Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 09, 20:10)
Bajaja neauginsiu as... neskanus visai schmoll.gif  Matuke, jei kazkaip pasiimtum seklas, galiu kelias vaikams duoti "Detskij Sladkij" mirksiukas.gif Be proto gausiai derejo doh.gif Skanus, saldus...
Tokie:
user posted image

bigsmile.gif ir veeeel... verysad.gif reikia iki sejos ko gero sleptis blush2.gif noreciau nors vieno pas Kristupa siltnamin unsure.gif Gaila kai lankausi Baltarusijoj nebuna seklu pirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 sausio 2013 - 22:00
Sveikos,
ką patartumėt dėl pomidorų džiovinimui. Kokie labiau tiktų? įsivaizduoju, kad turėtų būti nelabai vandeningi g.gif Gal kas turit patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2013 01 09, 23:05)
Sveikos,
ką patartumėt dėl pomidorų džiovinimui. Kokie labiau tiktų? įsivaizduoju, kad turėtų būti nelabai vandeningi g.gif  Gal kas turit  patirties smile.gif

joa, sausi visi tinka, pvz Penis, Guliveris , Roma VF mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 09, 21:10)

Matuke, jei kazkaip pasiimtum seklas, galiu kelias vaikams duoti "Detskij Sladkij" mirksiukas.gif Be proto gausiai derejo doh.gif Skanus, saldus...
Tokie:
user posted image

siuos is anu metu esu pasizymejusi kaip NORIU biggrin.gif
tik neuzakcentavau kad tinka vazonuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 09, 22:34)
siuos is anu metu esu pasizymejusi kaip NORIU  biggrin.gif
tik neuzakcentavau kad tinka vazonuose  bigsmile.gif

Gal turit?
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 09, 21:57)
bigsmile.gif ir veeeel... verysad.gif reikia iki sejos ko gero sleptis  blush2.gif

Aš irgi eisiu slėptis, nes čia kuo toliau tuo didesnė karštinė ir vis įmeta kokių "perliukų" doh.gif
Atsakyti
Nu psio, vasara varysiu seklu pardes ieskot kai lankysiuos Baltarusijoj... pribaiget mane su tais groziais doh.gif Galesit sarasiuka daryt tongue.gif parvesiu ka rasiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 sausio 2013 - 22:38

Ot nezinau... nes pas mane augo siltnamyje ir tooooks krumas doh.gif Vaisiu milijonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 09, 22:49)
Ot nezinau... nes pas mane augo siltnamyje ir tooooks krumas doh.gif  Vaisiu milijonas bigsmile.gif

cic, gana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maitinti ir erzinti draudziama hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 sausio 2013 - 22:51
joa, sausi visi tinka, pvz Penis, Guliveris , Roma VF  mirksiukas.gif
Papildyta:

tai jeigu uzsakinesit, ir situ man reikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Skaitau skaitau, dedu viska i galva, seklu prisirinkau is visur, ale kai pasiziuriu pro langa ir pamatau savo suluzusi nuo audros siltnami, verkti norisi doh.gif Ar tik nereikes lauke viska sodinti biggrin.gif

Man toks klausimas iskilo, radau pas tevukus nuo seno durpinius vazonelius, pamenu senai i juos sodindavo, po to tiesiai i zeme kisdavo, bet dabar kiek skaitau, kiek filmuku ziuriu, nugi mazi jie labai, vadinasi netinka? Mesti lauk? toks gal ir vaikiskas klausimas, i ka jus sodinat, ar perkat tuos indus,tai kokius? Ar renkat per ziema nuo visokiu grietiniu ir pan.? Ne karto neesu pati daigus auginusi, del to ir klausimu tokiu kyla. Zinau, kad geriau i nepersvieciamus sodinti, tai i kokius tada, apsvieskit neismanele blush2.gif Nes as jau irgi naktim pradedu nemiegoti, su ta mintim guluosi, su ta pacia keliuosi biggrin.gif
Cia jau klausimas buvo uzduotas, apie zeme seklu sodinimui, viena pav.maciau, o i kokias dar galima sodinti, nes as buvau jau tu zemiu ieskoti lotuliukas.gif ir butent tokiu neradau. I ka reiktu atkreipti demesi, kas turetu buti parasyta, sorry, suprantu, kad klausimai blondiniski, ale man tai tamsus miskas doh.gif ( is darzo zemiu tikrai neprikasiu, nes nieko gero ten, dar pati tos sliekines neuzveisiau, belieka pirktine).
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 09, 23:49)
Ot nezinau... nes pas mane augo siltnamyje ir tooooks krumas doh.gif  Vaisiu milijonas bigsmile.gif

prasivalom AZ hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 09, 23:51)
tai jeigu uzsakinesit, ir situ man reikes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Skaitau skaitau, dedu viska i galva, seklu prisirinkau is visur, ale kai pasiziuriu pro langa ir pamatau savo suluzusi nuo audros siltnami, verkti norisi  doh.gif Ar tik nereikes lauke viska sodinti  biggrin.gif

Man toks klausimas iskilo, radau pas tevukus nuo seno durpinius vazonelius

durpiniai levi schmoll.gif
as tai i tokius gal puses litro vazonelius ispikiuoju na tokius kaip pavasari kokiosnors ten naslaites parsidavineja , tokio plono plastiko rudo arba juodo. senukuose ir ermitaze tikrai ju rasi
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 09, 23:03)
as tai i tokius gal puses litro vazonelius ispikiuoju na tokius kaip pavasari kokiosnors ten  naslaites parsidavineja , tokio plono plastiko rudo arba juodo. senukuose ir ermitaze tikrai ju rasi

as irgi i tokius, maxej, norfoj buna, kai akcijos is vis papigiai ax.gif vienais metais susiperki ir uztenka ilgam ax.gif
Papildyta:
Jo cia greit reiks prieraso: "Silpnu nervu moteriskems patartina iki geguzes men nesirodyt" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 09, 23:03)

durpiniai levi  schmoll.gif
as tai i tokius gal puses litro vazonelius ispikiuoju na tokius kaip pavasari kokiosnors ten  naslaites parsidavineja , tokio plono plastiko rudo arba juodo. senukuose ir ermitaze tikrai ju rasi

QUOTE(Ingaja @ 2013 01 09, 23:17)
as irgi i tokius, maxej, norfoj buna, kai akcijos is vis papigiai  ax.gif vienais metais susiperki ir uztenka ilgam  ax.gif
Papildyta:
Jo cia greit reiks prieraso: "Silpnu nervu moteriskems patartina iki geguzes men nesirodyt" hihihi.gif

Ot aciu, vienas klausimas atkrito, dar gal kas del tu zemiu pakomentuos 4u.gif

Tai kad ir stipriu nervu budama, susirgti gali, ir tuos nervus pagadinti, man jau nebetoli blink.gif O jei nesirodyti, tai dar blogiau, tada tikrai begalvodamos primastytume butu ir nebutu dalyku doh.gif
Atsakyti