perleisti 4u.gif Kad Ex nesiuntineti tau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 sausio 2013 - 19:27
QUOTE(saintlina @ 2013 01 06, 20:21)
paprikas išmesk  biggrin.gif  biggrin.gif

Saintlina, aš jau paaukojau tau savo kepurę, daviau ir kišenę.. jau tiek bus to gėrio, kad gal tu jau atvažiuok tiesiai į mano kompostinę ar ką...

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 06, 20:24)
Jooo, Sibiro karaliai ir mane nukove wub.gif NEpamenu ar turiu... unsure.gif 

nu dar ir tu pasakyk, kad nedaviau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 06, 19:30)
nu dar ir tu pasakyk, kad nedaviau...  blink.gif

Nepamenu ka turiu jau blush2.gif Bet lyg turiu... Saintlinai nepagailesiu, jei nores smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 06, 14:23)
Ir kelintą sezoną taip vargsti?Nu man ,jaučiu,jei reiktų taip tampytis,jau po pirmos vasaros daržininkavimo noras išgaruotų schmoll.gif Taigi kiek čia reikia,kad sveikatą,sąnarius suėstum silpna motera,ir,kad paskui ant mano gero MB naują sveikesnę parsivestų ...gun_bandana.gif

pirma ir paskutini mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 01 06, 15:24)
nebuvau isigilinus per kur pirkai? Bet jeigu seimoje kas turi paypal koks skirtumas kas apmoka - tu ar vyras. Jiems svarbu kad apmoka.

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 06, 15:30)
drinks_cheers.gif  jep, jiems visai jokio skirtumo, kas apmoka. Jei reikalauja, užsakymo nr įpaišau, bet dėl skirtingų pavardžių ar pašto adresų dar nebuvo problemų.

jo viskas gerai, jau apmokejo

kazkas prase mazarini.... kol kas niekam nieko nedalinsiu ir nepardavinesiu... po revizijos paskelbsiu sarasa kas lieka
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 06, 19:24)
Kmicic pas mane derejo be proto... Kibirais skyniau... Jie pas mane siltnamyje gulejo ant zemes-nezinojau is kurio galo risti... Pomidoru kekes buvo apkibusios...
Siemet butinai auginsiu. Bet tik 1-2 daigus smile.gif

Su tuo gulėjimu bei rišimu ir aš vagau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 06, 19:39)
kazkas prase mazarini.... kol kas niekam nieko nedalinsiu ir nepardavinesiu... po revizijos paskelbsiu sarasa kas lieka

cia as tikejaus 2-3 sekluciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 01 06, 20:05)
Su tuo gulėjimu bei rišimu ir aš vagau  doh.gif

Ai, as paskui spjoviau ir palikau voliotis ant sieno... nesiskunde irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 06, 19:31)
Saintlinai nepagailesiu, jei nores smile.gif

kaip gali nenorėt, jeigu po nosim tokį vaizdelį pakišo..

Ačiū tau, Asese, kad nors prie kitos foto (Belriccio) parašei, kad neskanūs pasitaikė, nes mirtinai reiktų ir anų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 sausio 2013 - 20:45
Nestveriau-issitraukiau seklas... NA ir ka-turiu 23 rusis aukstaugiu biggrin.gif Nedaug.. dar kelias galiu leisti sau isigyti ax.gif Planuoju apie 40 daigu auginti... Pvz. "zaliuju" tikrai po viena daiga man sociai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 06, 20:54)
NA ir ka-turiu 23 rusis aukstaugiu biggrin.gif  ...Planuoju apie 40 daigu auginti... ...tikrai po viena daiga man sociai bus smile.gif

nu jo, drąsiai gali dar įsigyt 17 pakelių po 10 sėklų, kad po vieną sėkliukę pasisėtum biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 06, 21:03)
nu jo, drąsiai gali dar įsigyt 17 pakelių po 10 sėklų, kad po vieną sėkliukę pasisėtum  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti