Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

QUOTE(FLEXE @ 2013 08 17, 12:21)
vienas I darza, kitas su aukle...nuo rugsejo ir Domukas prades I darza eiti...

ale kiesta darbe sedet po 4 metu pertraukos...net nzn ar dziaugiuosi ar ne smile.gif

mes ir abu į daržą leisim. Nuo kitos savaitės. užrašėm į vieną grupę, tai labai įdomu, kas iš to išeis... didžioji nori kaip ir, džiaugiasi, kad su broliu eis. o mano pipiras mažasis jau sriūbauja, kad nenori daržan... sad.gif

aš ir pernai viena koja jau dirbau, visai gerai atskirai nuo vaikų pabūt buvo kartais. o šiemet nenoriu visiškai niekur eit ir nė galvot apie darbą... blush2.gif
Atsakyti
Saulytę, Tautvyduką ir Gediminą su antraisiais gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma_ma @ 2013 08 19, 08:18)
mes ir abu į daržą leisim. Nuo kitos savaitės. užrašėm į vieną grupę, tai labai įdomu, kas iš to išeis... didžioji nori kaip ir, džiaugiasi, kad su broliu eis. o mano pipiras mažasis jau sriūbauja, kad nenori daržan... sad.gif

aš ir pernai viena koja jau dirbau, visai gerai atskirai nuo vaikų pabūt buvo kartais. o šiemet nenoriu visiškai niekur eit ir nė galvot apie darbą...  blush2.gif

Į vieną grupę? gi amžius skiriasi...nors aš gal nenorėčiau į vieną grupę, nes mušasi žalčiukai smile.gif
Atsakyti
va je kaip senai cia bebuvau....gimtadieniu virtine pruze ko nespejom pasveikinti tai puolu su balionais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sedziu va naktineju ir galvoju kaip ta zuiki I darziuka leisiu va je kas ja ten sugaudis. kandzilka nepraleidzia progos kam ikasti, ismes mus jauciu is darzo net rugsejui neipusejus.

na ruduo arteja grisim I supermamas tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus, sveikinu ko nepasveikinau, aha dabar ramiau jau gal grisim paplotkavot biggrin.gif
net negaliu pagalvot tokius maziukus i darza, nu kam reikia tai reikia, nieko nepadarysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 30 rugpjūčio 2013 - 12:29
Sveikos kaip retai dabar cia uzeinu.. Aciu uz sveikinimus mano Milaniukuj wub.gif nesitikejau. Sveikinam ir mes nors ir paveluotai visus jubiliatus ir jubiliates wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif

na kaip pirma diena darzelyje? mums visai gerai, net pusryciu per mazai buvo, paprase dar koses smile.gif snd dar nepalikau vieno, bet ryt bandysim...
Atsakyti
ir mes ir mes buvome darzelyje porai valandeliu, pietukus pavalgem ant puoduko padarem, pazaidem, su berniuku I atlapus del zaisliuko susikibom ir pietu miego namo vaziavom. smagu buvo ziureti kaip savarankiskai ir tuo paciu kolektyviskai vaikas elgesi. na tikekimes taip ir toliau, tik va kaip ji ten miegos tai jau klausimas lovytes be borteliu -bijau kad duosis po miegamaji ir nieks ten nemiegos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 09 02, 15:02)
ir mes ir mes buvome darzelyje porai valandeliu, pietukus pavalgem ant puoduko padarem, pazaidem, su berniuku I atlapus del zaisliuko susikibom ir pietu miego namo vaziavom. smagu buvo ziureti kaip savarankiskai ir tuo paciu kolektyviskai vaikas elgesi. na tikekimes taip ir toliau, tik va kaip ji ten miegos tai jau klausimas lovytes be borteliu -bijau kad duosis po miegamaji ir nieks ten nemiegos  ax.gif

Saunu kad taip, oi tos aukletojos sutvarkys juos, cia namuose jie neklauso biggrin.gif
Flexe taip ir toliau kad sektusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 09 03, 14:53)
Flexe taip ir toliau kad sektusi thumbup.gif

nesiseka...antras rytas tragiškas...Domas jau namie pradeda skandalinti...net aprengti reikia jėgos ir kantrybės...ir auklėtoja išplėšia jį iš rankų...širdį skaudą klykiantį paliekant unsure.gif
Atsakyti
kaip aukletoja issireiske uzeina debesiukai-reikia mamos ir namo :-) , paemiau dar pries miegeli, bijau perspausti, paskiau nebenores eiti visai.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 09 13, 15:12)
kaip aukletoja issireiske uzeina debesiukai-reikia mamos ir namo :-) , paemiau dar pries miegeli, bijau perspausti, paskiau nebenores eiti visai.

Gal apsipras ax.gif nes siap nepabegiosi gi.
Atsakyti