Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

mane tai suglumino tas daigu "narkasinimas"
pernai kiek buvo kalbeta tai buvo siulomos uzpilai digeliu nuoviro (ne raugo), medaus laistymas ir biohumuso arbatele, bukite geros paprotinkite Seasol tai ir yra biohumusas?
as pasimeciau del tu daigu "primaitinimo" rimtai, cia snekate apie trasas, bet as nepamenu kur tai aptarete verysad.gif
Gal galite bent priminti mazdaug kada buvo kalbeta-as pati pasiieskociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 13:11)
keles seklytes gi nieks nedraudzia ikisti i zeme wink.gif. Pagrindine seja ir as jauciu itk kovo gale darysiu... Siltnamyje visvien dar kokiu ridikeliu derliu noresiu nurauti pries pomidorus

Tai taip ir reiks padaryt, einant namo parsinešt grumztą, rytoj pasodint vieną sėklikę biggrin.gif
Mano pirma sėja sausio 20d. numatyta, tai dar net žemių neturiu.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 09, 13:17)
pernai kiek buvo kalbeta tai buvo siulomos uzpilai digeliu nuoviro (ne raugo), medaus laistymas ir biohumuso arbatele, bukite geros paprotinkite Seasol tai ir yra biohumusas?
as pasimeciau del tu daigu "primaitinimo" rimtai, cia snekate apie trasas, bet as nepamenu kur tai aptarete verysad.gif
Gal galite bent priminti mazdaug kada buvo kalbeta-as pati pasiieskociau blush2.gif

ta Powerdfeed tai jau vasara, kaip trasos merginos naudojo... seasoli, tai persodinant, saknu sistema tipo geriau vistosi
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 09, 14:17)

praeitais metais aptarineta buvo, siemet diskusijos kiek skaitau dar nevyko, nes ir ankstoka apie tresimus kalbet, dar net ir set ankstoooooka biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos, nes mane tai jau panika imti pradeda ohmy.gif

Tany tas minetas seasolis tresimui?
mane tai domina toks preparatas kuri pernai man rekomendavai,
http://www.miskui.lt...--biofungicidas
cia jis nuo ligu, maro berods ir nuo ziedu nukritimo blush2.gif

Jezus tu Marija ir vel as panikuoti pradedu doh.gif

Matuke, zinau, kad seti dar ankstoka siltnaminius ax.gif , svaitgali sesiu tik balkoninius ankstyvan derliui, uzsivelinau biski tai laukiu palankios menulio fazes ax.gif
pernai sejau net pries pat pat Kaledas, tai labai pasiteisino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 12:38)
nu ka prasideda naujas sezonas  thumbup.gif
is 5 seklyciu, 4 jau islindo  biggrin.gif

wub.gif per tokius vaizdus galiu nebeištvert iki sausio 20 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 13:00)
manau inetu neverta uzsakineti, jei nori siemet gaut smile.gif... pas juos problema su pristatymu... galvoju ar saintina aplamai gavo ar ne g.gif

gavau smile.gif Bet ne pastu, o galu gale atveze i rankas atidave. Bet kazkaip laabai ilgai uztruko viskas doh.gif Nebenoreciau darkart uzsakinet.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 09, 13:47)
Aciu merginos, nes mane tai jau panika imti pradeda ohmy.gif

Tany tas minetas seasolis tresimui?
mane tai domina toks preparatas kuri pernai man rekomendavai,
http://www.miskui.lt...--biofungicidas
cia jis nuo ligu, maro berods ir nuo ziedu nukritimo blush2.gif

Jezus tu Marija ir vel as panikuoti pradedu doh.gif

Matuke, zinau, kad seti dar ankstoka siltnaminius ax.gif , svaitgali sesiu tik balkoninius ankstyvan derliui, uzsivelinau biski tai laukiu palankios menulio fazes ax.gif
pernai sejau net pries pat pat Kaledas, tai labai pasiteisino blush2.gif

sitas nuo ligu, kur linka idejai...o seasolis, klausk saintinos ji labiau zino... sakyciau cia labiau stimuliatorius nei trasos g.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 09, 13:52)
wub.gif per tokius vaizdus galiu nebeištvert iki sausio 20  schmoll.gif

istversi, kas cia beliko mirksiukas.gif
Papildyta:
prizadu iki sausio 20 daugiau juokiu vaizdu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 sausio 2013 - 14:01
QUOTE(*Inga:) @ 2013 01 09, 13:29)
Prekiauja sėklomis...nagi nagi, prašom plačiau.
Ar tik savomis  lotuliukas.gif

ir iš po skverno g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laimulė @ 2013 01 09, 14:27)
ir iš po skverno  g.gif  blink.gif

kas cia ko beprikiautu is po skverno, nepatarciau skelbti viesai... jei dar norit is jo ka nors nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 13:59)
o seasolis, klausk saintinos ji labiau zino... sakyciau cia labiau stimuliatorius nei trasos g.gif

taip, tu teisi, Seasol - naturalus augimo stimuliatorius smile.gif
Man Seasolio ir Powerfeedo tandemas - superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 01 09, 12:02)
Polikarbonatui tai nepakenks, bet karkasui (metalui) gali . Man taip vyras sakė, nes pas mus karkasas yra iš cinkuoto plieno. Teko paklausyti irsusilaikyti nuo sieros dūminimo. Gal čia ne visai ta tema. Tai pridėsiu - POMIDORAI AUGS NEDŪMINTAME ŠILTNAMYJE.

Supratau, tada dumšaškė atkrenta smile.gif Kad augs tie pomidorai, tai tikiu, bet ar ligos jų nepuls, kai visos pernykščios zorazos išgyvens, tai klausimas cool.gif

QUOTE(RZK @ 2013 01 09, 13:00)
*Galima dezinfekuoti purškiant vario sulfato (mėlyn. akmenėlio liaudiškai )  , žalio muilo tirpalu , jie leidžiami net ekologiniuose ūkiuose .
**Tiesa , labai peikiamas čia buvo MALINOWY HENRIKA .Pas mane šiltnamy jis tikrai beskonis buvo ir nekaip augo , bet lauke kaip kitas pomidoras - augo puikiai , nesirgo , kai visi jau buvo nuo maro parudę , ir turėjo puikų švelnų skonį . Tiesa , jie labai aukšti , teko vis atramas didint.

* tai gal tie ekologiški kažkaip nesureguos neigiamai su polikarbonatine danga ar metaline konstrukcija g.gif
**nu va, o aš šiemet galvojau jį pasisėsiu, nes pernai taip ir neteko paragaut...

QUOTE(Ausma @ 2013 01 09, 13:26)
Vyriškis savomis sėklomis taip pat prekiauja tik "iš po skverno" verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Nu tikras deficitas tos rusiškos sėklos tuoj pasidarys biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2013 01 09, 13:38)
nu ka prasideda naujas sezonas  thumbup.gif
is 5 seklyciu, 4 jau islindo  biggrin.gif

štai ir pirmieji daigeliai temoj jau pasirodė bigsmile.gif nu super thumbup.gif jūs panos duodat biggrin.gif
Atsakyti