Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2013 01 11, 10:58)

Laumėne,kaip einasi?Aš vakar svėriausi.Tik du kg susigrąžinau per pajiedimo švenčių maratoną. karsta.gif

Einasi visai neblogai, per dvi dienas -1,1 kg thumbup.gif Suku lanką dar po 20 min 2 kartus dienoje ir va važiuosiu sukimosi diską pasiimti, užsisakiau, tai jau gavau sms kad parduotuvėje yra thumbup.gif Manau pavyks susigrąžinti savo buvusias linijas rolleyes.gif
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 11, 11:26)

Saunuoles svorio metikes 4u.gif  Mano tai valia auksine pasidare, kasdien joga darau, liko apie 5 kg iki saves tikrosios as.. wub.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 11, 12:26)
kasdien joga darau

Na tu irgi šaunuolė.

o remontai gal jau į pabaigą?
QUOTE(Upjora @ 2013 01 11, 12:40)
Visi "sportai"

Tai vis tiek sportai mirksiukas.gif Aš tai labai mažai judu, vis bandau susikaupti, prisiruošti, bet turbūt taip ir liks, kad geriau mažiau ėsiu biggrin.gif nors sportuoti ne dėl svorio reikėtų, dėl sveikatos labiau ax.gif
Atsakyti
Labas mergickos smile.gif ot ziema atejo...jo...pa pa ...kaip penciinke i darba ir is darbo vazineju doh.gif baisu....
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 11, 11:20)
Labas mergickos  smile.gif  ot ziema atejo...jo...pa pa ...kaip penciinke i darba ir is darbo vazineju  doh.gif  baisu....

Kodel "kaip" lotuliukas.gif

O naujienos tavo tikrai nekokios,mane ziauriai paveikia jaunu zmoniu mirtys verysad.gif

Del butuko tai thumbup.gif

Raimuk,taisykites greiciau 4u.gif

Pavydziu merginoms valios,maniske tai,kaip Upjora pasakytu,vadalojasi kazkur doh.gif Nors toks josios(mano valios) gyvenimo budas - valkatavimas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
mano mergicka vel sloga baisine is kazkur gavo doh.gif pradedu jau kartais galvot,kad as niekam tikus motina,nes vaikas nuo rudens serga ir serga non stop. I darzeli vel nezinia kada iseisim. Tikiuosi per savaitgali ta sloga susitvarkys,nes pirmadieni urzegistravus as ja i klinikas pas ortopeda, o treciadieni logopedei eisim pasirodyti. O su viduriais tfu tfu tfu,lyg jau ir susitvarke viskas.

Laumėnė,
saunuole thumbup.gif as tokiems dalykams kaip dieta niekad valios neturejau schmoll.gif
Raimuk, 4u.gif sveikatos ir tau ir damai tavo.
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2013 01 10, 14:04)
pirmadieni eisiu del pokalbio i darba, geros perspektyvos biggrin.gif darbas susijes su hobiu. bijau kazko, net pilve gniutulas susisuko blink.gif ko cia taip juk geros zinios g.gif

julioske,visiskai naturalu,kad jaudinies del pokalbio. Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 11 sausio 2013 - 16:25
Remontai tai i pradzia turbut o ne i pabaiga..

Apie mociute galvot nebuvo planuota, bet ten nera net kanalizacijos bei vandens tai ziema kazin ar gera mintis su beibiku ten kraustytis..

Sloguojancioms ir vemiancioms kruva balionu 4u.gif

Meistras nukirto elektros laida.. tai cia mano paskutiniai zodziai is laptopo biggrin.gif
Atsakyti
imelda, te ir tau 4u.gif
sloga niekis, svarbu kad neisisirgtumet!
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 01 11, 14:39)
Kodel "kaip"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as cia bandziau save nors kazkiek "pajaunint" ir kaip su slapiu skuduru i snuki..pyst ir pastate i vieta lotuliukas.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 01 11, 16:26)
Meistras nukirto elektros laida.. tai cia mano paskutiniai zodziai is laptopo biggrin.gif

lotuliukas.gif kazkodel man sukele juoka lotuliukas.gif

tempiam laika...kasem sniega lauke biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.... isleidau savo meile darbuotis.... liudna.... kita savaite tureciau baigt visus namo popierizmus....
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 11, 13:20)
Labas mergickos  smile.gif  ot ziema atejo...jo...pa pa ...kaip penciinke i darba ir is darbo vazineju  doh.gif  baisu....

