Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 11:31)
O iš estų galima mokėti pavedimu, ar ten labai daug nuskaitys už pavedimą?
Juk, jei neturiu kreditinės, negaliu atsiskaityti paypal  blush2.gif ?

sitos dalies dar nezinau... cia jau paliksiu vyrui(jis turi PayPal), jei patvirtins mano uzsakyma, nes dar laisko negavau...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 12:15)
vakar nakti bebludidama pamaciau, kad mano norimo mazarini(EX isgirto) liko tik 1 vnt.... tai uzsakima dariau po 2 nakties  blink.gif

Tai tu užsisakei tik vieną veislę?
O dėl Mazarini, tai galėjai man anksčiau parašyt, gi žinojai, kad turiu, gruodžio mėnesį buvau gavusi nemažai prašymų, šiuo metu jau iki nulio išdalinau šitas "stebuklingas" sėklas..
Atsakyti
Aš gal turiu Mazarinių kelias atliekamas, bet tik už poros savaičių galėsiu pažiūrėt, aukštai ir giliai turiu padėjus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 11:34)
sitos dalies dar nezinau... cia jau paliksiu vyrui(jis turi PayPal), jei patvirtins mano uzsakyma, nes dar laisko negavau...

Tai jei tik tų Mazarinių sakeisi, gali atšaukt užsakymą - surasiu jų Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 05, 11:35)
Tai tu užsisakei tik vieną veislę?
O dėl Mazarini, tai galėjai man anksčiau parašyt, gi žinojai, kad turiu, gruodžio mėnesį buvau gavusi nemažai prašymų, šiuo metu jau iki nulio išdalinau šitas "stebuklingas" sėklas..

as jau pastebejau, kai tu buvai issidalinus, kazkaip to fakto kad dalinai nemaciau blush2.gif

QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 11:38)
Aš gal turiu Mazarinių kelias atliekamas, bet tik už poros savaičių galėsiu pažiūrėt, aukštai ir giliai  turiu padėjus  4u.gif
Papildyta:

Tai jei tik tų Mazarinių sakeisi, gali atšaukt užsakymą - surasiu jų Tau  4u.gif

kadangi buvo gaila moketi 7eur uz kelis pomidorus, tai uzsakiau daug beleko biggrin.gif
Tiesa man dar "sprut slivka' reikejo ir juodo princo (praktiskai del siu 3 dariau uzsakima)
Taigi, jei mazarini bus patvirtintas(nes juo vis dar rodo 1 vnt, keistai g.gif ), tai jau neatsaukinesiu...
bet jei jo nebus blink.gif atsauksiu ir uzsakinesiu is naujo... iskart dar pora merginu prijungus(bet ne daugiau 2 ir Kauneciu), jei bus norinciu.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 11:47)
as jau pastebejau, kai tu buvai issidalinus, kazkaip to fakto kad dalinai nemaciau blush2.gif
kadangi buvo gaila moketi 7eur uz kelis pomidorus, tai uzsakiau daug beleko  biggrin.gif 
Tiesa man dar "sprut slivka' reikejo  ir juodo princo (praktiskai del siu 3 dariau uzsakima)
Taigi, jei mazarini bus patvirtintas(nes juo vis dar rodo 1 vnt, keistai g.gif ), tai jau neatsaukinesiu...
bet jei jo nebus  blink.gif  atsauksiu ir uzsakinesiu is naujo... iskart dar pora merginu prijungus(bet ne daugiau 2 ir Kauneciu), jei bus norinciu.

Aš norėčiau tų kur ant sniego auga smile.gif Gal priglaustum, tik ne iš Kauno aš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 11:49)
Aš norėčiau tų kur ant sniego auga smile.gif Gal priglaustum, tik ne iš Kauno aš  unsure.gif

tu neskubek, viskas jauciu paaiskes pirmadieni, nes savaitgali tikrai nieks man nepatirtins uzsakymo
o is kokio miesto? esme ta, kad as jau siuntineti nenoriu, Kaune galiu ir isvezioti, nesunku... bet su pastu kazkaip nedraugauju blush2.gif Juolabiau paprastu... bent jau as negaunu jei kas ka gero man siuncia verysad.gif (pvz. buvau laimejus "zalios stoteles" nuolaidu kortele ir kas is to, issiunte paprastu pastu...tiek as ja ir maciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 11:57)
tu neskubek, viskas jauciu paaiskes pirmadieni, nes savaitgali tikrai nieks man nepatirtins uzsakymo
o is kokio miesto?  esme ta, kad as jau siuntineti nenoriu, Kaune galiu ir isvezioti, nesunku... bet su pastu kazkaip nedraugauju  blush2.gif  Juolabiau paprastu... bent jau as negaunu jei kas ka gero man siuncia  verysad.gif  (pvz. buvau laimejus "zalios stoteles" nuolaidu kortele ir kas is to, issiunte paprastu pastu...tiek as ja ir maciau  doh.gif

Aš nelabai iš miesto, iš Žemaitijos miestuko smile.gif
Bet jei ką, sutarsim, per sesę perduočiau Mazarinius ir ji paimtų mano smile.gif Ji netoli Kauno, Karmėlavoj.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 05, 12:00)
Aš nelabai iš miesto, iš Žemaitijos miestuko  smile.gif
Bet jei ką, sutarsim, per sesę perduočiau Mazarinius ir ji paimtų mano smile.gif Ji netoli Kauno, Karmėlavoj.

o Ok, Karmelava tinka biggrin.gif o tie ant sniego cia kas(pavadinimas)?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 12:02)
o Ok, Karmelava tinka  biggrin.gif  o tie ant sniego cia kas(pavadinimas)?

Viena ranka prie kompo, kita ir tvarkausi, ir valgyt verdu 4u.gif
Pavadinime kažkas su sniegu buvo, dabar nepamenu tiksliai. Jei ką, surasiu nuorodą, atseit ankstyvi smile.gif Gal dar kokių super duper ankstyvų rasčiau smile.gif
Atsakyti
Mergaitės gal kuri auginot "Gordost` Sibiri"-avietiniai pomidorai ? šiais metais taip užsimaniau avietinių,bet va niekada nebandžius,kaži kuri veislė būtų derlingesnė,ir iš vis ar tokių sėklų būna pirkt.
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2013 01 04, 22:49)
Laiske yra nurodytas el.pasto adresas, tai jei gerai supratau, ji turiu irasyti savame PayPal kartu su suma ir testi pirkima  blush2.gif
P.S. atsiprasau uz temos tersima  blush2.gif

Taip 4u.gif

Reikes sumoketi uz tarptautini pavedima... Jis nemazas.. Ar ne keliasdesimt litu g.gif
Atsakyti

DNB banke būtų 70, kitur, manau, labai labai panašiai.
Pas estukus geros kainos ir asortimentas, bet siuntimas brangokas.
Atsakyti