Karts nuo karto uzsuku i si skyreli pagirti Biodermos produkcijos. Siaip mano oda yra misri, bet linkusi i spuogus, alergijas ir panasius dalykus. Ziemos metas - ypatingas peilis odai, kaip ir kiekvienai Jusu turbut. Kiekvienos ziemos laukdavau su siaubu. Oda budavo baisiausiai isberta, niezedavo, pleiskanodavo, tuo paciu blizgedavo. Atrodydavo kaip kokia alergija ant veido, ypac ant zandu. Ko as tik nedariau, kur tik nejau, kiek tik priemoniu neisbandziau. Nuo brangiausiu iki pigiausiu... Kiek kosmetologiu, dermatologiu neaplankyta, kiek tyrimu nepridaryta....
Kol si pavasari neatradau Biodermos produkcijos. Isties, galvojau pavasari, vasara, na dar rudeni, kol nesalta, kol nesildo namuose kazkaip viskas su oda buvo plius minus gerai. Ir atejo ziema. Galiu pasakyti, kad po Biodermos produkcijos, turiu beveik tokia pacia oda, kaip ir vasaros ar pavasario metu. Jokiu sausejimu, jokiu alergiju. Zinoma, iskyla karts nuo karto tu spuogeliu, ypac kai arteja tos dienos, negaliu sakyti, kad oda tobulai grazi ar kad galiu vaikscioti visai be pudros, bet dabar ji nepalyginamai geresne. Nepamenu jau kada dziaugiausi tokia odos bukle... Ir tikiu, kad man padejo tik du kremukai. Tai Sebium Hydra drekinamasis ir Sebium AI. Jie man kaip "sventasis gralis"

Man ir mano odai. Bijau prisisneketi aisku, nes zinau, kad oda pripranta ilgainiui prie kremu, todel kai baigsis saltasis periodas vel grisiu prie Sebium Mat kremuko, kuri naudoju kai nera taip salta. Bet kol kas sunku patiketi, kad sie su kremai sitaip pakeite mano gyvenima. Matyt kiekvienai reikia atrasti kazka savo, kas tinka individualiai, bet Biodermai rasau tikrai 10 balu