Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 12, 11:27)
Maniškis kol kas nemaištauja, tik tokie lengvi požymiai pasireiškė, kažin kaip čia bus g.gif

Mano berniokui didžioji paauglystė buvo apie tą laiką kai jam buvo 10 metų doh.gif Atsimenu tais metais jau maniau, kad gyvenime vaikų daugiau nenorėčiau, užteks blush2.gif Visokių paaugliškų dalykų būna ir dabar, bet tikiuosi, kad antroji banga paauglystės jau nebeateis arba bent jau bus ne tokia aštri.

QUOTE(FUERZA @ 2013 01 12, 13:52)
sąvoka "normalus darbas".  biggrin.gif

Man tai žodis "normalus darbas" asocijuojasi su kažkokiom garantijom, kad jei dirbi tai ir kažkiek uždirbi, nebūtinai daug.
O tas variantas, kur darai tai kas patinka ir kartais uždirbi, kartais pats primokėti turi gal vadintusi "mėgiamas darbas"
Geriausias variantas kai tie darbai yra du viename. Tai yra darai tai kas tau labiausiai patinka ir dar kažkiek uždirbi. O jei dar uždirbi pakankamai pragyvenimui, tada jau gal net gali vadintis "svajonių darbas" mirksiukas.gif

QUOTE(linausius @ 2013 01 12, 14:47)
laimes samprata man irgi ne su materialiais dalykais susiijusi

drinks_cheers.gif
Materialiniai dalykai žinoma gali padidinti laimės pojūtį, bet prie jų reikia dar ir kitų svarbių dalykų. Mano nuomone vienas iš svarbiausių - vidinė ramybė. Jei jos nebus, jokia pilis ar kelionė aplink pasaulį (nuo savęs juk nepabėgsi) nesuteiks laimės... Iš kitos gi pusės jei neturėsi ko valgyti, tikriausiai ir tos ramybės neturėsi g.gif

Imelda, jau laikas pas gydytoją kreiptis. Gal kas rimčiau tavo mažylei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 12 sausio 2013 - 16:07
QUOTE(Mort @ 2013 01 12, 16:00)
Mano berniokui didžioji paauglystė buvo apie tą laiką kai jam buvo 10 metų  doh.gif Atsimenu tais metais jau maniau, kad gyvenime vaikų daugiau nenorėčiau, užteks blush2.gif  Visokių paaugliškų dalykų būna ir dabar, bet tikiuosi, kad antroji banga paauglystės jau nebeateis arba bent jau bus ne tokia aštri.

galima konkreciau?
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2013 01 12, 17:00)
Mano berniokui didžioji paauglystė buvo apie tą laiką kai jam buvo 10 metų  doh.gif Atsimenu tais metais jau maniau, kad gyvenime vaikų daugiau nenorėčiau, užteks
---------------------------------------------------------------------------
  Iš kitos gi pusės jei neturėsi ko valgyti, tikriausiai ir tos ramybės neturėsi g.gif

Maniškei, jaučiu, tęsis iki 18 m. biggrin.gif Nors viliuosi, kad gal 16 bent kažkiek apsiramins. Nors pvz irgi mokosi ji gerai, tačiau yra kitų dalykų, kurie veda iš proto.

-----------------------------------------------------------------------

Aš kartais nelabai turiu ką valgyt, tačiau visvien man tai nėra pats baisiausias dalykas gyvenime, nes žinau, kad tai laikina. Be to, yra ir pliusų - va, figūrą idealią turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 12 sausio 2013 - 18:35
QUOTE(FUERZA @ 2013 01 12, 19:34)
Aš kartais nelabai turiu ką valgyt - va, figūrą idealią turiu 

Tas tai taip, bet kai vaikui neturi ką paduot.
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2013 01 12, 19:33)
galima konkreciau?

Konkrečiau apie baisųjį paauglystės etapą? ar apie dabartinius paaugliškus dalykus?

FUERZA tavo figūra tikrai ideali thumbup.gif Bet kai kurių dalykų ilgai nevalgydamas tai neįgysi, pavyzdžiui ilgų kojų.... Nevalgyk kiek nori, neužaugs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 12, 19:37)
Tas tai taip, bet kai vaikui neturi ką paduot.

Na aš čia bandžiau pajuokaut - tiek jus, tiek save pralinksmint, nes ir taip paskutiniu metu kažkokia surūgus būnu. O taip, kad mano vaikas valgyt neturėtų, dar nebuvo ir nebus - visuomet ką nors sugalvoju. Be to, kai pamąstai, mes tikrai tą maistą per daug sureikšminam. Juk tam, kad išgyventų - žmogui reikia visai nedaug. Nu bet skanu pavalgyt. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2013 01 12, 19:44)
Bet kai kurių dalykų ilgai nevalgydamas tai neįgysi, pavyzdžiui ilgų kojų.... Nevalgyk kiek nori, neužaugs  bigsmile.gif

Kam tau tos ilgos kojos, kai turi nerealaus grožio plaukus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2013 01 12, 19:45)

drinks_cheers.gif
Kai pradėjau valgyti tam, kad gyvenčiau, o ne gyventi, tam, kad valgyčiau, daug geriau pasijaučiau
Papildyta:
QUOTE(FUERZA @ 2013 01 12, 19:46)
Kam tau tos ilgos kojos, kai turi nerealaus grožio plaukus?

Nei ilgų kojų, nei gražių plaukų, subinė tik didelė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2013 01 12, 19:46)
Kam tau tos ilgos kojos, kai turi nerealaus grožio plaukus?  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Pasigyrėm viena kitą ir iš karto smagiau thumbup.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 12, 19:49)
Nei ilgų kojų, nei gražių plaukų, subinė tik didelė lotuliukas.gif

Ne, nu tu tik atvažiuok ir pasirodyk mums gyvai, rasim ką pagirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 12 sausio 2013 - 18:52
QUOTE(Mort @ 2013 01 12, 19:52)
rasim ką pagirti

Nu tai kad protinga, išoriškai nesimato lotuliukas.gif teks subinę girti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja25: 12 sausio 2013 - 18:55
QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 12, 19:54)
Nu tai kad protinga, išoriškai nesimato lotuliukas.gif teks subinę girti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai galėsim protus pasidemonstruoti alc.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2013 01 12, 18:44)
Konkrečiau apie baisųjį paauglystės etapą? ar apie dabartinius paaugliškus dalykus?

ir tai kas buvo baisiausia ir kas dabar.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2013 01 12, 18:46)
Kam tau tos ilgos kojos, kai turi nerealaus grožio plaukus?  mirksiukas.gif

Į šią temą, tai galiu tiek pasakyt - kai kurių asmenų manymų, pvz mano yra dieviška subinė lotuliukas.gif Oi, žinokit, vos nenukritau, kai išgirdau šitą pasakymą. Buvau su juodais aptemptais džinsais, kurių man pvz VT neleisdavo dėvėt, nes tipo šikna didelė atrodo (na tokia ir yra, aišku). O va kai kuris asmuo iškart pagyrė, kad labai geros kelnės, nes subinė tiesiog dieviškai atrodo ! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Užtat viskas priklauso nuo žiūrinčiojo požiūrio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 12 sausio 2013 - 19:23