Po kurio laiko mūsų dėžutė su spurgomis atrodo taip:
Vaikas įkišęs nosį į išmanųjį, o aš ištiesusi kojas mėgaujuos ramybe, žaluma ir doroju likusias spurgas
Būtų galima palikt užrašą "Čia buvo spurgos"
Kaip gera tiesiog nieko neveikt

O širdyje liūdna liūdna, nes laikrodis skaičiuoja paskutines mūsų buvimo Berlyne valandas

Norime dar nusipirkt kažką kelionei užkąst, tad tenka judėt, nes parduotuvės pas vokiečius, kaip žinia, ilgai nedirba

Tiesa, mačiau Netto netoli TV bokšto dirba iki 22 val., tas mane labai nustebino
Papildyta:
Atgal nusprendžiame važiuoti iš kitos stotelės, tad vėl žemėlapio pagalba ieškome kelio

Praeiname Šv. Bonifacijaus bažnyčią:
Prisimenu, kaip Jūsų Didenybė pasakojo apie stebuklingą kebabų kioskelį, tai ir aš beeidama dėstau sūnui apie tą stebuklą

"Kažkur šiame rajone, sūneli, yra toks kebabų kioskelis, prie kurio dieną naktį eilė nutįsusi"

Pasukam už kampo ir prieš akis išnyra eilė

Iškart suprantu, kad čia ir yra tas garsusis kioskelis
Išties būtų įdomu paragaut, kokį stebuklą ten parduoda, bet laiko tai mes tikrai neturim

O ir nealkani

Gal kada nors paragausim, kai man nebus gaila valandos ar dviejų praleist eilėje
Lipame į savo geltonąjį draugą:
Metro šįkart važinėjomės daugiausiai, kai tuo tarpu pernai jo nei karto neprireikė. Užeiname į parduotuvę, tada į viešbutį pasiimt lagaminų ir važiuojame iki Zoologijos sodo, nuo kurio iki autobusų stoties mus nuveš autobusas. Vakarėja, su gailesčiu žiūriu į Kaizerio Vilhelmo atminimo bažnyčią

Jau antrą kartą jos nepasiseka pamatyt

Restauracija užtruko, planuojama darbų pabaiga vis atidedama. Matosi tik pati viršūnė neuždengta:
Sakiau, jei gruodį vis dar bus restauruojama, verksiu
Į stotį nuvažiuojam sėkmingai. Atvažiuoja mūsų geltonasis busiukas, įlaipinimo metu kyla konfliktas tarp vairuotojo ir dviejų girtų lenkų

Anie baisiai nori važiuot, o vairuotojas nesiruošia jų tokios būklės įleist į autobusą

Ir šaunuolis, pagarba jam

Išgelbėjo visus likusius keleivius nuo nemalonios kelionės

Per tuos du ponus stotį paliekame vėliau nei turėtumėm. Važiuojame sutemų apgaubtu miestu, aš akimis ryju paskutinius miesto vaizdus

Mintyse šįkart atsisveikinu kiek kitaip: "Bis bald, Berlin"
Papildyta:
QUOTE(Ingel @ 2013 09 19, 12:49)
Aš norėčiau šiltuoju metu, nes dienos ilgesnes ir paslampinėt laiko daugiau gaunas.
Ir šiaip maloniau vaikščiot, kai šilta