Va aš tai tikrai kaip pencininkė - visur sau smagiai troleibusais važinėju, kaip žalioj jaunystėj biggrin.gif
Atsakyti
Laaabas 4u.gif

kazkaip netiketai greit prabego sita savaite...

QUOTE(Upjora @ 2013 01 11, 10:17)
Duok balerinai Diarolyte,atstatys min.medžiagas organizme.
-----
Mes eisim miestan.Reikia 4 dovanų,nes nusimato tiek gimtadienių šį mėnesį  wacko.gif

Maniskis veme nuo to Diarolyte biggrin.gif
----
As ryt ieskosiu dovanos, si menesi nusimato bent jau 3 gimtadieniai tikrai(cia i kuriuos jau pakviete), pora dovanikiu jau guli spintoj, ryt liko paskutine surast

QUOTE(linausius @ 2013 01 11, 12:39)
Kodel "kaip"  lotuliukas.gif

O naujienos tavo tikrai nekokios,mane ziauriai paveikia jaunu zmoniu mirtys verysad.gif

Del butuko tai thumbup.gif

Raimuk,taisykites greiciau 4u.gif

Pavydziu merginoms valios,maniske tai,kaip Upjora pasakytu,vadalojasi kazkur doh.gif Nors toks josios(mano valios) gyvenimo budas - valkatavimas doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif mano valia jau seniai seniai nuleido rankas ir tikriausiai isejo ieskot geresnes seimininkes

QUOTE(<imelda> @ 2013 01 11, 14:25)
Labas,
mano mergicka vel sloga baisine is kazkur gavo  doh.gif pradedu jau kartais galvot,kad as niekam tikus motina,nes vaikas nuo rudens serga ir serga non stop.

4u.gif 4u.gif an rodos visi vaikiukai, pradeje eit darzelin pereina per ta begaliniu sirgimu laikotarpi.... mes kazkur pusantru metu tikrai daznai sirgdavom...

Raimuk, sveikatytes jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir Pukitui kruva 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz nekokias zinias
Atsakyti
Sveikos, kad priverte sniego, o as savo siupeli vis masinoj veziojausi, kai puste vs kasiot apie masina reikejo tai vienoj tai kitoj vietoj, pas tevus nuvaziavus brolis pasikolino kad su tevu galetu kiema greiciau atkasti, prasidejo atlydys po kazkek laiko ir mano siupelis pasiliko juoktis atremtas i tevu garazo siena... kaip reiks ryt atsikasinet kelia nezinau, jauciu pasiimsiu paprasta siupeli, bus manksta rytine lotuliukas.gif nes ryt vaziuoju pas mama

kas del valios, tai manosios neku nesimato lotuliukas.gif o kadangi sedim apsnigtos pas mus ypatinga dieta - vakar vakarienei kepiau bulvinius blynus, siandien pietums virtinukai su bulvem, vakarienei sriuba kazkokia sumakaluosiu, irgi vegetariska, nes i parde tikrai nesiruosiu vaziuot lotuliukas.gif sumasciau kad jei isidarbinsiu uzsirasysiu i kluba salimais, maziau est valios ner, tai bent atrasiu kas mane privers pajudet daugiau ax.gif

kuo toliau tuo labiau bijau pokalbio del darbo, dar pradejau bijoti, kad priimta nepateisinsiu ju vilciu doh.gif visai nuo bedarbystes snmegenys atrofavosi, nekenciu savo tokios savijautos blink.gif
Atsakyti