Ką jie tau padaro,Puuupi?Ar geri gerąsias bakterijas?Aš Staskai po tris butelaičius "Yakult" sugirdau per dieną.Ir dar mėnesį po antibų sugėrimo girdysiu.Tu gali kapsulėmis nusipirkt,yra "Holland and Barrets".

QUOTE(Upjora @ 2013 01 17, 20:02)
Ką jie tau padaro,Puuupi?Ar geri gerąsias bakterijas?Aš Staskai po tris butelaičius "Yakult" sugirdau per dieną.Ir dar mėnesį po antibų sugėrimo girdysiu.Tu gali kapsulėmis nusipirkt,yra "Holland and Barrets". 

Turiu as tu bakteriju, ir jakult geriu.Ir shuds

O prevencijos jokios nėr prieš ją?Aš sodą naudojau prausimuisi,padėjo.
QUOTE(Upjora @ 2013 01 17, 20:21)
O prevencijos jokios nėr prieš ją?Aš sodą naudojau prausimuisi,padėjo.
As turbut jau isbandzius visus naturalios medicinos budus

Tai aišku,kad IŠSIKAPANOSI.Stiprink imunintetą,pagerk ežiuolės.Oi,kaip lengva patarinėt.
Aš sušalau darbe šiandien,suknisti šildytuvai,kurie šildo,bet neįšildo.
Reik kalt arbatos su medum.

QUOTE(Upjora @ 2013 01 17, 20:51)
Reik kalt arbatos su medum. 

Ziurek, nepersalk... As parejus namo kol susilau

Ne tik valia bet ir šlepkės iš namų eina.
Tavo butas pirmam aukšte?Mano taip,ir dar galinis namas o jau senumas,100 metų seniai sukako.Tai šildau pastoviai nuo spalio mėnesio.
Kitą kartą kraustysiuos į vidurinį namą,ne pirmą aukštą. Pasimokiau jau.

QUOTE(Upjora @ 2013 01 17, 21:17)
Ne tik valia bet ir šlepkės iš namų eina.
Tavo butas pirmam aukšte?Mano taip,ir dar galinis namas o jau senumas,100 metų seniai sukako.Tai šildau pastoviai nuo spalio mėnesio.
Kitą kartą kraustysiuos į vidurinį namą,ne pirmą aukštą. Pasimokiau jau.

Jo, pirmas aukstas...viena tik siena bendra su kaimynais turiu, tai tikrai jauciasi... bet ir siaip langai kad ir plastikiniai, pastoviai jauciu kaip saltis per kojas eina... anksciau gyvenau irgi pirmam aukste, bet ten tai nors silta buvo. Va tik dydis to buto tai turbut kaip mano dabartines svetaines

Man pirmas aukstas tuom patinka, kad vaikas gali ramiai duotis ir niekas nesiskus.
Bet va ir as susimastau apie buta kur nors per viduriuka,apsupta kitu butuku. Pabuvus pas sese pamaciua,kad ir turint senus medinius langus galima siltai gyvent... Tik kur tokia buveine dabar rast

Reik jau eit miegot, nes siryt anksti pabudau

Pas mane pora sienų kurios ribojasi su laiptine.Nešilta visai.Ai,tą vaikų davimąsi iškęs,jei reikės.a,virš mūsų gyvena metų su kapeikom margytė,tai girdisi,kad laksto,bet netrukdo visai.
Reik ir man eit drėbtis,bet indai šaukia iš kriauklės.

Reik ir man eit drėbtis,bet indai šaukia iš kriauklės.
QUOTE(Upjora @ 2013 01 17, 21:41)
prajuokinai

QUOTE(puuupi @ 2013 01 17, 23:43)
As turbut jau isbandzius visus naturalios medicinos budus
bet gaji ta mano zaraza
cia dar silpnas imunitetas daro savo... Ai, dzin, issikapanosiu is situ nesamoniu viena diena 

oi, kaip aš tave suprantu- pati tą gyvatę turėjau n+k metų. Net recidyvinę formą. Padėdavo kokie trys kursai skirtingų preparatų. Man būdavo, kaip mėnuo, taip 100 lt vaistams

Pukitas, ogo kokie pasikeitimai pas VT ir sveikit pagaliau!
julioske, tu kaip visada su nuotykiais
julioske, tu kaip visada su nuotykiais

QUOTE(puuupi @ 2013 01 17, 22:14)

labas rytas
blyn, limpa man kazkokia zaraza
, nors sinusito nebaigiau issigydyt...
o siandien dar sutarus del dvieju pokalbiu..

blyn, limpa man kazkokia zaraza

o siandien dar sutarus del dvieju pokalbiu..