Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Emixsit @ 2013 04 25, 18:05)
Rašo, kad Global tinka visų tipų odai, net ir neprobleminiai, neturinčiai giluminių spuogų, todėl jis tikrai neatstoja Al  smile.gif  Labai jau sausina tie visi sebium linijos produktai (išskyrus hydra ir serum)  doh.gif

Aš tepuosi nakčiai AI, o dienai hydra ir ant viršaus mant ir man nepasakyčiau, kad sausina. Nors ir antibiotikus naudoju geriamus smile.gif Gal šiek tiek oda lupasi, probleminėse vietose ( žandų srityje), bet čia manau oda taip atsinaujina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 04 26, 13:03)
Aš tepuosi nakčiai AI, o dienai hydra ir ant viršaus mant ir man nepasakyčiau, kad sausina. Nors ir antibiotikus naudoju geriamus smile.gif Gal šiek tiek oda lupasi, probleminėse vietose ( žandų srityje), bet čia manau oda taip atsinaujina  g.gif

AI ir man nesausina, net padrėkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 04 26, 13:03)
Aš tepuosi nakčiai AI, o dienai hydra ir ant viršaus mant ir man nepasakyčiau, kad sausina. Nors ir antibiotikus naudoju geriamus smile.gif Gal šiek tiek oda lupasi, probleminėse vietose ( žandų srityje), bet čia manau oda taip atsinaujina  g.gif

susimaišiau, pamiršau paminėti ir Al 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti rolleyes.gif naudojant Al man kaktą lyg pabėrė, neskauda, bet toki iškilimai mažuliukai matosi smile.gif Gali būti, kad oda valosi? Ar sunerimti reiktų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 04 30, 22:58)
Noriu pasiteirauti  rolleyes.gif  naudojant Al man kaktą lyg pabėrė, neskauda, bet toki iškilimai mažuliukai matosi  smile.gif  Gali būti, kad oda valosi? Ar sunerimti reiktų? unsure.gif

pradejus naudoti rugstine gali taip buti. Jei tai pirmas tokio pobudzio kremas 4u.gif
Atsakyti
Tai, kad AI man rodos nerūgštinė g.gif tik su eteriais, Global rūgštinis.
Bet manau jei nesualergizavo tai gal nieko baisaus neatsitiks
.
Atsakyti
Pirmas:) tada viskas aisku:) o kada turėtų pranykti šis bėrimas?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Eorovaistinės Biodermos miceliniai valomieji vandenys su 25% nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 05 03, 06:59)
Sveikutės  4u.gif

super, kaip tik baigiasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 03, 12:50)
super, kaip tik baigiasi bigsmile.gif

Akcija galioja iki gegužės pabaigos wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ir aš pagaliau atradau Biodermą visai neseniai ir labai džiaugiuosi wub.gif
Pas mane labai jautri, sausa ir alergiška oda. Ir atradau mėlynos serijos kremuką, fantastika!
Merginos, jei koperuojatės, gal galite ir mano pirkinukus priimti?
Nes mūsų kainos ir http://www.pharmashopdiscount.com/ tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 05 03, 08:59)
Sveikutės  4u.gif

kaip supratau cia visiems valomiems vandenukams nesvarbu kokiai odai skirti?Nes mano kiek rasoma irgi su micelem blush2.gif
Atsakyti