Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2013 01 08, 22:22)
Jo mano black cherry irgi siltnamio stoga reme  ax.gif o tu milijonu sakykit buna kur pirkt  g.gif

Ermitaze "Sperli" firmos pirkau anasi metais
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 22:28)
Ermitaze "Sperli" firmos pirkau anasi metais

nu aisku, reiks iki sejos is savo provincijos vaziuot ieskot, man labiau patiktu jei bauhofe ar senukuos butu blush2.gif vis arciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 22:18)
aprasyme yra...o realybej dar nematem balkoniu  mirksiukas.gif  mano turejo but balkoninis, bet uzaugo oj oj oj  doh.gif  vakar tik foto dejau balkonnio  biggrin.gif

Uuuuf, kol suradau foto 10 puslapyje karsta.gif
Nu joooooo, toks visai ne balkoninis, sakyčiau, visai lotuliukas.gif
Tai gal ir AZTEK ir BAJAJA irgi neatitinka aprašymų? g.gif
AZTEK, BAJAJA
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 08, 22:32)
nu aisku, reiks iki sejos is savo provincijos vaziuot ieskot, man labiau patiktu jei bauhofe ar senukuos butu  blush2.gif vis arciau  blush2.gif

senukuose tikrai nebuvo... man senuku asortimentas skurdus pasirode aplamai...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 22:36)
senukuose tikrai nebuvo... man senuku asortimentas skurdus pasirode aplamai...

nu ziuresim kai cia bus g.gif Reiks i Siaulius palekt gal kada, kai isibeges seklu prekyba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 01 08, 22:35)
Uuuuf, kol suradau foto 10 puslapyje karsta.gif
Nu joooooo, toks visai ne balkoninis, sakyčiau, visai  lotuliukas.gif
Tai gal ir AZTEK ir BAJAJA irgi neatitinka aprašymų?  g.gif
AZTEK, BAJAJA

atitinka mirksiukas.gif Aztek ypac maziukas... Bajaja krumas didesnis, o pomidorai mazesni, pas mane vazone visai nedidelis tas krumelis buvo, o pas teta siltnamyje tai 2 didesnis, gal net kokie 70-80cm
mano Aztek
mano Bajaja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 sausio 2013 - 23:02
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 22:18)
aprasyme yra...o realybej dar nematem balkoniu  mirksiukas.gif   mano turejo but balkoninis, bet uzaugo oj oj oj  doh.gif  vakar tik foto dejau balkonnio  biggrin.gif
Papildyta:

o kas jam gali nutikt pasalus? tipo zusta viskas? Nezinau ar mano seasolis ne sandeliuka  blush2.gif  jei vyras neparnese i rusi, tai irgi bus susales...

Nežinau kas ten būna, gal koncentracija pakinta ir savybės. Nesiteiravau kas ten su tuo Seasoliu buvo tik atsiliepimus mačiau g.gif Dažniausiai ant trąšų būna parašyta kokioje temp rekomenduojama ir kokioje nerekomenduojama laikyti, tai gal įtakos ir turi savybėms g.gif Man tai pavyzdžiui yra skirtumas kur valgyt šviežias braškes kur šaldytas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 sausio 2013 - 22:46
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 08, 22:45)
Man tai pavyzdžiui yra skirtumas kur valgyt šviežias braškes kur šaldytas  unsure.gif

nu cia ne tas pats smile.gif... blogiausai kas gali atsitikti, nebut juokios naudos is jo, jei zus mineralai kokie...
P.S. braskias valgau tik sveizias ir nepertrintas, kitokias nepripazistu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 08, 22:54)
nu cia ne tas pats smile.gif... blogiausai kas gali atsitikti, nebut juokios naudos is jo, jei zus mineralai kokie...
P.S. braskias valgau tik sveizias ir nepertrintas, kitokias nepripazistu schmoll.gif

Tai aš ir manau, kad gali nebūti naudos arba ji bus maža. Nesu chemijos žinovė tai tikrai negaliu ginčytis ar galima šaldyti trąšas ar ne blush2.gif kiek paskaitau ką rašo ant skystų trąšų tai minusinėje nemačiau, jog kurias rekomenduotų laikyti... Aš stengiuosi trąšų nepalikti minusinėje temperatūroje.

Kaip ne tas pats, gi augalam taps neskanios jei pašals tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
idomu, o kaip su zemem... nes jos tia tikrai pas mane sandeliuke g.gif
Atsakyti
Ant skystų būna perspėjimas, kad po užšalimo atitirpusias galima sëkmingai naudoti toliau. Specialiai nesiūlo, bet sandëliuojant visko pasitaiko. Jei nėra tokio perspėjimo, tuomet nelabai vartotinos.

Susiradau tech reikalavimus:
do not store for long periods at -10°C - 40°C.

Tai, kiek ilgai negalima, ir neaišku. Jau net ir pamiršau, ar Kaune buvo ilgai žemiau -10C g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 08, 20:56)
Užtataigi biggrin.gif
Gaudvile,per ramu temoj pasidarė ?Taika ir ramybė pabodo mirksiukas.gif ?

Kalbant apie tas arbatas,tai gal kam aktualu:PowerFeed eurogėlėse per pusę pigiau parduoda.Aš tai dar vasarą šitais Saintlinos reklamuotais preparatais apsirūpinau,kad visokiom nesąmonėm daigų nenarkašint.

noreciau as tu trasu jei kas uzsakinesit jungciausi , vilnius ax.gif

QUOTE(Asese @ 2013 01 08, 21:03)
O kur tas kioskelis? Ryt važiuoju, prasukčiau  ax.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti