QUOTE(matuke @ 2013 01 09, 22:34)
joa, sausi visi tinka, pvz Penis, Guliveris , Roma VF
Papildyta:
siuos is anu metu esu pasizymejusi kaip NORIU
tik neuzakcentavau kad tinka vazonuose
tai jeigu uzsakinesit, ir situ man reikes
Skaitau skaitau, dedu viska i galva, seklu prisirinkau is visur, ale kai pasiziuriu pro langa ir pamatau savo suluzusi nuo audros siltnami, verkti norisi

Ar tik nereikes lauke viska sodinti
Man toks klausimas iskilo, radau pas tevukus nuo seno durpinius vazonelius, pamenu senai i juos sodindavo, po to tiesiai i zeme kisdavo, bet dabar kiek skaitau, kiek filmuku ziuriu, nugi mazi jie labai, vadinasi netinka? Mesti lauk? toks gal ir vaikiskas klausimas, i ka jus sodinat, ar perkat tuos indus,tai kokius? Ar renkat per ziema nuo visokiu grietiniu ir pan.? Ne karto neesu pati daigus auginusi, del to ir klausimu tokiu kyla. Zinau, kad geriau i nepersvieciamus sodinti, tai i kokius tada, apsvieskit neismanele

Nes as jau irgi naktim pradedu nemiegoti, su ta mintim guluosi, su ta pacia keliuosi
Cia jau klausimas buvo uzduotas, apie zeme seklu sodinimui, viena pav.maciau, o i kokias dar galima sodinti, nes as buvau jau tu zemiu ieskoti

ir butent tokiu neradau. I ka reiktu atkreipti demesi, kas turetu buti parasyta, sorry, suprantu, kad klausimai blondiniski, ale man tai tamsus miskas

( is darzo zemiu tikrai neprikasiu, nes nieko gero ten, dar pati tos sliekines neuzveisiau, belieka pirktine).