Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 09, 17:49)
as manau pilnai pakaks
.

Ačiūūū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 09, 17:08)
mano padruskes 4 is 4

user posted image

Vaizdelis thumbup.gif Labai pasiilgau žalumos biggrin.gif O kokias čia veisles sėjai taip anksti?
Atsakyti
auginau Brutus, pomidorai tikrai buvo ispudingi, bet kad aplipes krumas buvo tai nepasakyciau unsure.gif , bet pagal derlinguma i mane neziurek nes,
1. Pernai pirmi metai auginimo ir derlius tikrai ne faktas, kad butu toks pat kaip pas senbuves
2. kas man daug is stambiavaisiu-kitoms tai snypstas irnesakyk.gif

Bet man patiko-siemet vel auginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 09, 18:02)
auginau Brutus, pomidorai tikrai buvo ispudingi, bet kad aplipes krumas buvo tai nepasakyciau unsure.gif , bet pagal derlinguma i mane neziurek nes,
1. Pernai pirmi metai auginimo ir derlius tikrai ne faktas, kad butu toks pat kaip pas senbuves
2. kas man daug is stambiavaisiu-kitoms tai snypstas irnesakyk.gif

Bet man patiko-siemet vel auginsiu ax.gif

O jie tokie prie sausesnių? Skonis koks maždaug ju? Pabandysiu pora daigų, supersteak h irgi tiek pat. dar norisi visokio velnio. Sąrašą jau net susidariau doh.gif Prisiskaitau čia ir va kas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, kadangi vienoj temoj vyko karsta diskusija del uzsakymu grupavimosi, tai atnesu cia zinias....gal kam pravers wink.gif
QUOTE(Aga @ 2013 01 09, 16:18)
Administratorė, patvirtino, kad Jūsų sukurtą temą augalų pirkimui be tarpininkių ir mokesčio už tarpininkavimą, kad Jums  būtų pigiau siųsti - patvirtins, galite kurti temą ŠIAME skyrelyje
P.S. Tik pirmoje žinutėje nurodykite, kas kursite temą, kad jokio tarpininkavimo už pinigus, tik siuntimo išlaidų pasidalinimas.

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 17:48)
pas mane siandien jau 3 val dienos vos ne patamsis buvo  g.gif  dabar jau naktis...
violeta, o tu sukioji daigus, kad jie tokie tiesus?

siaip nesukioju,tik pries pora dienu pernesiau ant pietines palanges.tai snd diena tokia apniukusi,o siaip iki puses penkiu buna sviesu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 sausio 2013 - 17:30
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 09, 17:22)
siaip nesukioju,tik pries pora dienu pernesiau ant pietines palanges.

netikiu blink.gif negauna apsvietimo, nesukiuoji ir tiesus blink.gif Mano siandien 3 dienos jau praktiskai atsigule vargsiukai, extra keliavo po lempa, issitiesino...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 18:31)
netikiu  blink.gif  negauna apsvietimo, nesukiuoji ir tiesus  blink.gif    Mano siandien 3 dienos jau praktiskai atsigule vargsiukai, extra keliavo po lempa, issitiesino...

ar tavo Vilma pomidorai ?ar kokie kiti?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 09, 17:37)
ar tavo Vilma pomidorai ?ar kokie  kiti?

Aztek
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 09, 18:38)

tada viskas aisku jie visai kitokie,o Vilma teuzauga iki rudens lotuliukas.gif per gero vyro sprindi lotuliukas.gif .,todel jie ie nesigula :lotuliukas:As turiu 3 betaliux tos pacios dienos sejos , tai jie daugiau pastype.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 sausio 2013 - 17:42
Eurogėlės nedirba, galit neieškot Powerfeed'o. Jų psl akcija matyt nuo rudens tupi ir visus erzina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 sausio 2013 - 17:45
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 09, 17:45)
Eurogėlės nedirba, galit neieškot Powerfeed'o. Jų psl akcija matyt nuo rudens tupi ir visus erzina tongue.gif

taip ir maniau blush2.gif bandziau dar siandien skambinti, tai telefonas atjungtas
P.S. Aciu uz naujienas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 sausio 2013 - 17:56